check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Gezuiverd hennep extract uit biologisch verbouwde hennep in MCT olie (5%) - 10 ml

► Biologisch geteeld in Europa
► Ruim 480 actieve stoffen
► 5% Hennepolie met terpenen
► Symbiotische werking met het lichaam
► 10 ml / 240 druppels

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  35,95
- +
Ergomax
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Heldere olie met neutrale smaak, bevat 5% gedecarboxyleerde hennep extract -  natuurlijk en effectief

CanMediX Olie is een hoogwaardig voedingssupplement op basis van gezuiverd hennep extract uit natuurlijke Stativa L . Dankzij de unieke extractie methode bevat de olie ook een spectrum aan belangrijke terpenen. Het extract wordt opgelost in MCT olie (Medium Chain Triglyceride) en heeft daardoor een neutrale kruidige smaak en is helder van kleur. Dit heeft als voordeel dat u niet hoeft na te spoelen met water voor de smaak. MCT olie wordt veel gebruikt in de farmacie voor haar constante en hoogwaardige kwaliteit. Deze olie wordt makkelijk in het lichaam opgenomen.

Waarom Canmedix gezuiverde biologische hennep olie

Dankzij jarenlange kennis van farmaceutische ingrediënten (grondstoffen) heeft men bij CanMedix een unieke samenwerking met onze partners opgebouwd. Deze samenwerking biedt toegang tot een netwerk van wetenschappers en (inter-) nationale universiteiten, waar onderzoek plaatsvindt op gebied van het opzuiveren en verwerking van biologische hennep. De mensen achter de verschillende partners werken nauw samen met de henneptelers in de regio en kunnen dus de kwaliteit van het product controleren vanaf het moment dat het begint te groeien.

Waarom kiezen voor CanMediX Olie

Heldere olie, milde smaak. CanMediX heeft bewust gekozen om het gezuiverde hennep extract te verwerken in MCT olie van hoge kwaliteit. MCT olie is een constante en neutrale basis die ook vaak gebruikt wordt voor farmaceutische producten.

Wat is MCT Olie? MCT staat voor Medium-Chain-Triglyceride. Triglyceride is een type vetzuur. Medium-Chain betekent dat de vetzuren een middellange keten hebben. Wanneer je MCT olie vrij zou vertalen naar het Nederlands dan betekent het “olie van vetzuren met een middellange keten”. MCT’s zijn neutraal in vergelijking met andere vetten en genereren geen dissonante smaken. Ze zijn ook meer polair dan LCT’s (Long Chain Triglyceriden).

Gegarandeerde hoeveelheid actieve stof

In de praktijk komt het vaak voor dat er wordt geadverteerd met een hoeveelheid van ‘x%’ gedecarboxyleerde hennep dat niet gehaald. Na een grondige analyse van de inhoud, kan er vaak vastgesteld worden dat het percentage niet verwijst naar het gehele product maar ook naar de zuur-vorm van de werkzame stof. Deze zuur-vorm is de niet actieve vorm van de werkzame stof en wordt door middel van verhitting pas omgezet naar de werkzame stof die actief is in het lichaam. CanMediX klanten weten precies hoeveel van deze actieve stof in het flesje aanwezig is. Dus een olie met 5%, in een 10 ml flesje, bevat 500mg van deze werkzame stof. Een 20ml flesje bevat 1.000mg, etc. Het analysecertificaat bevestigt dat.

Legale olie zonder geeestverruimende werking

Volgens de huidige wetgeving mogen producenten van voedingssupplementen alleen producten verkopen zonder psychoactieve stof. De limiet voor Nederland is <0,02%. Sommige bedrijven willen graag dat u gelooft dat er een aanvaardbare limiet is – maar dat is er niet. De psychoactieve stof afkomst van hennep is alleen op voorschrift van de arts verkrijgbaar bij de daarvoor toegeruste apotheek. Onze olie bevat niet deze stof en heeft dus niet het geestverruimende/ psychoactieve effect. Onze grondstof is afkomstig van legale C. Sativa L welke in de Europese Unie verbouwd is en zorgvuldig geoogst bij door ons erkende boerenbedrijven.

Unieke extractiemethode

Om volledig te voldoen aan de Nederlandse en Europese wetgeving is er een unieke extractiemethode ontwikkeld in samenwerking met een wetenschappelijk instituut in de EU. Dit heeft geleid tot het produceren van een zuiver extract zonder psychoactieve stof. Het extract gemaakt met deze methode wordt C. Sativa Flower Extract (CSFE) genoemd. Technisch gesproken is dit een gefractioneerd gezuiverd extract. Dit bevat ook nog de terpenen die het entourage effect mogelijk maken (het synergetisch effect van verschillende stoffen uit de plant elkaar versterken). Dit extract wordt opgelost in MCT olie, waardoor er een heldere, geur- en milde smaak ontstaat.

Natural / Bio

CanMediX-producten bevatten geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen, maar alleen natuurlijke dragers van het actieve ingrediënt en biologische essentiële oliën. Daarom melden wij oprecht dat wij een natuurlijk (natural) CSFE Extract beschikbaar maken voor een maximaal positief effect en gevoel.

Gevalideerde analyse eindproduct

CanMediX producten worden volgens zeer strikte kwaliteitsproductieprocessen gemaakt en constant geanalyseerd. Voordat de producten worden vrijgegeven voor verkoop vindt er een eindanalyse plaats door een geaccrediteerd laboratorium dat werkt volgend GDP-richtlijnen. Pas nadat deze analyse resultaten goedgekeurd zijn door onze onafhankelijke kwaliteitsafdeling mogen de producten vrijgeven worden voor verkoop. De analyse certificaten zijn beschikbaar per product.

Productinformatie

Naam Gezuiverd hennep extract uit biologisch verbouwde hennep in MCT olie (5%) - 10 ml
Merk Ergomax
Inhoud 10 ml / 240 druppels (ca. 500mg)
Gebruiksaanwijzing

Advies om rustig op te bouwen naar 3 x daags 3-4 druppels onder de tong (max. 12 druppels per dag). Tip: u kunt de olie op een theelepeltje druppelen en onder de tong aanbrengen. 1 minuut onder de tong houden zodat het extract beter wordt opgenomen. Natuurlijk product. Sediment of troebelheid is geen teken van een defect product. Dit product bevat geen verdovende ingrediënten en is alcoholvrij. Bewaren buiten het zicht en bereik van kinderen. De olie kunt u zowel in de koelkast (boven 4°C) als op kamertemperatuur (beneden 25°C) bewaren en in een goed gesloten verpakking.

Dosering 1-2 druppels
Ingrediënten per dosering

Gezuiverd Stativa L. (hennep) extract met terpenen spectrum (entourage effect), MCT olie (middellange ketenvetzuren). Gegarandeerde concentratie gedecaboxyleerde hennep extract 5%.

Overige Ingrediënten Nee
Allergenen Bevat geen soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren.
Geschikt voor veganisten Ja
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer