Biocidin - G.I. Detox+ - Darmreiniger

 • Met zeolietklei, geactiveerd houtskool en fulvinezuur
 • Categorie: Darmen & Ontgiften
 • Categorie: Immuunsysteem & Biofilms
 • Goed te combineren met Biocidin®
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
OC-3
EUR  34,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

G.I. Detox+ van Bio-Botanical Research

G.I. Detox+ van Bio-Botanical Research – gentle full spectrum binder – werkt zoals de naam al aangeeft in het gastro-intestinale systeem. G.I. Detox+ bevat een uitgebalanceerde mix van ingrediënten: zeoliet, geactiveerde houtskool (activated charcoal), het binnenblad van aloë vera, silicium, appelpectine, humuszuur en fulvinezuur. 

Voordelen

 • Bevat zeolietklei en geactiveerde houtskool
 • Krachtige G.I. Detoxformule
 • Bevat geen gluten, zuivel, soja, maïs en dierlijke producten
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Zeolietklei

Zeolietklei is een 100% natuurlijke, vulkanische klei. Zeoliet is ontstaan doordat vloeibare lava en vulkanische as in zee terecht kwamen. De vulkanische asdeeltjes reageerden met zoutionen van de zee en vormden een soort kleilaag op de bodem. De term werd oorspronkelijk bedacht door de Zweedse mineraloog Axel Fredrik Cronstedt, die het woord heeft afgeleid van het Griekse woord ‘zeo’, wat ‘aan de kook’ betekent en ‘litho’s’, wat ‘steen’ betekent.

Geactiveerd houtskool

Zeoliet bevat een rijke hoeveelheid elektrolyten die in het lichaam vrije ionen vormen met een antioxidantwerking. Een van de unieke eigenschappen van zeolietklei is dat het zowel absorberend als adsorberend werkt. Adsorberend betekent ‘aantrekken, aan de oppervlakte binden’. Geactiveerde houtskool of ‘activated charcoal’ is erg bekend voor zijn absorberende eigenschappen. De kracht van G.I. Detox+ zit in de combinatie van beide stoffen.

Humuszuur, fulvinezuur en appelpectine

Fulvinezuur is een van de kleinste moleculen van de natuur, het is een natuurlijk elektrolyt. Fulvinezuur is van nature niet gebonden aan bijvoorbeeld mineralen en vitaminen en heeft daardoor een transportfunctie in het lichaam. Humuszuren zijn onderdeel van humusstoffen. Ze hebben een brede actieve werking. Appelpectine is een D-galacturonzuur dat voorkomt in de celwanden van de appel. Pectine zorgt ervoor dat plantencellen aan elkaar vastplakken. Appelpectine is afkomstig uit de schil van de appel.

Goed te combineren met Biocidin®

Gebruik dagelijks 1 capsule G.I. Detox™ op een lege maag. G.I. Detox™ kan goed samen worden gebruikt met Biocidin®. Gebruik Biocidin® niet tijdens de zwangerschap. Bio-Botanical Research ontwikkelde als een van de eerste producten het gepatenteerde Biocidin®. Voor diverse ingrediënten zijn gezondheidsclaims ingediend bij de Europese Commissie. Biocidin® is actief in het gehele maagdarmkanaal. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering, de ontgifting en de balans in de darmflora. Het is ondersteunt tevens het immuunsysteem. Biocidin® is ontwikkeld voor systemische toepassingen. Het is verkrijgbaar in diverse vormen: vloeibaar in druppels, in capsules, in liposomale vorm, als keelspray en in Dentalcidin™ tandpasta en Dentalcidin™LS mondverzorging.

Plantaardige ingrediënten van zuivere kwaliteit

Bio-Botanical Research gebruikt uitsluitend plantaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zo ook in G.I. Detox™. De formule bevat geen synthetische vulstoffen, additieven, kunstmatige smaakstoffen, gluten of allergenen. Het productieproces volgt de richtlijnen van de Good Manufacturing Practices (cGMP's) en de Amerikaanse Food and Drug Administration. G.I. Detox™ is voor gebruik zorgvuldig getest in een onafhankelijk laboratorium.

Over Bio-Botanical Research

Bio-Botanical Research® is marktleider in botanische supplementen en ontwikkelt al ruim 30 jaar formules voor artsen en therapeuten ter ondersteuning van het microbioom, het immuunsysteem en de ontgifting. Bio-Botanical Research richt zich op de integrale gezondheid. De kruidenformule Biocidin® is het paradepaardje van Bio-Botanical Research en wordt gebruikt in diverse afgeleide producten. Bio-Botanical Research is opgericht door herborist dr. Rachel Fresco, een veelgevraagd spreker over biofilms en het microbioom. Bio-Botanical Research gebruikt uitsluitend plantaardige, zuivere en zorgvuldig geteste ingrediënten zonder onnodige en nadelige toevoegingen.

Meer informatie
Product Naam
Biocidin - G.I. Detox+ - Darmreiniger
Art.nr.
OC-3
Merk
Bio Botanical Research
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsules met voldoende water tussen de maaltijden door.

Ingrediënten per dosering
  Hoeveelheid per capsule
Proprietary Kruidenmix 520 mg **
Zeolietklei  
Actieve kool  
Aloë Vera  
MMST Silica  
Appelpectine  
Humus / fulvinezuur  

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige capsule (hydroxy-propyl methylcellulose en water).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biocidin - G.I. Detox+ - Darmreiniger
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: