check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Grondstof uit China? Vraag naar documenten!

CHINESE PEA

Wellicht heeft u ook de uitzending van Zembla 'Medicijnmacht China' gezien. Het tekort aan medicijnen in Nederland loopt al jaren op, maar dit is niet het enige probleem. Ook de productie van geneesmiddelen en de grondstoffen hiervan levert een aanzienlijk risico voor de volksgezondheid. Denk aan te weinig werkzame bestanddelen, regelrechte vervuiling, maar ook gebrek aan regelgeving en inspectie op het gebied van arbeidsomstandigheden, milieu en duurzaamheid.

Helaas is de regulatie van supplementen en nutraceuticals nog slechter geregeld met alle gevolgen van dien. De monopoliepositie van China en de daaruit voortvloeiende afhankelijkheid is niet gezond en misschien zelfs onveilig voor de Westerse markt en de zich daarop begevende -niets vermoedende- consument.

Innexus Nutraceuticals, grondstofleverancier voor de palmitoylethanolamide van Ergomax (OptiPEA®), laat zien dat het anders kan. Het betrekt de grondstoffen voor Ergomax OptiPEA®, ALS ENIGE uitsluitend uit Europa. Innexus is een exclusieve partner van het Nederlandse Ofichem BV. Dit houdt in dat iedere stap in het productieproces getest, gecontroleerd en gereguleerd wordt.

Daarom OptiPEA® van Ergomax

 1. Grondstoffen 100% Europees NIET uit China
 2. Volgens farmaceutische standaard geproduceerd (GMP)
 3. RSPO gecertificeerd (o.a. Duurzame palmolie)

Hoe kom je erachter of je PEA uit China komt?

Heel eenvoudig: Neem contact op met de leverancier en vraag het! Windt deze er doekjes om en kan hij geen documenten overleggen. Dan weet je genoeg.

Kwaliteit is iets om trots op te zijn!

2 gedachten over “Grondstof uit China? Vraag naar documenten!”

 • L.J. van Tilburg
  L.J. van Tilburg 16 februari 2019 om 17:09

  Ik heb de uitzending van Zembla inderdaad gezien. Wat ik hier hoorde en zag is niet te geloven, viel bijna van mijn stoel van ongeloof. Hoe fijn is het dan om te horen en te zien dat ondanks een falende overheid er toch nog integere Nederlandse bedrijven zijn die de volksgezondheid boven het financiële gewin stellen.

  Goed bezig, ga zo door!

  L.J. van Tilburg
  Uden

  Reageren
 • Bram

  Ik heb ook Zembla gezien en schrok ervan. Heel erg dat dit kan gebeuren. Blij dat er nog een paar bedrijven over zijn die niet hebben gebogen voor het grote geld en alles uit handen hebben gegeven. Onze gezondheid zou toch voorop moeten staan?

  Reageren
Geef een reactie