L-Carnosine

 • Zuivere L-carnosine
 • Anti-aging, hersenen & spieren
 • Bijzondere dipeptide
 • 500 mg L-carnosine per capsule
 • 90 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-108
EUR  44,75
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

L-Carnosine van Doctor’s Best

L-Carnosine is een dipeptide; een stof die bestaat uit twee aminozuren namelijk bèta-alanine en L-histidine, ofwel β-alanyl-L-histidine. In voeding zit carnosine vooral in vlees. Het komt niet voor in plantaardige voeding. Vegetariërs en mensen met een vegan lifestyle kunnen dus een niet toereikende inname hebben van deze stof. Naarmate we ouder worden, neemt de concentratie L-carnosine in het lichaam geleidelijk af.

Voordelen:

 • Multifunctionele dipeptide
 • Bestaat uit de aminozuren bèta-alanine en L-histidine
 • Ouderen en sporters kiezen vaak voor dit product
 • Bij uitstek geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij

Carnosine en Anserine

Carnosine komt in het lichaam ook voor in gemethyleerde vorm, namelijk als de stof anserine (beta-alanyl-1-methyl-L-histidine). Anserine halen we uit voeding en is bijvoorbeeld in hoge mate aanwezig in de borstskeletspier van kip. Vanwege hun bijna overeenkomstige chemische structuren, hebben anserine en carnosine gelijkwaardige gerapporteerde fysiologische functies.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is in 1990 opgericht door een arts die interesse had in goede voeding vanuit een wetenschappelijk perspectief. Inmiddels heeft het bedrijf al ruim 200 state-of-the-art voedingssupplementen geproduceerd. De producten bevatten hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden grondig getest bij elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het bedrijf hanteert de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP) bij de vervaardiging van de producten. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die over de hele wereld op zoek zijn naar superieure ingrediënten die goed zijn onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve, superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
L-Carnosine
Art.nr.
RB-108
Merk
Doctors Best
Hoeveelheid
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

1000 mg carnosine (L-carnosine).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), microkristallijne cellulose, siliciumdioxide.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L-Carnosine
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: