Heeft u nog een oude verpakking? Kent u mensen die andere PEA dan OptiPEA® gebruiken?Stuur dan deze oude verpakking met uw adresgegevens naar ons op en ontvang GRATIS een nieuw potje Ergomax OptiPEA®! Ergomax OptiPEA® is exclusief in Europa geproduceerd, zuiver, veilig en vervaardigd volgens farmaceutische standaard. OptiPEA® is bovendien RSPO-gecertificeerd. Kwaliteit is iets om trots op te zijn en na het zien van Zembla, zijn we dat driedubbeldik!

Zembla: Medicijnmacht China

Wellicht heeft u ook de uitzending van Zembla 'Medicijnmacht China' gezien. Het tekort aan medicijnen in Nederland loopt al jaren op, maar dit is niet het enige probleem. Ook de productie van geneesmiddelen en de grondstoffen hiervan levert een aanzienlijk risico voor de volksgezondheid. Denk aan te weinig werkzame bestanddelen, regelrechte vervuiling, maar ook gebrek aan regelgeving en inspectie op het gebied van arbeidsomstandigheden, milieu en duurzaamheid.

Regulatie

Waarschijnlijk vond u het best schokkend om te zien welke praktijken achter de schermen plaatsvinden in de farmaceutische industrie. Helaas is de productie, regulatie en controle van grondstoffen voor voedingssupplementen nog slechter geregeld met alle mogelijke gevolgen van dien. De monopoliepositie van China en de daaruit voortvloeiende afhankelijkheid is niet gezond en misschien zelfs onveilig voor de Westerse markt en de zich daarop begevende -niets vermoedende- consument. Zowel voor medicijnen als voedingssupplementen.

Zo kan het ook

Innexus Nutraceuticals, grondstofleverancier voor Ergomax OptiPEA®, laat zien dat het anders kan. Zij laten ALS ENIGE in de wereld Palmitoylethanolamide uitsluitend in Europa/Nederland produceren. Het Nederlandse Ofichem is de exclusieve productiepartner van Innexus Nutraceuticals. Het productieproces verloopt daar uitsluitend volgens GMP-richtlijnen wat inhoudt dat iedere stap in het productieproces getest, gecontroleerd en gereguleerd wordt.

admin-ajax (1)

Good Manufacturing Practices

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) houdt toezicht op fabrikanten van geneesmiddelen. Fabrikanten van geneesmiddelen voor mensen moeten een vergunning hebben en moeten voldoen aan de Good Manufacturing Practices (GMP), een internationaal systeem om kwaliteit te borgen. IGJ handhaaft deze wettelijke verplichting in Nederland. De meeste grondstoffen voor voedingssupplementen - en nu blijkt soms ook medicijnen- uit China voldoen NIET aan deze standaard!

Daarom OptiPEA® van Ergomax

  1. Productie 100% Europees NIET uit China
  2. Volgens farmaceutische standaard geproduceerd (GMP)
  3. RSPO-gecertificeerd (duurzame palmolie)
  4. Gepatenteerd productieproces

Hoe kom je erachter of je PEA uit China komt?

Heel eenvoudig: Neem contact op met de leverancier en vraag het! Windt deze er doekjes om en kan hij geen documenten overleggen. Dan weet je genoeg.

ACTIE: Heeft u onlangs PEA (Palmitoylethanolamide) gekocht welke niet het OptiPEA® logo draagt, of kent u iemand die andere PEA dan OptiPEA® gebruikt, of heeft gekocht? Dan kunt u deze naar ons opsturen. U ontvangt dan GEHEEL GRATIS een nieuw potje Ergomax OptiPEA® van ons terug. Deze actie loopt tot 8 maart 2019.

Stuur uw oude potje MET UW ADRES NAAR:

Ergomax BV Postbus 6831 6503 GH Nijmegen

Wij dragen zorg voor een correcte afhandeling van uw opgestuurde PEA en zullen het bij de juiste balie van de milieustraat inleveren!

Algemene voorwaarden Inruilactie OptiPEA®:

  1. Deze actie is enkel van toepassing op bovengenoemd product in Nederland en België;
  2. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met eventueel andere acties;
  3. Voor deze actie geldt een maximum van drie potjes OptiPEA per klant;
  4. Ergomax kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigde, vertraagde of met de post verloren gegane zendingen;
  5. De actie loopt tot en met: Vrijdag 8 maart 2019.