Wees veroudering te slank

Het is een onomstotelijk bewezen dat de inname van bepaalde bepaalde gezondheidseffecten, zoals collageen hydrolysaten, uiteenlopende gezondheidseffecten heeft. Na inname worden collageen peptiden opgenomen en verspreid door het lichaam. In verschillende weefsels gaan de peptiden aan de slag op hun eigen wijze.

Om huidveroudering slim af te zijn, gaan collageen peptiden op verschillende manieren te werk. Een van de meest bijzondere manieren is dat ze als een “vals” signaal werken. Het lichaam merkt de peptiden die je ingenomen hebt namelijk op als een teken van collageen afbraak en stimuleert daarop de aanmaak van nieuwe collageenvezels.

Collageen is geschikt voor dagelijks gebruik en je voelt je daarbij niet alleen beter maar dat is van buiten ook te zien. Onze collageen komt van de meest zuivere bron en is neutraal van smaak.

1. Verbeterde oplosbaarheid

Door de intensieve samenwerking met onze producent hebben we de oplosbaarheid verbetert! Je kunt onze collageen hydrolysaat gemakkelijk mengen met koude of warme vloeistoffen, met een lepel doorroeren of shaken voor een smoothie.

2. Niet-tevreden-geld-terug garantie

Bij Ergomax zijn wij 100% overtuigd van de kwaliteit en effectiviteit van onze producten. Daarom hebben wij tot en met 28 februari 2018 een niet-tevreden-geld-terug actie voor de collageen Hydrolysaat. De spelregels vindt u hier terug

kabeljauw collageeb reclame