check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Chelohart - Hartextract

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Chelohart© - Hartextract
► 20 capsules

TIP: bespaar 15%

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  59,95
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Chelohart hartextract

Elke cel in ons lichaam bevat van nature peptiden. Dit zijn stoffen die bestaat uit twee of meer aminozuurverbindingen. Ze staan ook wel bekend als ‘biochemische boodschappers’. Dit vanwege hun functie in de lichaamseigen communicatie. Als een pakketdienst leveren ze biologische informatie van het ene aan het andere weefsel af. Ze gebruiken onze bloedbaan om snel op de plek van bestemming te komen. Vervolgens hechten ze zich aan specifieke receptoren in celmembranen en ontstaat er een interactie met ons DNA waarmee een biologische reserve wordt ingeschakeld.

Voordelen van Chelohart hartextract

  • De werking van peptiden werd in de jaren tachtig ontdekt door de vooraanstaande Russische professor Vladimir Khavison, maar werd meer dan twintig jaar geheim gehouden.
  • Professor Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.
  • Chelohart hartextract is vrij van bijwerkingen.
  • Zowel de grondstoffen als de eindproducten worden uitvoerig getest op microbiologie, zware metalen en andere toxische elementen.
  • Moederbedrijf Garmonia is door de Russische overheid gecertificeerd en geregistreerd als betrouwbare producent.
  • De peptiden in Chelohart hartextract zorgt voor de doorgave van biologische informatie.

Geen eiwitten

Peptiden worden vaak verward met eiwitten, maar de stoffen verschillen op een wezenlijk vlak van elkaar. Door hun lage moleculaire gewicht kunnen peptiden onze bloedbaan namelijk via de maag bereiken, in tegenstelling tot proteïnen. Na deze eenvoudige, snelle opname spelen ze een belangrijke rol in veel processen. Dit doen ze overigens zonder het lichaam te verstoren, de peptiden hebben een regulerende functie en werken niet onderdrukkend of stimulerend.

Algemeen gebruik

Miljoenen mensen hebben de producten van Garmonia al gebruikt. Ze hebben geen bijwerkingen of contra-indicaties gerapporteerd. Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, raden wij 2 capsules per dag aan, gedurende 10 dagen. Gebruik het als een kuur eenmaal per half jaar. Omdat het product op elke persoon een andere uitwerking heeft, is het mogelijk om het gebruik naar eigen inzicht op te schroeven. Garmonia adviseert drie verpakkingen in dertig dagen met wederom 2 capsules per dag als intensieve kuur. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt.

Productinformatie

Naam Chelohart - Hartextract
Merk Garmonia
Inhoud 20 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen.

Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk hartextract van kalveren op varkens van jonger dan 10 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.
Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer