Hesperidine

 • Hesperidine Methyl Chalcone
 • Hart & bloedvaten
 • Synergetisch met vitamine C
 • 500 mg per capsule
 • 60 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-86
EUR  28,75
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Hesperidine Methyl Chalcone - Flavonoïde van Doctor’s Best

Hesperidine is een natuurlijke flavonoïde uit citrusvruchten. Het is een polyfenol dat voorkomt in de witte schil en het membraan van de citrusvruchten. Deze plantaardige stof werkt synergetisch met vitamine C. Hesperidine Methyl Chalcone is een specifieke vorm - een gemethyleerd derivaat van hesperidine - die goed oplosbaar is in water. Dit zorgt voor een goede opname, biologische beschikbaarheid en effectiviteit.

Bijzondere vorm van hesperidine

Het gemethyleerde derivaat van hesperidine, Hesperidine Methyl Chalcone, komt van een kwaliteitsbron in Spanje. Het komt voor in citrusvruchten, in het bijzonder in zoete sinaasappels, mandarijnen en citroenen, vaak samen met vitamine C. Het is voor het eerst ontdekt in 1827 als belangrijke stof die scheurbuik kon verminderen, een ziekte als gevolg van langdurig vitamine C tekort. Hesperidine is breed inzetbaar en goed gedocumenteerd.

Voordelen:

 • Hesperidine Methyl Chalcone, gemethyleerd derivaat
 • Natuurlijk en goed opneembaar
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Over Doctor’s Best

Het assortiment van Doctor’s Best kent inmiddels ruim 200 voedingssupplementen. Doctor’s Best produceert voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. Het is opgericht in 1990 door een arts met interesse in goede voeding. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers en kiest ingrediënten die verbouwd worden over de hele wereld en zorgvuldig zijn onderzocht.

De kwalitatief superieure eindproducten zijn dan ook ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest tijdens elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Dat resulteert in state-of-the-art voedingssupplementen.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Hesperidine
Art.nr.
RB-86
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 Kapseln
Gebruiksaanwijzing

Neem eenmaal per dag 1 capsule, met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Waarschuwing: Raadpleeg je arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft of bloedverdunners gebruikt, voordat je herperidine gebruikt. Vermijd herperidin 2 weken voor en na een operatie.

Ingrediënten per dosering

500 mg Hesperidine Methyl Chalcon.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), cellulose, magnesiumstearaat (plantaardige bron).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hesperidine
Uw waardering