check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

BonoThyrk - Bijschildklierextract - 60 capsules

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► BonoThyrk© - Bijschildklierextract
► 60 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  164,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

BonoThyrk Bijschildklierextract - 60 capsules

Het Bonothyrk bijschilklierextract bevat natuurlijke peptiden. Dit zijn moleculen die worden gewonnen uit klieren of organen en bestaan uit twee of meer aminozuurverbindingen. Elke cel van ons lichaam bevat peptiden en daar zijn zij verantwoordelijk voor het doorgeven van biologische informatie. Dit doen ze door zich te binden aan specifieke receptoren in celmembranen. De natuurlijke peptiden worden door hun lage moleculaire gewicht snel opgenomen in de bloedbaan via de maag en eenmaal op de juiste locatie aangekomen hebben de peptiden een wisselwerking met DNA. Ze kunnen genen namelijk beïnvloeden en op deze manier optimaliseren ze het functioneren van de doelweefsels.

Voordelen van BonoThyrk bijschildklierextract

  • BonoThyrk bijschildklierextract optimaliseert specifieke lichaamsprocessen.
  • De peptiden komen van nature voor in ons voedsel. De bijschildklieren die voor BonoThyrk bijschildklierextract worden gebruikt komen uit zorgvuldig geselecteerde Deense varkens en runderen die op een diervriendelijke en natuurlijke manier worden gehouden.
  • De peptiden bereiken snel de bloedbaan en zijn fysiologisch actief.
  • Volgens Professor Khavison hebben inmiddels meer dan 15 miljoen mensen zijn producten gebruikt en er zijn geen significante bijwerkingen of contra-indicaties bekend.  
  • De subtiele maar krachtige werking verstoort geen biologische processen in het lichaam door bijvoorbeeld stimulatie of onderdrukking.
  • De celspecifieke peptiden hebben enkel een regulerende functie

Een geheim ontrafeld

De Russische professor Vladimir Khavison onderzocht voor het leger van de Sovjet Unie de werking van peptiden. Hij ontdekte dat er een link bestaat tussen de peptiden en ons DNA. Het blijkt dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent. Deze onderzoeksresultaten werden ruim twintig jaar geheim gehouden. Naast deze ontdekking heeft Khavison een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Hij is voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Gebruik van BonoThyrk

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem je 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit een keer in het half jaar. Indien de behoefte bestaat, of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hierbij wordt het gebruik van 30 dagen achtereen (3 verpakkingen) geadviseerd. Het eventueel vaker herhalen van 1 verpakking is ook mogelijk, dus bijvoorbeeld eenmaal per 2 of 3 maanden. De resultaten kunnen per persoon verschillen en je hebt dus een bepaalde doseer-vrijheid. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen tevens gelijktijdig worden gebruikt.

Productinformatie

Naam BonoThyrk - Bijschildklierextract - 60 capsules
Merk Garmonia
Inhoud 60 capsules
Gebruiksaanwijzing Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.
Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk bijschildklierextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80, calciumstearaat (emulgator).


Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer