Ceramiden complex - Ceramide-PCD®

 • Met Ceramide-PCD® en AstaReal®
 • Huid & anti-aging
 • Natuurlijke ingrediënten
 • 40 mg Ceramiden uit rijst met 6 mg astaxanthine
 • 60 plantaardige softgels
Niet op voorraad
SKU
RB-130
EUR  68,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Ceramiden complex met Ceramide PCD® en AstaReal® van Doctor’s Best

Beauty Ceramides van Doctor’s Best bevat Ceramide-PCD® en AstaReal®. Ceramide-PCD® zijn 100% op rijst gebaseerde fytoceramiden. Astaxanthine van AstaReal® is toegevoegd aan het product als ondersteunend ingrediënt. Dit product heeft een synergetisch effect met serums en crèmes die lokaal op de huid worden aangebracht.

Voordelen:

 • 100% natuurlijk
 • Met gepatenteerde Ceramide PCD® en AstaReal®
 • Succesvol in Japan sinds 2001
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Met astaxanthine van AstaReal®

Astaxanthine wordt veel gebruikt in plaats van andere antioxidanten, zoals vitamine C en E. Het bedrijf AstaReal is pionier in de teelt van microalgen. AstaReal kweekt de microalgen Haematococcus pluviailis al sinds het begin van de jaren negentig met een zeer geavanceerde en unieke technologie met fotobioreactoren. Het teeltproces start in het laboratorium, waar onder steriele omstandigheden een pure zaadcultuur wordt geteeld. De cultuur wordt verrijkt met essentiële voedingsstoffen en licht wat zorgt voor optimale groei en proliferatie (groene fase).

Wanneer de cultuur in de groene fase zijn optimale dichtheid bereikt, wordt deze overgebracht naar de unieke en hygiënische fotobioreactoren van roestvrij staal waar de productie van astaxanthine (rode fase) wordt opgestart. Nadat de algen volgroeid zijn, worden ze geoogst, geplet en gedroogd. De uiteindelijke biomassa is een dieprood poeder van hoge zuiverheid met een hoge concentratie astaxanthine. De biomassa kan verder worden verfijnd om een reeks van superieure natuurlijke astaxanthineproducten van de hoogste kwaliteit te produceren.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is in 1990 opgericht door een arts die interesse had in goede voeding vanuit een wetenschappelijk perspectief. Inmiddels heeft het bedrijf al ruim 200 state-of-the-art voedingssupplementen geproduceerd. De producten bevatten hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden grondig getest bij elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het bedrijf hanteert de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP) bij de vervaardiging van de producten.

Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die over de hele wereld op zoek zijn naar superieure ingrediënten die goed zijn onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Ceramiden complex - Ceramide-PCD®
Art.nr.
RB-130
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 softgel met voedsel, of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

40 mg Ceramide-PCD® (rijstextract), 6 mg astaxanthine (AstaReal®, extract van Haematococcus pluvialis microalgae).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige softgel (gemodificeerd zetmeel, glycerine, carrageen, gezuiverd water, annatto (kleur)), zonnebloemolie, cyclodextrine, gele bijenwas, zonnebloemlecithine.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ceramiden complex - Ceramide-PCD®
Uw waardering