Bij Ergomax zijn wij 100% overtuigd van de kwaliteit en effectiviteit van OptiPEA® en daarom bieden wij als enige aanbieder in Nederland een niet-tevreden-geld-terug garantie op onze palmitoylethanolamide (PEA) capsules. Er zijn veel PEA producten verkrijgbaar en soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Alle PEA producten lijken op elkaar en de prijzen lopen nogal uiteen. Welk product kiest u en is het wel veilig? Met de komst van OptiPEA® is deze keuze een stuk eenvoudiger geworden. Er is namelijk een duidelijk onderscheid gekomen tussen OptiPEA® en overige PEA producten.

Kwaliteit en Veiligheid

OptiPEA® is een Nederlands merkproduct en alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor de productie van het PEA eindproduct. Onze Europese productiefaciliteit voldoet aan de striktste farmaceutische standaarden (GMP) en binnenkort ook de standaarden van de FDA. Dit is de enigste PEA die op deze manier wordt geproduceerd. Omdat wij 100% overtuigd zijn van het verschil, helpen wij u graag in het maken van een verantwoorde keuze. Daarom bieden wij u een niet-tevreden-geld-terug garantie aan. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze PEA capsules, dan krijgt u voor de gebruikte en ongebruikte potjes een volledige terugbetaling van de productprijs. Uw tevredenheid is hiermee 100% gegarandeerd. Zo simpel is het!

Spelregels:

    • Om misbruik tegen te gaan vragen we u wel om de Palmitoylethanolamide (PEA) - capsules terug te sturen als u meer dan 1 potje hebt besteld (inclusief de aangebroken potjes)
    • Voor een teruggave van het aankoopbedrag voor 1 potje Palmitoylethanolamide (PEA) - capsules hoeft u het product niet terug te sturen.
    • Onze niet-tevreden-geld-terug garantie geldt over het gehele aankoopbedrag van de Palmitoylethanolamide (PEA) - capsules (met uitzondering van verzendkosten) en is geldig binnen 45 dagen na aankoop.
    • We zullen u alleen vragen om een paar korte vragen te beantwoorden over waarom u niet tevreden bent.
    • Verzendkosten worden niet vergoed. Houd er rekening mee dat het een week kan duren voordat we uw verzoek tot teruggave verwerkt hebben
    • Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2016.
Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken via 024-6635366 of via [email protected] Palmitoylethanolamide-PEA-OptiPEA®-garantie-nl