Runderoog met lever - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Verenigbaar met het eigen lichaam
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimale kwaliteit
 • Rijk aan vitaminen, mineralen en bioactieve stoffen
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-21
EUR  56,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderoog van Ancestral Supplements

Al eeuwenlang kennen de oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren de gewoonte om dieren ‘van-kop-tot-staart’ te consumeren en te gebruiken. Met name het eten van dierlijke organen was belangrijk om voldoende essentiële voedingsstoffen binnen te kunnen krijgen. Ze geloofden in de kennis dat het eten van de organen van een gezond dier, het ermee corresponderende orgaan in het eigen lichaam ondersteunt. Runderoog met lever van Ancestral Supplements bevat een mix van runderoog en runderlever afkomstig van 100% weiderunderen uit Nieuw-Zeeland. De verwerking ervan geschiedt door middel van enzymen, waarna het direct wordt gevriesdroogd om de levende eigenschappen ervan te kunnen behouden. Beide grondstoffen van dit supplement zijn rijke bronnen van vitamine A.

De kracht van Runderoog met lever formulering

Veel oude traditionele culturen erkenden al dat bepaalde voedingsstoffen essentieel zijn ter preventie van blindheid. Zo zijn er verhalen gedocumenteerd waarin dierlijke ogen worden geconsumeerd om de eigen ooggezondheid succesvol te verbeteren. Onze voorouders wisten intuïtief dat de inname van dierlijke ogen de eigen ogen gezond houdt. Inmiddels wordt door moderne wetenschappers erkend dat, van alle dierlijke organen en weefsels, het oognetvlies en de achterste oogweefsels het rijkst zijn aan vitamine A en dat dit een belangrijke nutriënt is. Ook dierenlever is een rijke bron van vitamine A. Dit orgaan werd in traditionele culturen eveneens gebruikt om oogaandoeningen te behandelen. In oude geschriften uit onder meer Rusland, Java, Egypte, China en Newfoundland staan oogbehandelingen omschreven waarbij de ogen en de lever van gezonde dieren werden gebruikt.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rijk aan dierlijke vitamine A, zink en moleculaire bio-directoren
 • Methyleringsgrondstoffen (folaat, choline, B12, methyldonoren)
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en belangrijke cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen goed voor een systemische verzorging, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het is al vele jaren gedocumenteerd dat sommige van deze voedingsstoffen direct naar het doelorgaan in ons lichaam worden vervoerd.

Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen. Daarnaast vindt een selectie van orgaan- en weefselspecifieke stoffen direct hun weg naar de juiste plek in ons lichaam, waar ze meteen kunnen worden ingezet.

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe een belangrijk uitgangspunt moeten zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we namelijk evolutionair eten, zorgen we er niet alleen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen komt ook overeen met de eeuwenoude menselijke traditie om orgaanvlees te eten vanwege de hoge concentratie nutriënten die erin zitten.

Deze kennis bestond reeds bij veel oude beschavingen en het is al decennia goed gedocumenteerd dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en B12. Allemaal voedingsstoffen waar de meeste mensen met een Westers dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van elk orgaan, komt bovendien overeen met de voedingsstoffen die dat orgaan in het menselijk lichaam nodig heeft.

Natuurlijke ingrediënten van Runderoog:

 • Eiwitten, peptiden, enzymen en cofactoren aanwezig in runderogen
 • Rijk aan dierlijke vitamine A, zink, omega-3 (DHA) gebonden aan fosfolipiden, luteïne en zeaxanthine
 • Methyleringsgrondstoffen (folaat, choline, B12, methyldonoren)
 • Moleculaire bio-directoren: de DNA-blauwdruk voor gezond weefsel
 • Extracten van runderlever met essentiële voedingsstoffen voor het hele lichaam

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van de in de bio-industrie veelvuldig gebruikte hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen.

Meer informatie
Product Naam
Runderoog met lever - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag met of zonder voedsel of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderogen, 250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede runderlever

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderoog met lever - Grasgevoerd
Uw waardering