Chelohart - Hartextract
Vanaf EUR  63,95

Chelohart - Hartextract

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Chelohart© - Hartextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-230-config
Vanaf EUR  63,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Chelohart hartextract

Elke cel in ons lichaam bevat van nature peptiden. Dit zijn stoffen die bestaat uit twee of meer aminozuurverbindingen. Ze staan ook wel bekend als ‘biochemische boodschappers’. Dit vanwege hun functie in de lichaamseigen communicatie. Als een pakketdienst leveren ze biologische informatie van het ene aan het andere weefsel af. Ze gebruiken onze bloedbaan om snel op de plek van bestemming te komen. Vervolgens hechten ze zich aan specifieke receptoren in celmembranen en ontstaat er een interactie met ons DNA waarmee een biologische reserve wordt ingeschakeld.

Voordelen van Chelohart hartextract

 • De werking van peptiden werd in de jaren tachtig ontdekt door de vooraanstaande Russische professor Vladimir Khavison, maar werd meer dan twintig jaar geheim gehouden.
 • Professor Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.
 • Chelohart hartextract is vrij van bijwerkingen.
 • Zowel de grondstoffen als de eindproducten worden uitvoerig getest op microbiologie, zware metalen en andere toxische elementen.
 • Moederbedrijf Garmonia is door de Russische overheid gecertificeerd en geregistreerd als betrouwbare producent.
 • De peptiden in Chelohart hartextract zorgt voor de doorgave van biologische informatie.

Geen eiwitten

Peptiden worden vaak verward met eiwitten, maar de stoffen verschillen op een wezenlijk vlak van elkaar. Door hun lage moleculaire gewicht kunnen peptiden onze bloedbaan namelijk via de maag bereiken, in tegenstelling tot proteïnen. Na deze eenvoudige, snelle opname spelen ze een belangrijke rol in veel processen. Dit doen ze overigens zonder het lichaam te verstoren, de peptiden hebben een regulerende functie en werken niet onderdrukkend of stimulerend.

Algemeen gebruik

Miljoenen mensen hebben de producten van Garmonia al gebruikt. Ze hebben geen bijwerkingen of contra-indicaties gerapporteerd. Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, raden wij 2 capsules per dag aan, gedurende 10 dagen. Gebruik het als een kuur eenmaal per half jaar. Omdat het product op elke persoon een andere uitwerking heeft, is het mogelijk om het gebruik naar eigen inzicht op te schroeven. Garmonia adviseert drie verpakkingen in dertig dagen met wederom 2 capsules per dag als intensieve kuur. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt.

Meer informatie
Product Naam
Chelohart - Hartextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen.

Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk hartextract van kalveren op varkens van jonger dan 10 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chelohart - Hartextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: