check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Cerluten - Hersenextract - 60 capsules

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Cerluten© - hersenextract
► 60 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  164,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Cerluten hersenextract - 60 capsules

Het Cerluten hersenextract van het Russische bedrijf Garmonia is rijk aan de boodschappersmoleculen peptiden. Deze aminozuurverbindingen geven biologische informatie en boodschappen van het ene naar het andere weefsel door. Hiervoor binden de peptiden zich aan specifieke receptoren in onze celmembranen, dit kan je als een sleutel en slot systeem zien. Omdat peptiden kwetsbare moleculen zijn is het goed om te weten dat de peptiden in dit product een laag moleculair gewicht hebben. Ze gaan hierdoor snel en intact door de darmwand de bloedbaan in. De peptiden voor Cerluten hersenextract worden onttrokken uit Deense varkens en runderen die op diervriendelijke gehouden worden.

Voordelen van Cerluten hersenextract

  • Klier- en orgaan extracten werden al in de oudheid gebruikt om bepaalde lichaamsfuncties mee te optimaliseren.
  • Peptiden werken als boodschappers in ons lichaam
  • Cerluten hersenextract is veilig, uniek en gepatenteerd.
  • Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend van het hersenextract.
  • Het product is uitvoerig getest op microbiologie, zware metalen en andere toxische elementen.
  • Het moederbedrijf Garmonia dat dit product maakt, is door de Russiche overheid gecertificeerd en beoordeeld als veilige onderneming.

Interactie met ons DNA

De Russische professor Vladimir Khavison ontdekte dat peptiden een wisselwerking hebben met ons DNA. Hierdoor kunnen ze genen activeren of deactiveren. De professor is vanwege zijn ontdekking een veelgevraagd spreker op grote congressen over anti-aging. Hoewel hij de werking van peptiden al in de jaren tachtig achterhaalde, werden de resultaten meer dan twintig jaar lang niet openbaar gemaakt. Sinds korte tijd weten we dankzij Khavison dat elk weefsel in ons lichaam een ingebouwde biologische reserve heeft van 42 procent. Bovendien onthulde hij het bijzondere feit dat de maximale levensduur van mensen en dieren maar liefst 30 tot 40 procent hoger ligt dan de gemiddelde levensduur.

Algemene dosering

Er bestaan verschillende manieren om Cerluten te gebruiken: een algemene of  een meer specifieke manier. Voor algemeen gebruik wordt een cyclus van 1 verpakking eenmaal per half jaar geadviseerd. Bij specifieke indicaties is 1 verpakking te weinig. Het advies in dit geval is 3 verpakkingen achtereen. De standaard dosering is altijd 2 capsules per dag. Doordat we biochemisch gezien allemaal uniek zijn kan het resultaat per persoon variëren. Het is daarom goed om weten dat je de dosering en weken van gebruik kan aanpassen.

 

Productinformatie

Naam Cerluten - Hersenextract - 60 capsules
Merk Garmonia
Inhoud 60 capsules
Gebruiksaanwijzing Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.
Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk hersenextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80, calciumstearaat (emulgator).

Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer