Allergocare 90cp
EUR  64,50

Allergocare 90cp

  • Multipreparaat met groenlipmossel en quercetine
  • Met L-histidine
  • Bevat flavonoïden en arabinogalactanen
  • Categorieën: Flavonoïden & Allergie
  • 90 capsules
Op voorraad
SKU
SP3005
EUR  64,50
  • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Allergocare van Nutramin

Allergocare van Nutramin bevat een propriëtair mengsel dat bestaat uit het extract van Amerikaans glidkruid (Scutellaria lateriflora), arabinogalactaan, extract van groenlipmossel (Perna canalicula), grote weegbree (Plantago major) en het extract van olijfblad (Olea europaea). De formule is aangevuld met een adequate dosering quercetine en L-histidine. De formule bevat zogezegd diverse flavonoïden. Flavonoïden zijn natuurlijke bestanddelen van planten. Ze hebben een antioxidant werking, en geven kleur aan groenten en fruit. Ze worden regelmatig gebruikt in voedingssupplementen.

Voordelen:

  • Supplement met een propriëtair (kruiden)mengsel
  • Met de flavonoïde quercetine, arabinogalactanen en het aminozuur l-histidine
  • Olijfboomextract draagt bij tot het instandhouden van een normale bloeddruk*

 * Deze claim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

 Bijzondere voedingsstoffen in deze formule

Amerikaans glidkruid wordt veel gebruikt in de fytotherapie. Van oudsher was het erg bekend in China en inmiddels ook in het Westen. Van glidkruid wordt de bovengrondse plant gebruikt aan het einde van de bloeiperiode. Glidkruid is rijk aan flavonoïden zoals: scutellarine, scutellareïne, baicaline, baicaleine, wagonine, apigenine, hispiduline en luteoline. Ook bevat het iridoïden zoals catalpol, en oliën zoals limoneen, terpineol, betahumuleen en caryafylleen. Tot slot bevat glidkruid tanninen en resine.

Arabinogalactanen zijn wateroplosbare vezels (gom) en komen in de vorm van proteoglycaancomplexen in de matrix van plantencellen voor. Het zijn grote, wijd vertakte polysachariden die voornamelijk zijn opgebouwd uit galactose en arabinose. De groenlipmossel komt alleen voor in onvervuilde wateren rond Nieuw-Zeeland. De mossel bevat voor meer dan de helft vrije vetzuren. Daarnaast bevat het tevens triglyceriden, sterolen, sterolesters en fosfolipiden.

Het blad van de olijfboom bevat eveneens veel flavonoïden met een antioxidatieve werking, zoals oleuropeïne. Het draagt bij tot het instandhouden van een normale bloeddruk, een claim die nog in afwachting is van goedkeuring door de Europese Commissie. L-histidine is een van de twintig natuurlijk voorkomende aminozuren en vormt de basisstof voor de aanmaak van histamine. De grote weegbree is een van de meest algemene plantensoorten en komt veelvuldig voor. Alle ingrediënten in deze formule zijn gekozen om hun unieke eigenschappen en werken goed met elkaar samen.

 Krachtige combinaties

Het product Allergocare kan goed gecombineerd worden met andere producten van Nutramin voor een extra krachtige ondersteuning, bijvoorbeeld met C 1000 Ascorbaten, een formule met vitamine C, een krachtig antioxidant, of met Immunocare of Zn 15, de zinkformule van Nutramin. De standaarddosering van Allergocare bedraagt drie maal daags één capsule.

Meer informatie
Product Naam
Allergocare 90cp
Art.nr.
SP3005
Merk
Nutramin
Inhoud
90
Gebruiksaanwijzing

3 maal daags 1 capsule.

Ingrediënten per dosering

Kruiden, vulstof (aardappelzetmeel), capsule (hydroxypropylmethylcellulose (vegetarisch)), quercitine, aminozuren, groenlipmossel (weekdier), arabinogalactaan, antiklontermiddel (zonnebloemolie).

Samenstelling per 3 capsules                   
Propriëtair mengsel bestaande uit: 750 mg**
• Amerikaans glidkruid (Scutellaria lateriflora, extr.)                      
• Arabinogalactaan                       
• Groenlipmossel (Perna canalicula, extr.)                          
• Grote weegbree (Plantago major)                      
• Olijfblad (Olea europaea, extr. blad)                  
Quercetine 300 mg**
L- Histidine300 mg**

**RI niet vastgesteld.    

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Allergenen
Schaaldieren of Weekdieren
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Allergocare 90cp
Uw waardering