Energy+ CoQ10, NADH & B12

 • CoQ10, NADH en Methylcobalamine B12
 • Energie & uithoudingsvermogen
 • Gemoedstoestand & zenuwstelsel
 • Energiemetabolisme
 • 60 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-27
EUR  34,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Energy+ met CoQ10, NADH & B12

Dit unieke combinatieproduct van Doctor’s Best is een echt energieproduct. De combinatie van CoQ10, NADH en vitamine B12 als methylcobalamine draagt bij aan meer energie, een beter uithoudingsvermogen, een goede gemoedstoestand en een gezonde metabole functie. Elk ingrediënt afzonderlijk heeft een krachtig effect op de mate van energie. Gecombineerd in één geeft het supplement echt een energieboost.

B12, methylcobalamine, natuurlijke activator van energie

Vitamine B12 is een wateroplosbare vitamine die een belangrijke rol speelt in enorm veel lichaamsprocessen, zoals de vorming van rode bloedcellen, in de celdeling, het energiemetabolisme in de cel, het homocysteïnemetabolisme, het zenuwstelsel, het immuunsysteem en DNA vorming. We kunnen B12 beperkt zelf aanmaken in de darmflora, maar voeding of supplementen blijven de meest toereikende bronnen.

Voordelen:

 • Unieke combinatie van CoQ10, NADH en vitamine B12
 • Vitamine B12 draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen
 • Vitamine B12 is betrokken bij de aanmaak van cellen en weefsels
 • Vitamine B12 draagt bij aan het energieleverend metabolisme
 • Vitamine B12 is gunstig voor het homocysteïnemetabolisme
 • Vitamine B12 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
 • Vitamine B12 draagt bij aan de geestelijke veerkracht
 • Vitamine B12 ondersteunt de vermindering van moeheid en vermoeidheid
 • Vitamine B12 heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

CoQ10, belangrijke speler in de energiestofwisseling

Co-enzym Q10 of ubiquinon is een vetoplosbare, vitamineachtige stof die in alle cellen van het menselijke lichaam wordt gevonden. De naam ubiquinon is afkomstig van het Latijnse woord ubique, wat ‘overal’ betekent. Het lichaam maakt co-enzym Q10 deels zelf en haalt het uit voeding of suppletie. De belangrijkste functie van co-enzym Q10 is die van cofactor in de energieproductie (ATP) in de mitochondriën, de energiefabriekjes, van de cel. Naarmate we ouder worden, vanaf ons veertigste levensjaar, kan ons lichaam minder goed CoQ10 produceren.

NADH, onmisbaar co-enzym in de energiehuishouding

NADH, ofwel Nicotinamide Adenine Dinucleotide Hydrogen, is een stof die eveneens van nature voorkomt in het lichaam. Het co-enzym speelt ook een belangrijke rol in de omzetting van voedingsstoffen naar energie (ATP).

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best produceert kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. De grondstoffen voor de producten worden wereldwijd verbouwd, ontwikkeld en onderzocht. Doctor’s Best werkt hiervoor samen met voedingswetenschappers en produceert zo uitsluitend zeer effectieve, kwalitatief superieure supplementen.

Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen zijn grondig getest tijdens elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces is gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Doctor’s Best is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding en het assortiment omvat inmiddels ruim 200 producten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Energy+ CoQ10, NADH & B12
Art.nr.
RB-27
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

1000 µg vitamine B12 (als methylcobalamine) 40.000% *, 200 mg co-enzym Q10 (Ubiquinon), 20 mg NADH (van gereduceerd β-nicotinamide adenine dinucleotide dinatriumzout).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rijstmeel, hypromellose (plantaardige capsule), rijstschilconcentraat, magnesiumstearaat (plantaardige bron)

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Energy+ CoQ10, NADH & B12
Uw waardering