Bonomarlot - Beenmergextract

Waardering:
100% of 100
 • Bonomarlot® - Beenmergextract
 • Veilig & Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Categorie: Beenmerg & Celmetabolisme
 • 20 of 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
GR-213-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bonomarlot® Beenmergextract van Garmonia

Bonomarlot® Beenmergextract van Garmonia bevat een peptidecomplex specifiek voor het beenmerg. Peptiden komen van nature in elke cel van ons lichaam voor. Het zijn moleculen die opgebouwd zijn uit twee of meer aminozuurverbindingen. Bonomarlot® bevat klierextracten. Net zoals de andere producten uit de geavanceerde peptide bioregulatorlijn is Bonomarlot® bijzonder fysiologisch actief en krachtig.

Voordelen

 • Gepatenteerd Bonomarlot® Beenmergextract
 • Peptidencomplex
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Veilig in gebruik
 • Geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend
 • Getest op zware metalen, microben en andere toxische stoffen

Messenger molecules

Peptiden zijn ook bekend als ‘messenger molecules’ vanwege hun boodschapperfunctie. Ze hechten zich aan specifieke plaatsen op celwanden om biologische boodschappen en informatie door te geven. Deze boodschappen vinden plaats op genniveau en zijn orgaan- of klierspecifiek. De natuurlijke aminozuurverbindingen komen van nature voor in ons voedsel.

Bijzonder veilig in gebruik

Bonomarlot® is zeer veilig in gebruik. Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend. Het product is uitvoerig getest op microbiologie, zware metalen en andere toxische elementen. Voor algemeen gebruik raden we aan het product in te nemen gedurende één cyclus van 10 dagen per 6 maanden. Bij specifieke indicaties raden we aan om het product gedurende 30 dagen achtereen te gebruiken. Omdat het product op elk individu een andere uitwerking heeft, kun je het gebruik naar eigen inzicht verkorten of verlengen. Ook kunnen verschillende producten uit de peptide bioregulatorlijn tegelijkertijd worden gebruikt. De standaard dosering is 2 capsules per dag.

Voormalig geheime formule uit Rusland

De precieze werking van peptiden werd in de jaren tachtig ontrafeld door de Russische professor Vladimir Khavinson tijdens een onderzoek voor de Sovjet-Unie. De resultaten van zijn onderzoek werden meer dan twintig jaar geheim gehouden. Hij ontdekte onder meer dat er een wisselwerking plaatsvindt tussen peptiden en ons DNA. Khavinson is voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG) en adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten. Khavinson is ook een geliefd spreker op anti-agingcongressen, waar hij vertelt over zijn ontdekkingen.

Good Manufacturing Practice standaard

Het bedrijf Garmonia is door de Russische overheid gecertificeerd en geregistreerd als betrouwbare producent. Het productieproces vindt plaats volgens de richtlijnen van de Good Manufacturing Practice (GMP) en volgens de internationale richtlijnen voor productie en kwaliteitscontrole voor medicinale producten door menselijk gebruik.

Onderzoek naar herstel en veroudering

Het Instituut voor Bioregulatie en Gerontologie uit St. Petersburg doet veel onderzoek naar de gunstige werking en effecten van peptidencomplexen in het licht van de algehele fysieke conditie en de reserve- en herstelcapaciteit van sporters en atleten. Vanaf 2013 worden peptidecomplexen gebruikt door de atleten van het Russische nationale roei- en turnteam.

De bioregulator-supplementen van Garmonia

De bioregulator-productenlijn van Garmonia bevat natuurlijke peptidenrijke extracten van dierlijke oorsprong. Ieder extract komt uit een ander orgaan of klier van runderen of kalveren. Via specifieke filtratie- en sedimentatieprocessen worden hiervan zuivere grondstoffen geproduceerd voor de supplementen. Het gaat om korte aminozuurverbindingen, ofwel peptiden, die zorgen voor de werking van deze bijzondere supplementen. De bioregulator supplementenlijn met natuurlijke extracten bestaat uit 20 producten elk voor een eigen werkingsgebied in het lichaam, zoals bijvoorbeeld de bijnieren, schildklierextract of ogen. Dierlijke klier- en orgaanextracten voorzien het lichaam van celspecifieke stoffen. De unieke, veilige en gepatenteerde peptide-bioregulator supplementen van Garmonia zijn fysiologisch actief en bijzonder potent.

Het Institute of Bioregulation and Gerontology

Het moederbedrijf van Garmonia, het Institute of Bioregulation and Gerontology, bestaat al sinds 1992 en is betrokken bij onderzoek in bioregulatie en gerontologie. Het hoofddoel van het instituut is het introduceren van de producten van Garmonia in de dagelijkse praktijkvoering van professionals en in het leven van particulieren.

Over Garmonia

Het biotechnologische bedrijf Garmonia LLC, opgericht in 2003, doet klinisch onderzoek naar bioregulatie en naar de ondersteuning van deze werkingsmechanismen in het lichaam via nieuwe parafarmaceutische supplementen, namelijk peptide-bioregulatoren. Garmonia is van A tot Z verantwoordelijk voor deze nieuwe middelen; van onderzoek en ontwikkeling tot productie, en vervolgens voor de introductie in de medische praktijk en de marketing. De supplementen kennen een hoge farmacologische activiteit en zijn qua formule en werking ongeëvenaard in de wereld. Garmonia heeft maar liefst 15 moderne laboratoria in eigen beheer waar veel artsen, specialisten en professoren werken. Garmonia kijkt vanuit een vooruitstrevend en innovatief perspectief naar gezondheid en vitaliteit.

Meer informatie
Product Naam
Bonomarlot - Beenmergextract
Art.nr.
GR-213-config
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk beenmergextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bonomarlot - Beenmergextract
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Uitstekend middel bij botbreuken
  Algehele beoordeling
  100%
  Een gecompliceerde botbreuk wilde maar niet helen. Na het gebruik van Bonomarlot 2x daags 1 capsule bleek binnen 5 weken dat de breuk een aanzienlijke verbetering liet zien. Er was een duidelijk verschil op de röntgen foto's te zien betreffende de bot aangroei.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: