Bluelene® - Anti-aging Oogcrème
EUR  51,75

Bluelene® - Anti-aging Oogcrème

 • Categorieën: Crèmes & Huid
 • Hydraterende oogcrème
 • Met methyleenblauw
 • Gepatenteerde formule
 • Anti-aging & hydratatie
 • Natuurlijke huidverjonging
 • 15 ml
Op voorraad
SKU
BL-02
EUR  51,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bluelene® Anti-aging Oogcrème van Mblue Labs™

Bluelene® Eye Cream is een hydraterende crème die speciaal is ontwikkeld voor de delicate zone rondom de ogen. De ooglotion met anti-aging formule is erop gericht de eerste tekenen van veroudering, zoals de verschijning van kraaienpootjes, rimpels, wallen en donkere kringen, te verzachten en te verminderen. Het product bevat het effectieve bestanddeel methyleenblauw, een bijzonder ingrediënt dat centraal staat in de gepatenteerde formuleringen van Mblue Labs™. Methyleenblauw is een kleurstof met verschillende toepassingen. Recent onderzoek geeft aanwijzingen dat methyleenblauw zichtbaar de veroudering van de huid tegengaat. Laat methyleenblauw de huid rond je ogen stralen! Bluelene® Eye Cream is vrij van parfum en parabenen en is geschikt voor alle huidtypes.

De wetenschap achter Bluelene® Anti-aging Oogcrème

Wetenschap is een uitdagend en vaak lang proces dat erop gericht is om de mysteriën van moeder natuur te ontrafelen en te leren begrijpen. Dr. Kan Cao, de oprichtster van Mblue Labs™ en professor aan de Universiteit van Maryland, houdt zich sinds ze in 2005 haar doctoraat bij Johns Hopkins behaalde al bezig met het bestuderen van veroudering. Ze behoort tot 's werelds toonaangevende wetenschappers op het gebied van onderzoek naar veroudering en haar recente publicatie met betrekking tot de stof methyleenblauw is één van de grootste ontdekkingen die haar vakgebied ooit heeft gezien. Haar team ontdekte namelijk dat deze stof bijzondere anti-aging eigenschappen heeft voor de menselijke huid. Deze wetenschappelijke bevindingen worden toegepast in de producten van Bluelene®, ’s werelds eerste huidcrèmes met methyleenblauw als basis-ingrediënt. Methyleenblauw wordt in deze formule met andere krachtige ingrediënten gecombineerd, zoals Albizia Julibrissin Bark Extract (extract van de Perzische Slaapboom).

De innovatieve stof methyleenblauw

Jarenlang onderzocht Mblue Labs™ de veel voorkomende kleurstof methyleenblauw, waardoor men erachter kwam dat de stof bijzondere anti-aging eigenschappen voor de menselijke huid bleek te hebben. Zo helpt de stof de zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan en zorgt het voor natuurlijke huidverjonging. De ontdekking werd onder meer gepubliceerd in Nature Scientific Reports en over heel de wereld waren wetenschappers enthousiast over Dr. Kao Cao’s bevindingen. Na haar ontdekking ontwikkelde Dr. Kan Cao de Bluelene® crèmes, de eerste huidcrèmes ter wereld op basis van methyleenblauw.

Voordelen:

 • Gepatenteerde formule met methyleenblauw als effectieve stof
 • Vermindert de eerste tekenen van huidveroudering, zoals de zichtbaarheid van opgezette oogleden, donkere kringen en fijne lijntjes
 • Methyleenlblauw behoudt de stevigheid van de huid
 • Methyleenblauw heeft een antioxidatieve en hydraterende werking
 • Vrij van parfum en parabenen
 • Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid

Oxidatieve stress en huidveroudering

Methyleenblauw (‘methylene blue’ in het Engels) is in nanomolaire concentraties een krachtige antioxidant die op verschillende wijzen het huidverouderingsproces bestrijdt. Tegenwoordig wordt algemeen aanvaard dat oxidatieve stress één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering is en de toepassing van antioxidanten in huidverzorging wordt dan ook als een effectieve aanpak gezien om het verouderingsproces van de huid te vertragen.

