Gehydrolyseerde Keratine - KeraGLO®

  • Met KeraGLO® keratine
  • Gezond, glanzend haar
  • Op basis van aminozuren
  • 500 mg gehydrolyseerd keratine
  • 60 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-50
EUR  28,75
  • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gehydrolyseerde Keratine van Doctor's Best

Gehydrolyseerde Keratine is een product dat bijdraagt aan het haar van binnen uit. De keratine is afkomstig uit vogelveren. Haar bestaat voor ongeveer 80-95% uit keratine. Haar is psychologisch gezien een belangrijk onderdeel van het lichaamsbeeld voor mannen en vrouwen. We veranderen dit beeld regelmatig door bijvoorbeeld ons haar aan te passen aan een bepaalde cultuur of aan de laatste mode. Cosmetische veranderingen van ons haar, zoals kleuren en laten krullen, gaan gepaard met chemische processen die de normale structuur van de haarschacht veranderen. Extra ondersteuning met gehydrolyseerde keratine kan dan helpen.

Formule met aminozuren

Gehydrolyseerde keratine bevat KeraGLO®, een beauty ingrediënt dat van binnenuit helpt het haar te voeden. KeraGLO® is een formule gebaseerd op aminozuren die zich hechten aan haarlokken. Ongeveer 80% van het menselijk haar wordt gevormd door alfa-keratine eiwit in de cortex. Dat eiwit is als bouwsteen verantwoordelijk voor de sterkte, souplesse en stevigheid van ons haar. Keratine bevat een hoog cysteïnegehalte, variërend van 7% tot 20%. Haar bestaat uit twee vormen van keratine, zure keratine type I en basische of neutrale keratine type II.

Voordelen:

  • KeraGLO®, op basis van aminozuren
  • Beautysupplement, nutricosmetic
  • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij

Keratine, een lichaamseigen proteïne

Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in haar, huid en nagels. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Keratine kan zacht zijn zoals in haar en hard zoals bijvoorbeeld in nagels. Keratine wordt ook veel uitwendig gebruikt in verzorgingsproducten voor het haar. Gehydrolyseerd keratine van Doctor’s Best voedt het haar van binnen uit.

KeraGLO® is een nutricosmetic

Nutricosmetics zijn stoffen en ingrediënten in voedingssupplementen die speciaal van binnen uit bijdragen aan de natuurlijke schoonheid van huid, nagels en haar. Deze producten zijn in korte tijd populair geworden in onze huidige cultuur. Consumenten zijn zich tegenwoordig steeds meer bewust van wat ze eten en drinken. Ook neemt de vraag toe naar natuurlijke verzorgingsproducten. Nutricosmetics, die van binnenuit bijdragen aan schoonheid en gezondheid zonder verdere bijwerkingen, passen helemaal in deze trend.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is opgericht door een arts in 1990 vanuit zijn interesse in goede voeding op wetenschappelijke basis. Het bedrijf produceert ruim 200 kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. De producten zijn hoofdzakelijk gemaakt van merkgrondstoffen en worden zorgvuldig getest tijdens elke stap van het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Productie vindt plaats op basis van de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP).

Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die wereldwijd nieuwe, geteste ingrediënten zoeken. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten, ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Gehydrolyseerde Keratine - KeraGLO®
Art.nr.
RB-50
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

500 mg gehydrolyseerde keratine (als KeraGLO®), 15 mg natrium 1% *

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Hypromellose (plantaardige capsule), microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat (plantaardige bron), siliciumdioxide.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gehydrolyseerde Keratine - KeraGLO®
Uw waardering