Chitomur - Blaasextract

 • Chitomur® - Blaasextract
 • Veilig & Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Categorie: Blaas, Prostaat & Celmetabolisme
 • 20 of 60 capsulesNiet op voorraad
SKU
GR-231-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Chitomur® Blaasextract van Garmonia

Chitomur® Blaasextract van Garmonia bevat een peptidecomplex specifiek voor de blaas en prostaat. Peptiden komen voor in elke cel van ons lichaam. Het zijn moleculen die opgebouwd zijn uit minimaal twee of meer aminozuurverbindingen. Chitomur® bevat klierextracten van Deense varkens en/of runderen die op milieu- en diervriendelijke wijze worden gehouden. Net zoals de andere producten uit de unieke peptide bioregulatorlijn is Chitomur® fysiologisch actief en bijzonder krachtig.

Voordelen

 • Gepatenteerd Chitomur® Blaasextract
 • Peptidencomplex
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Veilig in gebruik
 • Kan gecombineerd worden met andere Garmonia producten
 • Geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend
 • Getest op zware metalen, microben en andere toxische stoffen

Peptiden met een boodschapperfunctie

Peptiden zijn ook bekend als ‘messenger molecules’ vanwege hun boodschapperfunctie. Ze hechten zich aan specifieke plaatsen op celwanden om biologische boodschappen en informatie door te geven. Deze boodschappen vinden plaats op genniveau en zijn orgaan- of klierspecifiek. De natuurlijke aminozuurverbindingen komen van nature voor in ons voedsel.

Veilig in gebruik

Chitomur® is zeer veilig in gebruik. Garmoniaproducten worden wereldwijd door meer dan 15 miljoen mensen gebruikt. Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend. Het product is uitvoerig getest op microbiologie, zware metalen en andere toxische elementen. Chitomur® is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar en ouder. Verschillende producten uit de peptide bioregulatorlijn kunnen tegelijkertijd worden gebruikt.

Variabel te doseren

Chitomur® kan naar eigen inzicht worden ingenomen. Voor algemeen gebruik raden we aan één kuur (één verpakking) van het product in te nemen per 6 maanden. Dit komt neer op 2 capsules per dag gedurende 10 dagen. Bij specifieke indicaties raden we aan om drie verpakkingen van het product achtereen te gebruiken.

Voormalig geheime formule uit Rusland

De precieze werking van peptiden werd in de jaren tachtig ontrafeld door de Russische professor Vladimir Khavinson tijdens een onderzoek voor de Sovjet-Unie. De resultaten van zijn onderzoek werden meer dan twintig jaar geheim gehouden. Hij ontdekte onder meer dat er een wisselwerking plaatsvindt tussen peptiden en ons DNA. Khavinson is voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG) en adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten. Khavinson is ook een veelgevraagd spreker op anti-agingcongressen, waar hij vertelt over zijn ontdekkingen.

De bioregulator-supplementen van Garmonia

De bioregulator-productenlijn van Garmonia bevat natuurlijke peptidenrijke extracten van dierlijke oorsprong. Ieder extract komt uit een ander orgaan of klier van runderen of kalveren. Via specifieke filtratie- en sedimentatieprocessen worden hiervan zuivere grondstoffen geproduceerd voor de supplementen. Het gaat om korte aminozuurverbindingen, ofwel peptiden, die zorgen voor de werking van deze bijzondere supplementen. De bioregulator supplementenlijn met natuurlijke extracten bestaat uit 20 producten elk voor een eigen werkingsgebied in het lichaam, zoals bijvoorbeeld de bijnieren, schildklierextract of ogen. Dierlijke klier- en orgaanextracten voorzien het lichaam van celspecifieke stoffen. De unieke, veilige en gepatenteerde peptide-bioregulator supplementen van Garmonia zijn fysiologisch actief en bijzonder potent.

Institute of Bioregulation and Gerontology

Het bedrijf Garmonia is door de Russische overheid gecertificeerd en geregistreerd als betrouwbare producent. Garmonia hanteert de richtlijnen van de Good Manufacturing Practice (GMP) en de internationale richtlijnen voor productie en kwaliteitscontrole voor medicinale producten. Het moederbedrijf van Garmonia, het Institute of Bioregulation and Gerontology, bestaat al sinds 1992 en is betrokken bij onderzoek in bioregulatie en gerontologie. Het hoofddoel van het instituut is het introduceren van de producten van Garmonia in de dagelijkse praktijkvoering van professionals en in het leven van particulieren.

Onderzoek naar herstel en veroudering

Het Instituut voor Bioregulatie en Gerontologie uit St. Petersburg doet tevens veel onderzoek naar de gunstige werking en effecten van peptidencomplexen in het licht van de algehele fysieke conditie en de reserve- en herstelcapaciteit van sporters en atleten. Sinds 2013 worden peptidecomplexen gebruikt door de atleten van het Russische nationale roei- en turnteam.

Over Garmonia

Garmonia is hét bedrijf op het gebied van peptide-bioregulatoren. Met topartsen, specialisten en professoren in dienst en maar liefst 15 moderne laboratoria in eigen beheer, heeft Garmonia een zeer vooruitstrevende en innovatieve visie op gezondheid en vitaliteit. Het bedrijf heeft als missie het optimaal ondersteunen van de bioregulatie in het lichaam, via klinisch onderzoek en de productie van nieuwe parafarmaceutische supplementen, namelijk peptide-bioregulatoren. Garmonia is van A tot Z verantwoordelijk voor deze nieuwe middelen; van onderzoek en ontwikkeling tot introductie in de medische praktijk en marketingondersteuning. De supplementen kennen een hoge farmacologische activiteit en zijn ongeëvenaard qua formule en werking.

Meer informatie
Product Naam
Chitomur - Blaasextract
Art.nr.
GR-231-config
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk blaasextract †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chitomur - Blaasextract
Uw waardering