Daily Multivitamine Poeder zonder IJzer
EUR  39,95

Daily Multivitamine Poeder zonder IJzer

 • Immuunsysteem
 • Vrij van ijzer
 • Foodstate® A, C, D3 en E
 • Ondersteunt de afweer
 • Met gember en kurkuma
 • Voor 60 dagen
Op voorraad
SKU
MF-54
EUR  39,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Multivitaminen Poeder van MegaFood zonder IJzer

De uitgebalanceerde formule van deze Daily Multivitamine zonder IJzer bevat een breed spectrum aan Foodstate® Vitaminen en Mineralen in handige poedervorm. Daily Multi Powder Iron Free is speciaal samengesteld voor vrouwen en mannen die geen behoefte hebben aan ijzer, bijvoorbeeld in de levensfase na de overgang. Het poeder is gemakkelijk op te lossen en bestaat uit krachtige ingrediënten, zoals Foodstate® Vitamine A, C, D3 en E en Foodstate® Mineralen als jodium, zink, selenium en chroom. De combinatie van deze voedingsstoffen is uitermate geschikt voor iedereen die zijn dagelijkse vitamine-inname op peil willen houden en diens immuunsysteem een handje wil helpen.

Voordelen:

 • De multivitamine supplementen van MegaFood bevatten natuuridentieke Foodstate® Vitaminen en Mineralen
 • Deze formule is speciaal ontwikkeld voor degenen voor wie het advies geldt om geen extra ijzer in te nemen
 • Foodstate® Vitamine A, B6, B12, C en D3 dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem
 • Chroom levert een bijdrage aan een normaal energiemetabolisme
 • Jodium bevordert de energiestofwisseling
 • Kurkuma en gember ondersteunen de stofwisseling en verhogen het energieverbruik
 • De multivitamine kan op ieder moment van de dag ingenomen worden, ook op een lege maag

Bekende formule zonder ijzer

Met het Daily Multivitamine Poeder zonder IJzer wordt het immuunsysteem ondersteund door de toevoeging van Foodstate® Vitaminen A, B6, B12, C en D3. Verder kent het Daily Multi Powder Iron Free een uitgekiende mix van mineralen. Zo bevat het supplement chroom, dat bijdraagt aan een normaal energiemetabolisme, jodium, ter bevordering van de energiestofwisseling en zink, voor het behoud van sterke botten. De toegevoegde kruiden kurkuma en gember ondersteunen de stofwisseling en verhogen het energieverbruik. De formule bevat geen ijzer, speciaal voor mensen waarvoor het wordt aanbevolen om geen extra ijzer in te nemen. De ingrediënten worden bij MegaFood via een speciaal proces zorgvuldig verwerkt, zodat alle essentiële stoffen zo optimaal mogelijk behouden blijven.

Dagelijkse vitaminen in poedervorm

Voor degenen die moeite hebben met het slikken van pillen, of hier simpelweg genoeg van hebben, zijn diverse varianten van de One Daily Multivitamine-serie van MegaFood nu ook verkrijgbaar in poedervorm. De poeders bevatten uiteraard ook MegaFood’s unieke Foodstate® NutrientsTM, die goed door het lichaam kunnen worden herkend en opgenomen. Daily Multivitamine Poeder zonder IJzer heeft dus de vertrouwde kwaliteit van Megafood’s One Daily tabletten, maar dan zonder ijzer en in handige poedervorm!

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate Nutrients™ worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients™ niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Handig voor in een shake of sapje

MegaFood verwerkte in dit supplement een dagelijkse dosis vitamine in een compacte poedervorm. Roer een maatschepje per dag door jouw favoriete gezonde sapje, shake of smoothie. Het multivitamine poeder is bovendien puur, gezond en ongezoet. De ingrediënten zijn zo min mogelijk bewerkt, waardoor ze rijk zijn aan voedingsstoffen.

Over MegaFood – Fresh from farm to tablet

Het Amerikaanse supplementenbedrijf MegaFood maakt al sinds 1973 met veel passie producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Alle supplementen worden gemaakt met pure, hoogwaardige ingrediënten en zijn niet alleen vrij van GMO, maar ook vrij van de omstreden herbicide glyfosaat. Zo werkt MegaFood al bijna vijftig jaar aan haar belangrijkste ambitie: het leven van mensen verbeteren door ze de meest optimale ondersteuning te bieden! De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Meer informatie
Product Naam
Daily Multivitamine Poeder zonder IJzer
Merk
MegaFood
Inhoud
81.6 g
Gebruiksaanwijzing
Meng een maatschep (1.36 gram) met uw favoriete smoothie, shake of sap.
Ingrediënten per dosering
391 mcg RAE Vitamine A (bèta-caroteen in wortel) 43%, 63 mg Vitamine C (ascorbinezuur in biologische sinaasappel) 70%, 10 mcg Vitamine D3 (cholecalciferol in S. cerevisiae) 50%, 11 mg Vitamine E - (d- alfa-tocoferol [zonnebloem] met biologische bruine rijst) 73%, 5,2 mg Thiamine (B1) (thiamine HCl in S. cerevisiae) 433%, 5,2 mg riboflavine (B2) (met biologische bruine rijst) 400%, 21 mg NE-niacine ( niacinamide in S. cerevisiae) 131%, 6,3 mg vitamine B6 (pyridoxine HCI met S. cerevisiae) 371%, 425 mcg DFE foliumzuur (L-5-MTHF met broccoli) (250 mcg L-5-MTHF) 106%, 15,5 mg Vitamine B12 (methylcobalamine met S. cerevisiae) 646%, 313 mcg Biotine (met biologische bruine rijst) 1043%, 10 mg pantotheenzuur (d-calcium-pantothenaat met biologische bruine rijst) 200%, 78 mcg jodium (mineraal gebonden S. cerevisiae) 52%, 5 mg zink (rijstaminozuurchelaat) 45%, 26 mcg selenium (mineraal gebonden S. cerevisiae) 47%, 0,1 mg koper (mineraal gebonden S. cerevisiae) 11%, 1,3 mg mangaan (mineraal gebonden S cerevisiae) 57%, 40 mcg Ch romium (GTF) (mineraal gebonden S. cerevisiae) 114%, 31 mcg Molybdeen (mineraal gebonden S. cerevisiae) 69%, 261 mg biologische kurkuma wortel **, 261 mg biologische gemberwortel **. % Referentie-inname (RI), ** RI niet vastgesteld.
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Daily Multivitamine Poeder zonder IJzer
Uw waardering