Chitomur - Blaasextract
Vanaf EUR  63,95

Chitomur - Blaasextract van Garmonia bij Ergomax

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Chitomur © - blaasextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 31.90 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-231-config
Vanaf EUR  63,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Chitomur blaasextract

De natuurlijke peptiden in het Chitomur blaasextract interacteren met onze DNA, net zoals voeding en sommige vitaminen. Peptiden vervullen een subtiele, maar zeer nuttige taak. Ze zijn namelijk chemische boodschappers in ons lichaam en zorgen ervoor dat biologische informatie van A naar B komt. Dit doen ze zonder andere fysiologische processen te verstoren omdat ze een regulerende functie hebben. De peptiden binden zich aan specifieke receptoren in celmembranen en geven zo informatie door. Soms worden ze verward met eiwitten, maar peptiden bestaan slechts uit twee aminozuurverbindingen. Doordat ze kleiner zijn en een laag moleculair gewicht hebben kunnen ze via de maag de bloedbaan bereiken.

Voordelen van Chitomur blaasextract

 • Je kunt meerdere producten uit de Peptide Bioregulatorlijn naast elkaar gebruiken.
 • Chimotur blaasextract speelt een belangrijke rol in het doorgeven van biologische informatie waarmee natuurlijke processen in gang worden gezet.
 • Peptiden belemmeren biologische lichaamsprocessen niet en hebben een subtiele maar fysiologisch actieve werking.
 • Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend van het product.
 • Professor Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Spraakmakende ontdekking

De Russische professor Khavison was in de jaren tachtig kolonel in de medische tak van het Sovjet-Unieleger. De regering gaf hem de taak om uit te zoeken hoe men de weerbaarheid van militairen kan vergroten. Dit werd een onderzoek van immense omvang waar Khavison ongelimiteerde beschikking had over de middelen die de Sovjet-Unie te bieden had. Hij ontdekte samen met zijn team wat de werking was van klierextracten en hun peptiden. Een opzienbarende onthulling die meer dan twintig jaar lang geheim gehouden werd voor de rest van de wereld en pas sinds een aantal jaar bekend is bij het grote publiek.

Algemene dosering

Al meer dan 15 miljoen mensen gebruikten het producten zonder bijwerkingen. Omdat het product niet dezelfde uitwerking heeft op iedereen, is er een bepaalde doseringsvrijheid. Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem je 2 capsules per dag voor 10 dagen. Herhaal dit een keer in de zes maanden. Het is mogelijk om het gebruik op te schroeven, bijvoorbeeld bij specifieke redenen van gebruik. Slik dan 30 dagen achtereen 2 capsules per dag (3 verpakkingen). Het eventueel vaker herhalen van 1 verpakking is ook mogelijk, dus bijvoorbeeld eenmaal per 2 of 3 maanden. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen tevens gelijktijdig worden gebruikt.

Meer informatie
Product Naam
Chitomur - Blaasextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk blaasextract †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chitomur - Blaasextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: