Paracid - X - Formulering

 • Met Alsemkruid (Wormwood)
 • Bevat ook Olijfbladextract, Artemisinine en Berberine
 • Categorie: Parasieten & Antimicrobieel
 • Categorie: Maag & Darm
 • 90 capsules
Niet op voorraad
SKU
MA-209
EUR  74,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Paracid-X - Alsemkruid complex van BioMatrix

Paracid-X is een goed ontworpen volwaardige formule van BioMatrix. De naam geeft de indicatie voor gebruik. De formule bestaat uit 5 krachtige, elkaar aanvullende, ingrediënten, te weten: sweet wormwood (zomeralsem), olijfbladextract, zwarte walnoot, berberine en artemisinine. BioMatrix is producent van meerdere krachtige complete formules, specifiek gericht op een bepaald aspect of werkingsmechanisme in het lichaam.

Voordelen

 • 5 actieve ingrediënten
 • Met zomeralsem, zwarte walnoot, olijfbladextract en berberine
 • Bevat artemisinine
 • Krachtige synergie

Alsemkruid of Sweet Wormwood

Het eerste bestanddeel in deze formule is Sweet Wormwood, ookwel bekend onder de naam alsemkruid, zoete alsem, zomeralsem of Artemisia annua. Het is een heilzame plant uit dezelfde familie als de madelief en behoort tot de Asteracea familie. In het Engels refereert de naam wormwood aan het kruid dat al eeuwen door mensen gebruikt wordt tegen datgene dat in de naam besloten ligt. Alle bovengrondse delen van alsemkruid bevatten heilzame bestanddelen. In essentiële olie van alsemkruid zijn meer dan 28 bijzondere componenten geïdentificeerd. Per dosering bevat Paracid-X 450 mg alsemkruid.

Olijfbladextract

Het tweede bestanddeel in deze formule is olijfbladextract, gestandaardiseerd op 20% oleuropeïne. Oleuropeïne is een glycoside carbolzuur dat voorkomt in onder meer olijven, olijfblad en olijfolie. Het geeft een bittere smaak. Het is één van de twee belangrijkste fenolen in de olijf en behoort tot het afweermechanisme van de plant. Per dosering bevat Paracid-X 300 mg olijfbladextract.

Zwarte walnoot

Het derde bestanddeel in deze formule is black walnut hulls ofwel zwarte walnoot. Zwarte walnoot of Juglans nigra is een boom uit de okkernootfamilie. In diverse landen wordt zwarte walnoot ingezet voor een breed werkingsgebied. Het vormt en krachtige synergie met de andere ingrediënten van deze formule. Per dosering bevat Paracid-X 260 mg zwarte walnoot.

Berberine

Berberine is een alkaloïde die wordt gewonnen uit plantenwortels. Het wordt vaak aangetroffen in de Berberisfamilie, kurkuma en de oregondruif. Het is een veelzijdig fytonutriënt met een breed werkingsgebied. Per dosering bevat Paracid-X 225 mg berberine.

Artemisinine

Artemisinine is een specifieke stof afkomstig uit de Chinese plant Artemisia annua ofwel zoete alsem of zomeralsem. Artemisinine wordt ook Ching-hao-su genoemd. Artemisinine werd in 1972 in China ontdekt en wordt daar al decennia lang veelvuldig gebruikt. Deze stof staat bekend om de fysiologische werkzaamheid in het lichaam. Per dosering bevat Paracid-X 75 mg artemisinine.

Waarom Paracid-X van BioMatrix?

BioMatrix onderwerpt alle door hen ontwikkelde producten in hun laboratorium aan pre- en postinname testen en valideert zo de effectiviteit. De voedingsstoffen die worden gebruikt zijn van therapeutische, farmaceutische en / of bio-identieke kwaliteit, zo ook Paracid-X van BioMatrix. De voedingsstoffen kennen een hoge biologische beschikbaarheid. Alle producten van BioMatrix, ook Paracid-X, worden vervaardigd volgens de richtlijnen van de FDA en de Good Manufacturing Practices.

Over BioMatrix

Door de unieke visie en aanpak van BioMatrix maken hun producten waar wat ze beloven. BioMatrix ontwerpt sinds 1998 speciale complete formules met voedingssupplementen specifiek gericht op diverse werkingsmechanismen in het lichaam. Het bedrijf ondersteunt artsen en therapeuten die de oorzaak van lichamelijke problemen wensen te achterhalen, zoals chronische stress, en die het lichaam op een natuurlijke manier willen ondersteunen. Dankzij deze gebalanceerde formules bevat één product alles wat klanten van BioMatrix op dat moment nodig hebben. De ingrediënten zijn van de hoogste beschikbare kwaliteit, worden goed opgenomen en productie vindt plaats volgens strikte FDA en cGMP richtlijnen. Alle formules zijn zorgvuldig getest en gedocumenteerd.

Meer informatie
Product Naam
Paracid - X - Formulering
Art.nr.
MA-209
Merk
Biomatrix
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule drie maal per dag of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering
3 capsules bevattenHoeveelheid per portie% DV
zoete alsem (bovengrondse delen) (Asteracea Family) 450 mg **
olijfblad extract (gestandaardiseerd op 20% oleuropein) 300 mg **
zwarte walnoot huls 260 mg **
Berberine Sulfaat Hydraat 225 mg **
Artemisinin 75 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige capsules, calciumsilicaat, magnesiumstearaat, microkristallijne cellulose, stearinezuur, siliciumdioxide.

Allergenen
Noten
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paracid - X - Formulering
Uw waardering