Bij Ergomax zijn wij 100% overtuigd van de kwaliteit en oorsprong van OptiPEA®. Dit geloven wij niet alleen op basis van toezeggingen van de producent maar op daadwerkelijke documenten. Daarom bieden wij als enige aanbieder in Nederland een niet-tevreden-geld-terug garantie op onze palmitoylethanolamide (PEA) capsules.

Vorige week hebben wij OptiPEA® geïntroduceerd in Nederland en hiermee is er een duidelijk onderscheid ontstaan tussen onze PEA en de kwaliteit van PEA producten bij andere aanbieders, omdat OptiPEA® als enigste aan GMP standaarden voldoet. De keuze voor jou als consument is hiermee gelukkig gemakkelijker geworden. Zoek je een verantwoord PEA product en wil je geen concessies met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en effectiviteit kies dan alleen voor OptiPEA®.

Wat is GMP precies?

Het GMP productieproces staat aan de basis van het succes van OptiPEA®. Bij GMP (Good Manufacturing Practice) gaat het er om dat op consistente wijze betrouwbare producten worden geproduceerd. Daarvoor is het nodig dat nauwkeurig wordt vastgelegd hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt.

Dit begint met specifiek ontwikkelde procedures en protocollen die gevolgd moeten worden tijdens de voorbereiding en de productie. Alle grondstoffen, tussenproducten en eindproducten worden gecontroleerd en bijgehouden. Hiermee is altijd te achterhalen hoe het gemaakt is, wie het getest heeft, waar en welke grondstoffen er gebruikt zijn. Deze strenge controles zijn uniek voor OptiPEA® en GEEN ander PEA product evenaart dit. De PEA capsules van Ergomax zijn dus een klasse apart.

Andere GMP -en kwaliteitclaims

Ook wij zien regelmatig, onterecht en misleidend, claims voorbij komen. Termen zoals ‘GMP’ worden nogal los en ruim gebruikt. De waarheid is echter dat dit niet klopt als het op de kwaliteit van de PEA grondstof aankomt. Twijfel je of bent je benieuwd, vraag dan altijd een officieel GMP certificaat.

banner-optipea-claims