Het belang van huidverzorging

De huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van het menselijk lichaam en kan mede bepalend zijn voor het lichaamsbeeld dat mannen en vrouwen van zichzelf hebben. We proberen de huid vaak mooier te maken met make-up of verzorgende producten. Een oudere huid heeft algemeen bekende, zichtbare biologische kenmerken die veroorzaakt wordt door zowel invloeden van buitenaf als door fysiologische factoren. We kunnen huidveroudering onderverdelen in intrinsieke en extrinsieke veroudering. De intrinsieke huidveroudering weerspiegelt de natuurlijk voorkomende, normale veranderingen in de huid naarmate we ouder worden. De extrinsieke huidveroudering vindt plaats als gevolg van blootstelling van de huid aan omgevingsfactoren zoals bijvoorbeeld rook, zonlicht of luchtverontreiniging. Hoewel ze in de kern verschillend zijn, zijn beide soorten huidveroudering gedeeltelijk te wijten aan de oxidatieve belasting door vrije radicalen. Een goede huidcrème beschermt je huid tegen verschillende invloeden van buitenaf en ondersteunt ook de intrinsieke gezondheid van je huid.

Methyleenblauw, een eeuwenoude stof

Methyleenblauw is een eeuwenoude stof die voor het eerst werd gesynthetiseerd in 1876 door de Duitse scheikundige Heinrich Caro. De stof is door de jaren heen onder meer gebruikt als chirurgische kleurstof, als redox indicator in de analytische chemie en als middel om schimmels en parasitaire protozoa te doden. Methyleenblauw is een diamino fenothiazine die onder meer invloed heeft op het elektronentransport in het lichaam.

Over MBlue Labs™

Bluelene is een nieuwe, gepatenteerde lijn van huidcrèmes die - als enige ter wereld - de bijzondere en gepatenteerde stof methyleenblauw bevat als belangrijkste werkzame ingrediënt. De lijn werd ontwikkeld door Mblue Labs™ dat gevestigd is in Bethesda, Maryland in de Verenigde Staten. Het laboratorium heeft jarenlang onderzocht op welke wijze methyleenblauw de gezondheid van de huid ondersteunt en ervoor kan zorgen dat de huid er stralend uit blijft zien. Mblue Labs™ wordt geleid door Dr. Kan Cao, een wereldwijde autoriteit op het gebied van wetenschappelijk onderzoek naar veroudering.

Meer informatie
Product Naam
Bluelene® - Anti-aging Oogcrème
Art.nr.
BL-02
Merk
Bluelene
Inhoud
15 ml
Gebruiksaanwijzing

Breng een of twee keer per dag voorzichtig aan op een schone huid onder, rond en boven het oog.

Ingrediënten per dosering

Water, Cetearylalcohol, Stearylalcohol, Cetearylolivaat, Limnanthes Alba (Weideschuim) Zaadolie, Squalaan, Sorbitanolivaat, Glycerylstearaatcitraat, Glycerine, Pentyleenglycol, Cetearylglucoside, Natriumhyaluronaat, Polyglyceryl-3 Stearaat, Hydrolytisch gehydrogeneerd, Hydrolytisch gehydrogeneerd, Hydrolytisch gehydrogeneerd , Darutoside, Beta Vulgaris (Bieten) Wortelextract, Albizia Julibrissin Schors Extract, Daucus Carota Sativa (Wortel) Zaadolie, Cymbopogon Schoenanthus Olie, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie, Citrus Aurantium Dulcis (Sinaasappel) Schilolie, Mentha Viridis (Groene munt) Bladolie, Vetiveria Zizanoides-wortelolie, Juniperus Mexicana-olie, Geranium Maculatum-olie, Sclerotiumgom, Sorbinezuur, Caprylyl-glycol, Fenoxyethanol, Basic Blue 9 (Methyleenblauw).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bluelene® - Anti-aging Oogcrème
Uw waardering