Co-Enzym Q10 - BioPerine®

Waardering:
80% of 100
 • Farmaceutische kwaliteit
 • Met BioPerine® voor betere opname
 • Hart, spieren, immuunsysteem, energie
 • 100 mg CoQ10 per capsule
Niet op voorraad
SKU
RB-116
EUR  28,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

High Absorbtion Co-Enzym Q10 met Bioperine® van Doctor’s Best

Co-enzym Q10 of ubiquinon is een vetoplosbare, vitamineachtige stof die in alle cellen van het menselijke lichaam wordt gevonden. De naam ubiquinon is afkomstig van het Latijnse woord ubique, wat ‘overal’ betekent. Het lichaam maakt co-enzym Q10 deels zelf en haalt het uit voeding of suppletie. De belangrijkste functie van co-enzym Q10 is die van cofactor in de energieproductie (ATP) in de mitochondriën, de energiefabrieken, van de cel. Co-enzym Q10 is tevens een sterke antioxidant.

Voordelen:

 • Natuurlijk gefermenteerd en van farmaceutische kwaliteit
 • Goede opname en hoge biologische beschikbaarheid door de formule met BioPerine®, zwarte peper extract
 • Zwarte peper ondersteunt de spijsvertering, de gezondheid van de luchtwegen en het zenuwstelsel.*
 • Zwarte peper heeft een rol in de bloedcirculatie, de vertering van gifstoffen en is een antioxidant.*

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Zeer goed opneembaar met Bioperine®

Co-enzym Q10 van Doctor’s Best met Bioperine® is zeer goed opneembaar en kent een hoge biologische beschikbaarheid, tot wel 30% meer. CoQ10 of ubiquinon wordt in het lichaam omgezet in ubiquinol. Ouderen en (actieve) sporters kiezen vaak voor een co-enzym Q10 supplement. De lichaamseigen productie van Q10 neemt af naarmate we ouder worden.

Historie

Co-enzym Q10, in het kort Q10, en ook bekend als CoQ10 of ubichinon-10, werd in 1957 ontdekt door professor Fred L. Crane en zijn collega’s aan de Universiteit van Wisconsin-Madison. Kort daarna werd door professor Karl Folkers en zijn medewerkers bij Merck de chemische structuur vastgelegd. Het duurde tot de jaren ‘80 voordat het onderzoek naar CoQ10 goed op gang kwam. De hoofdreden hiervoor was het feit dat Japanse farmaceuten waren begonnen met het commercieel produceren van deze stof. Inmiddels is CoQ10 onderwerp in meer dan 3000 onderzoeken die een breed scala aan toepassingsgebieden en stofeigenschappen laten zien.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is een bedrijf dat voedingssupplementen produceert op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding. Het assortiment van Doctor’s Best omvat inmiddels ruim 200 kwalitatief hoogwaardige producten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het productieproces is gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). De ingrediënten voor de producten van Doctor’s Best komen van over de hele wereld. Hiertoe wordt samengewerkt met voedingswetenschappers en de grondstoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld en onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief superieure eindproducten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Co-Enzym Q10 - BioPerine®
Art.nr.
RB-116
Merk
Doctors Best
Inhoud
120 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 sotfgel bij voorkeur met voedsel voor maximale opname, of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

100 mg co-enzym Q10 (Ubiquinone), 5 mg zwarte peper extract (gestandaardiseerd met 95% piperine (BioPerine®).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Extra vierge olijfolie (non-GMO), softgel capsule (gelatine, glycerine, gezuiverd water), bijenwas, sojalecithine, rozemarijnextract.

Bevat soja.

Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Co-Enzym Q10 - BioPerine®
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Q10
  Algehele beoordeling
  100%
  Ben al jaren zeer tevreden

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. ik had er meer van verwacht
  Algehele beoordeling
  60%
  Ik dacht dit te kunnen gebruiken in plaats van MitoQ. Helaas, ik bestel toch weer de MitoQ. Van dit product merk ik niet veel.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: