Astaxanthine - AstaReal®

 • Zuivere Astaxanthine met AstaReal®
 • Anti-aging, energie & immuunsysteem
 • Zeer krachtig antioxidant
 • 6 mg per softgel
 • 30 plantaardige softgels
Niet op voorraad
SKU
RB-102
EUR  22,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Astaxanthine - AstaReal® van Doctor’s Best

Astaxanthine is een carotenoïde die wordt gemaakt door plankton, algen en sommige planten om zich te weren tegen zonlicht en zuurstof. Astaxanthine - AstaReal® van Doctor’s Best komt uit de groene microalg Haematococcus pluvialis, ofwel de bloedregenalg, en is een natuurlijke vorm van astaxanthine. Deze alg bevat de hoogste concentratie aan astaxanthine. Astaxanthine heeft unieke eigenschappen als bijzonder krachtig antioxidant.

Inname via voeding of suppletie is essentieel

Het menselijk lichaam maakt zelf geen astaxanthine aan. Inname via voedsel of supplementen is dan ook essentieel. Astaxanthine is bijna exclusief te vinden in producten uit de zee zoals zalm, forel, garnalen, krab, kreeft en in een voedingssupplement van de microalg Haematococcus pluvialis, zoals Astaxanthine - AstaReal®. Astaxanthine zorgt voor een rode kleur. Dieren die veel astaxanthine eten, nemen deze kleur ook over, denk bijvoorbeeld aan kreeften en garnalen maar ook aan flamingo’s met hun roze veren.

Voordelen:

 • Zuivere astaxanthine van het gepatenteerde AstaPure®
 • Afkomstig uit de groene microalg Haematococcus pluvialis
 • Astaxanthine is zeer bioactief en verspreidt zich goed in het lichaam
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Zuivere astaxanthine van AstaPure®

AstaPure® is een gepatenteerde zuivere vorm van astaxanthine. Producent Algatech doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de zuivere van microalgen afgeleide AstaPure® astaxanthine op een natuurlijke manier wordt geproduceerd, van grondstof tot eindproduct. Net zoals de natuur dat de afgelopen 1,5 miljard jaar heeft gedaan. Sinds 1998 pioniert producent Algatech met de kennis en expertise die nodig is om microalgen te kweken in een gepatenteerd, milieuvriendelijk gesloten systeem, vrij van verontreinigingen en gifstoffen. Door gebruik te maken van het zonlicht van de Arava-woestijn is het productieproces volledig duurzaam, onder meer door opwekking van stroom via zonnepanelen en door een eigen platform voor waterrecycling. De microalgenkweek verdringt geen gewassen, gebruikt koolstofdioxide en creëert alleen zuurstof als afval. Het is een echt ecologisch gewas.

GRAS-status

AstaPure® voldoet aan de strengste wereldwijde kwaliteits- en veiligheidsnormen en beschikt over alle relevante goedkeuringen. AstaPure® is vrij van gmo, heeft een GRAS-status, Generally Recognized As Safe, en wordt geproduceerd volgens bepaalde ISO-normen.

Over Doctor’s Best

Het assortiment van Doctor’s Best kent inmiddels ruim 200 voedingssupplementen. Doctor’s Best produceert voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. Het is opgericht in 1990 door een arts met interesse in goede voeding. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers en kiest ingrediënten die verbouwd worden over de hele wereld en zorgvuldig zijn onderzocht.

De kwalitatief superieure eindproducten zijn dan ook ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest tijdens elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces is volledig gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Dat resulteert in state-of-the-art voedingssupplementen.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Astaxanthine - AstaReal®
Art.nr.
RB-102
Merk
Doctors Best
Inhoud
30 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 softgel na de maaltijden of zoals aanbevolen door arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

6 mg Astaxanthine (van AstaReal®) (extract van Haematococcus pluvialis microalgen)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Extra vergine olijfolie, plantaardige softgel (gemodificeerd zetmeel, glycerine, carrageen, gezuiverd water).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Astaxanthine - AstaReal®
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: