New Chapter zorgt met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke producten al meer dan 35 jaar voor lichaam, ziel én de aarde. New Chapter produceert alleen supplementen die een nieuw hoofdstuk schrijven, ofwel als verbetering van een bestaand product of omdat zij een unieke bijdrage kunnen leveren in de complementaire gezondheidszorg.

New Chapter vindt het belangrijk om alleen ingrediënten te gebruiken die jij kunt vertrouwen, zoals fruit, groenten, kruiden en paddenstoelen. Deze schatten van de natuur worden zo duurzaam mogelijk gewonnen, New Chapter spant zich volop in om de aarde niet te belasten. New Chapter is ambassadeur van de non-GMO movement, dus je kunt er zeker van zijn dat alle multivitamines en vele andere supplementen van New Chapter vrij zijn van genetisch gemodificeerde organismen.

Het zit in de natuur van New Chapter om ook veel voor de aarde terug te doen, omdat zij wordt gezien als bron van natuurlijke genezing. De visie van New Chapter sluit niet geheel toevallig naadloos aan op de uitgangspunten van Ergomax, daarom hebben wij dit bijzondere en populaire merk weer beschikbaar gemaakt voor de Nederlandse markt.

Elk afzonderlijk product is mede ontworpen door holistische experts en elke formule is gestaafd door een team van wetenschappers waaronder klinische medici, toxicologen, kwaliteitsingenieurs en chemici die gespecialiseerd zijn in natuurlijke producten. Daarnaast bevatten de supplementen geen additieven (geen toegevoegde suikers, synthetische middelen of geur- en smaakstoffen) en worden de grondstoffen en producten strikt gecontroleerd.

Het voordeel van fermentatie

Alle multivitamines en veel andere supplementen van New Chapter zijn gefermenteerd met wholefoods en probiotica – bacteriën die gunstig zijn voor je gezondheid. Met een unieke twee-staps-methode brengt het merk meer vitaliteit in haar vitamines, mineralen en kruiden. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de supplementen van New Chapter gemakkelijker te verteren zijn. De gefermenteerde multivitamines van New Chapter zijn geschikt om op elk moment van de dag te gebruiken, zelfs op een lege maag. En je krijgt direct een met voedingsstoffen gevuld fermentaat binnen, met vele gunstige eigenschappen, zoals cholesterolverlagende bèta glucanen.

Traditioneel gebruik

De meeste supplementen van New Chapter zijn geïnspireerd op eeuwenoud, traditioneel gebruik van heilzame kruiden van over de hele wereld. New Chapter biedt jou de wijsheid van de natuur, zoals genezers dat door de eeuwen heen gedaan hebben, en combineert dat met de modernste wetenschappelijke inzichten.

Gezond verstand

Gebruikmaken van pure, onbewerkte voeding voor supplementen zonder synthetische toevoegingen, GMO’s of schadelijke chemicaliën is voor New Chapter een kwestie van gezond verstand. De verschillende kruiden in de producten van New Chapter werken samen en leveren zo meer kracht dan de som der delen.

Teruggeven aan de aarde

New Chapter wil moeder aarde voeden en ondersteunen, of in hun woorden: It’s in our nature to give back. De zorg voor de planeet komt niet alleen tot uiting in de producten, maar in elke actie die zij als bedrijf ondernemen. New Chapter is trots op de erkenning als Certified B Corporation. Dat betekent dat zij niet alleen streven naar winst, maar ook betekenisvol ondernemen door bij te dragen aan het welzijn van mens en aarde.

Het merk heeft oog voor duurzaamheid in de keten en voelt zich sociaal verantwoordelijk voor de leveranciers van de grondstoffen. Of de leverancier zich nu in Vermont of in India bevindt, New Chapter kent hen persoonlijk. Het merk kiest bewust voor ondernemingen die hun werknemers met respect behandelen en draagt bij aan een veilige en gezonde werkomgeving. Klimaatneutraal produceren, het verminderen van de afvalberg (New Chapter recyclet 80 procent van haar afval) en respect voor de gewassen zijn belangrijk voor New Chapter.

Het merk maakt deel uit van een groeiende agriculturele stroming in regeneratieve landbouw, waarmee de natuurlijke cyclus van gewassen wordt gerespecteerd en de grond niet uitgeput raakt. Tot slot zet New Chapter zich als deelnemer van diverse sociale projecten volop in voor de maatschappij. Zo zijn zij initiatiefnemer van Kindle Farm, een onafhankelijke school voor jongeren die buiten de boot vallen en dragen zij bij aan de voedselbank van Vermont.

Transparantie

New Chapter wil zo transparant mogelijk zijn in de beloftes die zij jou doen. Het merk onderzoekt de effectiviteit van haar producten nauwkeurig en borgt het met wetenschappelijke expertise. Daarbij vertrouwen zij op moderne, specialistische kennis op het gebied van bijvoorbeeld enzymen, kruiden of fermentatie. Boven alles beleeft het team van New Chapter heel veel plezier in het samenstellen van heilzame producten, die het beste uit jou halen.

Certificaten van New Chapter