Bonomarlot - Beenmergextract
Vanaf EUR  63,95

Bonomarlot - Beenmergextract van Garmonia bij Ergomax

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Bonomarlot© - beenmergextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-213-config
Vanaf EUR  63,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bonomarlot Beenmergextract  

Bonomarlot Beenmergextract  is gestandaardiseerd op natuurlijke aminozuurverbindingen, ook wel bekend als peptiden. De natuurlijke peptiden worden gewonnen uit het beenmerg van varkens- en runderen en zijn afkomstig van Deense boeren. Deze dieren worden op een milieu- en diervriendelijke wijze gehouden en komen niet uit de bio-industrie.  Vanwege het lage moleculaire gewicht van de peptides kunnen ze via de maag eenvoudig de bloedbaan bereiken en via het bloed geven ze weer belangrijke biologische informatie door aan de weefsels en organen, zonder processen te verstoren. Peptiden vervullen dus een subtiele, maar zeer nuttige taak. Ze zijn namelijk chemische boodschappers en geven informatie in ons lichaam door.

Voordelen van Bonomarlot  beenmergextract  

 • Snelle opname van de Peptiden vanwege het lage moleculaire gewicht. De moleculen verstoren geen biologische lichaamsprocessen door stimulering of onderdrukking.
 • De varkens en runderen die men gebruikt voor Bonomarlot Beenmergextract worden op een en milieuvriendelijke manier gehouden
 • Uitstekend te combineren met overige producten uit de Peptide Bioregulator productlijn zoals Sigumir Kraakbeenextract
 • Onder de 15 miljoen gebruikers  geen significante bijwerkingen of contra-indicaties gemeld.
 • Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Ontdekt door een Russische professor

De gerenommeerde Russische professor Vladimir Khavison kreeg in de tijd van de Sovjet-Unie de opdracht om de werking van peptiden onder te onderzoeken. Khavison en zijn onderzoeksteam ontdekte dat er een verband bestaat tussen peptiden en ons DNA. Het blijkt dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent. De resultaten van het omvangrijke onderzoek werden meer dan twintig jaar geheim gehouden. Vandaag de dag zijn de resultaten  openbaar gemaakt en zijn ze de basis voor het Bonomarlot  beenmergextract  en voor alle overige producten van Garmonia.

Geen bijwerkingen

Volgens professor Khavison hebben al meer dan 15 miljoen mensen zijn producten gebruikt. Hierbij zijn geen significante bijwerkingen of contra-indicaties gerapporteerd. De dosering van Bonomarlot  beenmergextract  verschilt per persoon.  Neem voor algemeen gebruik 2 capsules per dag voor 10 dagen. Herhaal deze dosering eens in het half jaar. Bij specifieke indicaties kan er behoefte zijn voor intensiever gebruik, neem dan het product 30 dagen achter elkaar. Dit staat gelijk aan drie verpakkingen. Het is geen enkel probleem om verschillende producten uit de Peptide Bioregulator lijn gelijktijdig te gebruiken.

Meer informatie
Product Naam
Bonomarlot - Beenmergextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk beenmergextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bonomarlot - Beenmergextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: