D-Ribose - BioEnergy™ Ribose®

 • Gepatenteerde BioEnergy Ribose®
 • Energie & spieren
 • Energiesubstraat
 • 50 doseringen per pot
 • 250 gram D-Ribose
Niet op voorraad
SKU
RB-115
EUR  33,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

D-Ribose – BioEnergy van Doctor’s Best

D-ribose is een natuurlijke suiker, een monosacharide of enkelvoudige suiker. D-Ribose BioEnergy™ is een kwaliteitsproduct met diverse kenmerken. Het is een gepatenteerde formule. Het is een zeer natuurlijk product waarvan de activiteit goed is gedocumenteerd. De D-ribose van BioEnergy™ is volledig gmo-vrij. Tot slot is het ribosepoeder goed oplosbaar in water of (sport)dranken en heeft het een lichtzoete smaak. Een keuze voor D-ribose – BioEnergy™ is dan ook een keuze voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Voordelen:

 • Natuurlijk soort suiker
 • Sporters kiezen vaak voor D-Ribose
 • Synergetische eigenschappen met creatine
 • Goed oplosbaar in warme en koude vloeistoffen
 • Gepatenteerde kwaliteit BioEnergy Ribose®
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Ribose, een natuurlijke suiker

Ribose wordt in ons lichaam geproduceerd uit glucose. In sommige situaties wordt er minder aangemaakt dan het lichaam nodig heeft of is de behoefte tijdelijk hoger. Ribose is onder meer een bouwstof van nucleotiden. Nucleotiden spelen een rol bij de productie van adenosinetrifosfaat (ATP). ATP speelt een rol in de energievoorziening. Ribose kan het beste worden ingenomen voor het sporten of een inspannende activiteit, of in de avond ruim na het eten. 

D-Ribose synergieën

D-ribose is de actieve vorm van ribose. Ribose werkt goed samen met stoffen die een rol spelen in de energieproductie van de cel zoals L-carnitine, creatine, coenzyme Q10, ubiquinol, PQQ en R-alfa liponzuur. Q10, L-carnitine en D-ribose worden samen ook wel het energietrio genoemd. Ondanks dat ribose een enkelvoudige suiker is, blijft na inname de bloedsuikerspiegel gelijk.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is opgericht door een arts in 1990 vanuit zijn interesse in goede voeding vanuit een wetenschappelijke perspectief. Inmiddels heeft het bedrijf al ruim 200 state-of-the-art voedingssupplementen geproduceerd. De producten bevatten hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden grondig getest in elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het bedrijf volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP) bij de vervaardiging van de producten.

Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die over de hele wereld op zoek zijn naar superieure ingrediënten die goed zijn onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
D-Ribose - BioEnergy™ Ribose®
Art.nr.
RB-115
Merk
Doctors Best
Inhoud
250 gram
Gebruiksaanwijzing

Meng 1 afgestreken maatlepel (5 gram) met 240 ml water of drank naar keuze, tweemaal daags of zoals aanbevolen door arts of therapeut. Waarschuwing: diabetici, zwangere vrouwen en mensen met chronische jicht moeten hun arts raadplegen voordat ze dit product gebruiken.

Ingrediënten per dosering

5 g D-Ribose (BioEnergy Ribose®). Calorische voedingswaarden zie afbeelding.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:D-Ribose - BioEnergy™ Ribose®
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: