Biocidin Proflora® 4R
EUR  62,45

Biocidin Proflora® 4R

 • Probiotische combinatie
 • Bevat Quercetine en Aloë Vera
 • Bevat Marshmallow (Althea officinalis) wortel
 • Categorie: Darmflora & Immuunsysteem
 • 30 capsules
Op voorraad
SKU
OC-10
EUR  62,45
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Proflora® 4R-Probiotica van Bio-Botanical Research

Proflora® - restorative probiotic combination – bevat een probiotica van 3 miljard sporenvormende probiotica, waaronder Bacillus subtilis, HU58™, Bacillus coagulans (SC-208) en Bacillus clausii (SC-109). Als cofactoren en ondersteunende stoffen bevat dit product quercetine van de plant Dimorphandra mollis, heemst of Marshmallow root van de plant Althea officinalis en aloë verablad van de plant Aloe Barbadensis (200:1 extract).

Voordelen

 • Blijft stabiel bij kamertemperatuur en vereist geen koeling
 • Past in een ‘remove – replace – restore – repair-protocol’
 • Is perfect te combineren met andere Biocidin® producten
 • Bevat geen gluten, zuivel, soja, maïs en dierlijke producten
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen

4R: Remove – replace – restore – repair-protocol

Sporenvormende probiotica zijn commensale bacteriën die van nature voorkomen in ons maagdarmkanaal. Dit product vormt de perfecte aanvulling op Biocidin®-protocollen waarin wordt gewerkt aan het vierluik ‘remove – replace – restore –repair’ ofwel ‘verwijder – herstel - vervang – repareer’. Het kan dan ook goed worden gecombineerd met andere producten van Bio-Botanicals, zoals Olivirex®, een Biocidin® product en G.I. Detox+. Proflora® heeft geen koeling nodig en blijft stabiel op kamertemperatuur. De capsules zijn zo ontworpen dat ze het maagzuur overleven en de gunstige bacteriën worden pas actief in de darm. Slechts één capsule per dag volstaat.

Extra ondersteuning met de juiste cofactoren

Proflora® 4R-Probiotica bevat tevens een drietal actieve cofactoren; quercetine, marshmallowwortel of heemst en aloë vera-extract. Quercetine is een bioflavonoïde met krachtige antioxidatieve eigenschappen. Het gepatenteerde quercetine is 170% meer biologisch beschikbaar dan standaard quercetine. Heemstwortel is een slijmerige plant met een lange en wijdverspreide geschiedenis van gebruik. De stof heeft een verkoelende en rustgevende werking. Aloë vera is eveneens een plant die al van oudsher wordt gebruikt voor lichamelijke toepassingen. Het extract van rauwe aloë is zeer geconcentreerd.

Plantaardige ingrediënten van zuivere kwaliteit

Bio-Botanical Research gebruikt uitsluitend plantaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zo ook in Proflora®. De formule bevat geen synthetische vulstoffen, additieven, kunstmatige smaakstoffen, gluten of allergenen. Het productieproces volgt de richtlijnen van de Good Manufacturing Practices (cGMP's) en de Amerikaanse Food and Drug Administration. Oliverex® is voor gebruik zorgvuldig getest in een onafhankelijk laboratorium.

Over Bio-Botanical Research

Vanuit haar achtergrond als herborist en ervaring met klinische voeding richtte dr. Rachel Fresco in 1989 Bio-Botanical Research® op. Het bedrijf is marktleider in botanische supplementen en biedt artsen en therapeuten diverse formules aan ter ondersteuning van het microbioom, het immuunsysteem en de ontgifting, ofwel de integrale gezondheid. De krachtige formule met 18 kruiden en plantaardige stoffen Biocidin® is het paradepaardje van Bio-Botanical Research. Het product wordt gebruikt in verschillende afgeleide producten. Fresco is een kundig en enthousiast spreker over biofilms en het microbioom. Bio-Botanical Research gebruikt uitsluitend plantaardige, zuivere en zorgvuldig geteste ingrediënten zonder onnodige en nadelige toevoegingen.

Meer informatie
Product Naam
Biocidin Proflora® 4R
Art.nr.
OC-10
Merk
Bio Botanical Research
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem één capsule per dag bij de maaltijd of zoals voorgeschreven door je arts.

Waarschuwing:

 • Niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap.
 • Raadpleeg je arts voordat je een supplement gebruikt, vooral als je borstvoeding geeft, een medische aandoening heeft of medicijnen gebruikt.
 • Stop het gebruik als er bijwerkingen optreden.
 • Buiten bereik van kinderen houden.

Bewaar in een koele, droge plaats.

Ingrediënten per dosering
Amount per serving% DV
Proprietary Probiotisch Mengsel 210 mg (3 miljard CFU) **
3 miljard sporencellen
Bacillus subtilis, HU58™
Bacillus coagulans (SC-208)
Bacillus clausii (SC-109)
Quercetin (Dimorphandra mollis) fruit 100 mg **
Marshmallow (Althea officinalis) wortel 100 mg **
Aloë Vera (Aloe Barbadensis) bladeren 200:1 extract 2 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, plantaardige capsule (cellulose en water).

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biocidin Proflora® 4R
Uw waardering