check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Bonomarlot - Beenmergextract

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Bonomarlot© - beenmergextract
► 20 capsules

TIP: bespaar 15%

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  61,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Bonomarlot Beenmergextract  

Bonomarlot Beenmergextract  is gestandaardiseerd op natuurlijke aminozuurverbindingen, ook wel bekend als peptiden. De natuurlijke peptiden worden gewonnen uit het beenmerg van varkens- en runderen en zijn afkomstig van Deense boeren. Deze dieren worden op een milieu- en diervriendelijke wijze gehouden en komen niet uit de bio-industrie.  Vanwege het lage moleculaire gewicht van de peptides kunnen ze via de maag eenvoudig de bloedbaan bereiken en via het bloed geven ze weer belangrijke biologische informatie door aan de weefsels en organen, zonder processen te verstoren. Peptiden vervullen dus een subtiele, maar zeer nuttige taak. Ze zijn namelijk chemische boodschappers en geven informatie in ons lichaam door.

Voordelen van Bonomarlot  beenmergextract  

  • Snelle opname van de Peptiden vanwege het lage moleculaire gewicht. De moleculen verstoren geen biologische lichaamsprocessen door stimulering of onderdrukking.
  • De varkens en runderen die men gebruikt voor Bonomarlot Beenmergextract worden op een en milieuvriendelijke manier gehouden
  • Uitstekend te combineren met overige producten uit de Peptide Bioregulator productlijn zoals Sigumir Kraakbeenextract
  • Onder de 15 miljoen gebruikers  geen significante bijwerkingen of contra-indicaties gemeld.
  • Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Ontdekt door een Russische professor

De gerenommeerde Russische professor Vladimir Khavison kreeg in de tijd van de Sovjet-Unie de opdracht om de werking van peptiden onder te onderzoeken. Khavison en zijn onderzoeksteam ontdekte dat er een verband bestaat tussen peptiden en ons DNA. Het blijkt dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent. De resultaten van het omvangrijke onderzoek werden meer dan twintig jaar geheim gehouden. Vandaag de dag zijn de resultaten  openbaar gemaakt en zijn ze de basis voor het Bonomarlot  beenmergextract  en voor alle overige producten van Garmonia.

Geen bijwerkingen

Volgens professor Khavison hebben al meer dan 15 miljoen mensen zijn producten gebruikt. Hierbij zijn geen significante bijwerkingen of contra-indicaties gerapporteerd. De dosering van Bonomarlot  beenmergextract  verschilt per persoon.  Neem voor algemeen gebruik 2 capsules per dag voor 10 dagen. Herhaal deze dosering eens in het half jaar. Bij specifieke indicaties kan er behoefte zijn voor intensiever gebruik, neem dan het product 30 dagen achter elkaar. Dit staat gelijk aan drie verpakkingen. Het is geen enkel probleem om verschillende producten uit de Peptide Bioregulator lijn gelijktijdig te gebruiken.

Productinformatie

Naam Bonomarlot - Beenmergextract
Merk Garmonia
Inhoud 20 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie

Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk beenmergextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.
Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer