Biotonic™

 • Adaptogenen met een hoge potentie
 • Bevat Artemisia
 • Categorie: Energie & HPA-as
 • Categorie: Spijsvertering & Bijnieren
 • 60 ml
Niet op voorraad
SKU
OC-09
EUR  38,75
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Biotonic™ Adaptogenic Tonic van Bio-Botanical Research

Biotonic™ bevat biologisch geteelde traditionele Chinese tonische kruiden: astragaluswortel, zoete alsem, Fo-Ti-wortel, eleutherowortel, extracten van de wortelstok van gember, Bai-Zhu Atractylodes (Chinees distelmadeliefje) en Chinese yam, Poria Sclerotium (paddestoel), codonopsiswortel, Chinese pioenrooswortel, kurkumawortel, mandarijnschil en met honing bereide Chinese zoethoutwortel. De kruiden zijn biologisch gekweekt en getest op onzuiverheden. Het product heeft een aangename smaak.

Voordelen

 • Adaptogenen met een hoge potentie
 • Bevat Artemisia
 • Biologisch geteeld
 • In laboratorium getest, vrij van onzuiverheden
 • Is perfect te combineren met andere Biocidin® producten
 • Bevat geen gluten, zuivel, soja, maïs en dierlijke producten
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Biologisch geteelde kruiden

Biotonic™ bevat een combinatie van kruiden die samen een krachtige synergetische werking hebben. De heilzame kruiden worden ook afzonderlijk al sinds lange tijd veelvuldig gebruikt in diverse delen van de wereld, zoals in China. Biotonic™ is echter een goed ontworpen gepatenteerde formule. Voor diverse ingrediënten zijn gezondheidclaims ingediend bij de Europese Commissie die in afwachting zijn van goedkeuring. Zo is kurkuma bijvoorbeeld goed voor de spijsvertering en de lever*. Daarnaast bevat de formule ook Artemisia annua of zoete alsem.

Plantaardige ingrediënten van zuivere kwaliteit

Bio-Botanical Research gebruikt uitsluitend plantaardige ingrediënten van biologische teelt en van de hoogste kwaliteit, zo ook in Biotonic™. De formule bevat geen synthetische vulstoffen, additieven, kunstmatige smaakstoffen, gluten of allergenen. Het productieproces volgt de richtlijnen van de Good Manufacturing Practices (cGMP's) en de Amerikaanse Food and Drug Administration. Biotonic™ is voor gebruik getest in een onafhankelijk laboratorium op effectiviteit, zware metalen en zuiverheid.

Aanbevolen gebruik

Gebruik van Biotonic™ 2 tot 3 maal per dag 10 druppels. Dit product kan uitstekend gecombineerd worden met een Biocidin® product.

Let op

Gebruik Biotonic™ niet tijdens de zwangerschap.

Over Bio-Botanical Research

Bio-Botanical Research® is marktleider in botanische supplementen en ontwikkelt al ruim 30 jaar formules voor artsen en therapeuten ter ondersteuning van het microbioom, het immuunsysteem en de ontgifting. Bio-Botanical Research richt zich op de integrale gezondheid. De kruidenformule Biocidin® is het paradepaardje van Bio-Botanical Research en wordt gebruikt in diverse afgeleide producten. Bio-Botanical Research is opgericht door herborist dr. Rachel Fresco, een veelgevraagd spreker over biofilms en het microbioom. Bio-Botanical Research gebruikt uitsluitend plantaardige, zuivere en zorgvuldig geteste ingrediënten zonder onnodige en nadelige toevoegingen.

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Meer informatie
Product Naam
Biotonic™
Art.nr.
OC-09
Merk
Bio Botanical Research
Inhoud
60 ml
Gebruiksaanwijzing

Neem 10 druppels, 2 keer per dag. Kleine kinderen kunnen 5 druppels in een kleine hoeveelheid water of andere vloeistof gebruiken. Biotonic™ kan tegelijkertijd met Biocidin® worden ingenomen. Of neem zoals voorgeschreven door je arts of therapeut.

Waarschuwing:

 • Niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap.
 • Raadpleeg je arts voordat je een supplement gebruikt, vooral als je borstvoeding geeft, een medische aandoening heeft of medicijnen gebruikt.
 • Stop het gebruik als er bijwerkingen optreden.
 • Buiten bereik van kinderen houden.

Bewaar op een koele, droge plek.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per portie% Dv
Proprietary Kruidenmix 330 mg **
Astragalus-wortel
Zoete alsem bovengrondse delen
Fo-Ti-wortel **
Eleuthero-wortel
Gemberwortelstok
Bai-Zhu Atractylodes-wortelstok
Chinese Yam-wortelstok
Poria Sclerotium
Codonopsis-wortel
Chinese pioenwortel
Kurkuma
Mandarijnschil
Met honing bereide zoethoutwortel

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gedistilleerd water, rietalcohol, glycerine.

Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biotonic™
Uw waardering