Cerluten - Hersenextract
Vanaf EUR  63,95

Cerluten - Hersenextract

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Cerluten© - hersenextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-226-config
Vanaf EUR  63,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Cerluten hersenextract

Het Cerluten hersenextract van het Russische bedrijf Garmonia is rijk aan de boodschappersmoleculen peptiden. Deze aminozuurverbindingen geven biologische informatie en boodschappen van het ene naar het andere weefsel door. Hiervoor binden de peptiden zich aan specifieke receptoren in onze celmembranen, dit kan je als een sleutel en slot systeem zien. Omdat peptiden kwetsbare moleculen zijn is het goed om te weten dat de peptiden in dit product een laag moleculair gewicht hebben. Ze gaan hierdoor snel en intact door de darmwand de bloedbaan in. De peptiden voor Cerluten hersenextract worden onttrokken uit Deense varkens en runderen die op diervriendelijke gehouden worden.

Voordelen van Cerluten hersenextract

 • Klier- en orgaan extracten werden al in de oudheid gebruikt om bepaalde lichaamsfuncties mee te optimaliseren.
 • Peptiden werken als boodschappers in ons lichaam
 • Cerluten hersenextract is veilig, uniek en gepatenteerd.
 • Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend van het hersenextract.
 • Het product is uitvoerig getest op microbiologie, zware metalen en andere toxische elementen.
 • Het moederbedrijf Garmonia dat dit product maakt, is door de Russiche overheid gecertificeerd en beoordeeld als veilige onderneming.

Interactie met ons DNA

De Russische professor Vladimir Khavison ontdekte dat peptiden een wisselwerking hebben met ons DNA. Hierdoor kunnen ze genen activeren of deactiveren. De professor is vanwege zijn ontdekking een veelgevraagd spreker op grote congressen over anti-aging. Hoewel hij de werking van peptiden al in de jaren tachtig achterhaalde, werden de resultaten meer dan twintig jaar lang niet openbaar gemaakt. Sinds korte tijd weten we dankzij Khavison dat elk weefsel in ons lichaam een ingebouwde biologische reserve heeft van 42 procent. Bovendien onthulde hij het bijzondere feit dat de maximale levensduur van mensen en dieren maar liefst 30 tot 40 procent hoger ligt dan de gemiddelde levensduur.

Algemene dosering

Er bestaan verschillende manieren om Cerluten te gebruiken: een algemene of  een meer specifieke manier. Voor algemeen gebruik wordt een cyclus van 1 verpakking eenmaal per half jaar geadviseerd. Bij specifieke indicaties is 1 verpakking te weinig. Het advies in dit geval is 3 verpakkingen achtereen. De standaard dosering is altijd 2 capsules per dag. Doordat we biochemisch gezien allemaal uniek zijn kan het resultaat per persoon variëren. Het is daarom goed om weten dat je de dosering en weken van gebruik kan aanpassen.

Meer informatie
Product Naam
Cerluten - Hersenextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk hersenextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cerluten - Hersenextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: