Creatine Monohydraat

 • Meest zuivere creatine
 • Voor sporters en niet-sporters
 • Spieren, energie & hersenen
 • 60 doseringen van 5 gram
 • 300 gram
Niet op voorraad
SKU
RB-36
EUR  15,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Creatinepoeder van Doctor’s Best

Creatine Monohydraat is het meest populaire, meest effectieve en meest gebruikte supplement in de sport. Creatine monohydraat is een stof die van nature voorkomt in het lichaam. Het wordt vooral gesynthetiseerd in de lever en nieren. Daarna wordt het via het bloed getransporteerd naar de spieren, waar het wordt opgeslagen. Inname van creatine verhoogt de opslag van creatine in de spieren. Dit wordt weer omgezet in adenosinetrifosfaat (ATP). ATP is de brandstof voor spieren tijdens sportinspanningen en vormt de energievorm voor metabole processen in ons lichaam en voor onze lichaamscellen.

Creatine Monohydraat: snelwerkende energie

Creatine Monohydraat is 100% zuiver en van farmaceutische kwaliteit. Het bevat geen kleurstoffen, smaakstoffen, vulmiddelen, additieven of onnodige ingrediënten. Voor de maximale werking van creatine is het van belang om voldoende water in te nemen tijdens het gebruik. Creatine verbetert de fysieke prestaties in opeenvolgende korte inspanningen met hoge intensiteit. In situaties van mentale en lichamelijke inspanning, kunnen snel beschikbare energiesubstraten een oplossing bieden. Creatine is een snelwerkend energiesubstraat en is hierbij een zeer goede keuze.

Voordelen:

 • Bij mentale en lichamelijke inspanning
 • Creatine verhoogt de fysieke prestaties bij opeenvolgende inspanningen in kortdurende, intensieve training
 • Dagelijkse consumptie van creatine kan het effect van weerstandstraining op spierkracht bij volwassenen ouder dan 55 jaar versterken
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Van creatine naar creatinefosfaat naar ATP

Creatine wordt in ons lichaam omgevormd tot creatinefosfaat. Dit vult ons creatinefosfaatsysteem. Het creatinefosfaatsysteem is belangrijk bij sport, want het zorgt ervoor dat er bij inspanning snel energie beschikbaar is. Onze spieren bevatten een kleine voorraad energie in de vorm van ATP ofwel adenosinetrifosfaat (met 3 fosfaatgroepen). ATP levert energie voor ongeveer 10-20 seconden. Als we ATP verbruiken, dan verbranden we 1 fosfaatgroep en houden we ADP ofwel adenosinedifosfaat (met 2 fosfaatgroepen) over. ADP levert zelf weinig energie, maar kan wel weer worden omgezet in ATP, en dus nieuwe energie. Als creatinefosfaat de fosfaatgroep afstaat aan ADP wordt opnieuw ATP gevormd.

Creatine, alleen voor sporters?

Creatine als ‘brainfood’ is een aanvullend intrigerend onderzoeksgebied van dit populaire supplement. Creatine is namelijk ook een noötrope stof die goed gecombineerd kan worden met andere supplementen combinaties binnen en buiten de sport.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is opgericht door een arts in 1990 vanuit zijn interesse in goede voeding op wetenschappelijke basis. Het bedrijf produceert ruim 200 kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. De producten zijn gemaakt van hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden zorgvuldig getest tijdens elke stap van het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Productie vindt plaats op basis van de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP).

Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die wereldwijd nieuwe, geteste ingrediënten zoeken. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten, ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Creatine Monohydraat
Merk
Doctors Best
Inhoud
300 gram
Gebruiksaanwijzing

Los 1 maatschepje op in 240 ml sap of je favoriete drankje. Consumeer 4-5 dagen 20-25 gram om de spierverzadiging te bevorderen. Handhaaf daarna een creatinegehalte van 5-7 gram per dag. Probeer creatine toe te voegen aan je favoriete eiwitsupplement, maaltijdvervanger of koolhydraatsupplement met een hoog glycemisch gehalte. Combineer met een verstandig dieet, regelmatige lichaamsbeweging en drink veel vocht.

Ingrediënten per dosering

5 g Creatine monohydraat.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Creatine Monohydraat
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: