R-Alfa liponzuur (liposomaal) & Acetyl-L-Carnitine
EUR  65,90

R-Alfa liponzuur (liposomaal) & Acetyl-L-Carnitine

Van: Ergomax
 • Onafhankelijk getest op puurheid
 • Farmaceutische kwaliteit
 • Gestabiliseerde R- Alfa Liponzuur
 • 99% puur rechtsdraaiend
 • 120 capsules & 180 capsules


Op voorraad
SKU
Erg-62
EUR  65,90
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Liposomale (rechtsdraaiende) R-Alfa Liponzuur

R-Alfa Liponzuur is een natuurlijke stof die voor het in 1951 werd geïsoleerd. In eerste instantie dacht men dat het een B vitamine was, maar dit bleek later niet juist te zijn. Als voedingsstof heeft het krachtige en unieke kenmerken. Zo is het bijvoorbeeld een antioxidant die zowel water als vet oplosbaar is.

Deze eigenschap maakt R-Alfa Liponzuur beschikbaar voor bijna alle systemen in het lichaam. Door de wateroplosbaarheid kan het vrij door het bloed en andere extracellulaire vloeistoffen bewegen. De vetoplosbaarheid zorgt er daarentegen voor dat vetrijke structuren zoals celmembranen en het zenuwstelsel ook gebruik kunnen maken van R-Alfa Liponzuur.

Voordelen Liposomaal R-Alfa Liponzuur van Ergomax

 • Effectief afleversysteem voor een hoge biobeschikbaarheid
 • Fosfatidylcholine voedt de celmembranen  
 • Hoogwaardige plantaardige capsules
 • Ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel
 • Draagt bij aan de normale stofwisseling van macronutriënten (zoals koolhydraten)
 • 120 capsules met een krachtige combinatie van R-Alfa Liponzuur en Biotine in liposomen

Breed inzetbaar

R-Alfa liponzuur is een moleculaire multitasker met een breed scala aan functies. Eén hiervan is zijn rol als centrale spil in het lichaamseigen antioxidant netwerk. Dit netwerk bestaat uit glutathion, coenzym Q10, vitamine C en vitamine E. Voor zover bekend is R-Alfa Liponzuur voor al het aerobe leven nodig als co-factor in de energieproductie. Omdat het lichaam zelf kleine hoeveelheden kan aanmaken wordt het gezien als een conditiespecifieke voedingsstof. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat je het voldoende via de voeding of voedingssupplementen tot je krijgt.

Krachtige combinatie

Dit product bevat een speciale formulering op basis van twee ingrediënten die door hun synergie een krachtige eenheid vormen: R-Alfa Liponzuur en Biotine. Om de werking nog verder te maximaliseren is er gekozen voor een bijzonder effectief afleversysteem op basis van liposomen waarvan de oorsprong al decennia terug in de farmaceutische industrie ligt.

Wat zijn liposomen?

Liposomen zijn kleine minuscule bolletjes met een holle binnenkant en een buitenkant die gemaakt is uit hetzelfde materiaal als een membraan (fosfolipiden). Liposomen kunnen gevuld worden met voedingsstoffen zoals R-Alfa Liponzuur en Biotine. De buitenkant van deze nano-bolletjes bestaan uit fosfolipiden die de stoffen aan de binnenkant beschermen tegen maagzuur en leverenzymen.

Goede bescherming en aflevering = betere werking

Door de fosfolipiden buitenkant hebben liposomen de unieke eigenschap om beperkende stappen in de spijsvertering te omzeilen. De R-Alfa Liponzuur wordt daardoor direct in de bloedbaan en in de lichaamscellen afgeleverd. De opnamen en effectiviteit van liposomale R-Alfa Liponzuur is dan ook vele malen beter dan die van gewone R-Alfa Liponzuur.

Natuurlijk geproduceerd

De Liposomaal R-Alfa Liponzuur van Ergomax is op een gepatenteerde en natuurlijke wijze geproduceerd waarbij de natuur als voorbeeld dient.. Hierbij wordt in tegenstelling tot andere productiemethoden geen gebruik gemaakt van hoge druk, hoge temperaturen of gevaarlijke chemicaliën.

R-Alfa Liponzuur versus Alfa Liponzuur

Deze formulering bevat uitsluitend de actieve rechtsdraaiende vorm van Alfa Liponzuur ook wel bekend als  R-Alfa Liponzuur. Hierdoor is dit product velen malen effectiever dan reguliere oftewel gemengde “R/S” Alfa Liponzuur. Alleen de R-vorm, en niet de S-vorm, komt van nature voor in het menselijke lichaam en alleen de R-vorm is verantwoordelijk voor de  gedocumenteerde werking van Alfa Liponzuur.

Meer informatie
Product Naam
R-Alfa liponzuur (liposomaal) & Acetyl-L-Carnitine
Merk
Ergomax
Inhoud
R-Alfa Liponzuur 120 capsules & Acetyl-L-Carnitine 180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Acetyl-L-Carnitine: Neem 3 maal per dag 1 à 2 capsules, bij voorkeur tussen de maaltijden in
R-Alfa Liponzuur: Neem 1 capsule 15 minuten vóór kleine koolhydraat maaltijden. Neem 2 capsules 15
minuten vóór grote koolhydraat maaltijden.

Ingrediënten per dosering

(1) R-Alfa Liponzuur 100 mg†, Biotine 700mcg† †, Fosfatidylcholine liposoomcomplex (zonnebloem lecithine) 40 mg† (2) 500 mg Acetyl-L-Carnitine †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

(1) Plantaardige cellulose (capsule), biologisch rijstconcentraat (smeermiddel). (2) Cellulose (capsule), cellulose (vulmiddel), plantaardige magnesiumstearaat (antiklontermiddel).

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:R-Alfa liponzuur (liposomaal) & Acetyl-L-Carnitine
Uw waardering