Bij Ergomax zijn wij 100% overtuigd van de kwaliteit en effectiviteit van onze producten. Daarom hebben wij tot en met 3 juli 2017 een niet-tevreden-geld-terug actie voor drie bijzondere voedingssupplementen:

  1. Natuurlijke Magnesium - Liposomale formulering
  2. Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA®
  3. R-Alfa Liponzuur - Liposomale formulering

Deze producten zijn in veel varianten verkrijgbaar en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Met deze actie kun je zonder risico ervaren hoe ze voor jou werken. De theorie en uitgekiende formuleringen zijn er, nu jouw persoonlijke ervaring nog.

Ben je om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze Magnesium, Palmitoylethanolamide (PEA) of R-Alfa Liponzuur, dan krijg je voor de gebruikte en ongebruikte potjes een volledige terugbetaling van de productprijs. Jouw tevredenheid is hiermee 100% gegarandeerd. Zo simpel is het!

Spelregels:

  1. Om misbruik tegen te gaan vragen we je wel om de producten terug te sturen (inclusief de aangebroken potjes).
  2. Ieder product komt slecht éénmaal per klant in aanmerking voor teruggave.
  3. Onze niet-tevreden-geld-terug garantie geldt over het gehele aankoopbedrag van de bovengenoemde producten (met uitzondering van verzendkosten) en is geldig binnen 45 dagen na aankoop.
  4. Wij zullen je alleen vragen om een paar korte vragen te beantwoorden over waarom je niet tevreden bent.
  5. Verzendkosten worden niet vergoed. Houd er rekening mee dat het een week kan duren voordat we uw verzoek tot teruggave verwerkt hebben
  6. Dit aanbod is geldig tot en met 3 juli 2017.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je ons altijd bereiken via 024-6635366 of via [email protected]

Update 19 januari 2018:

De actie van de collageen hydrolsyaat is geldig tot en met 28 februari met dezelfde spelregels die hierboven staat genoemd.