L-Tyrosine

 • Zuivere L-Tyrosine
 • Voorloper van bioactieve stoffen in het lichaam
 • Essentieel aminozuur
 • Hersenen, zenuwen & energie
 • 500 mg per capsule
 • 120 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-42
EUR  18,35
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

L-Tyrosine van Doctor’s Best

L-Tyrosine is een semi-essentieel aminozuur met diverse belangrijke functies in het lichaam. Het is een bouwsteen voor de vorming van signaalstoffen in de hersenen en het zenuwstelsel, zoals de neurotransmitters adrenaline, noradrenaline en dopamine en bij de vorming van Coenzym Q10.

Essentieel in sommige gevallen

L-tyrosine wordt in het lichaam gemaakt uit het aminozuur fenylalanine, maar soms kan extra suppletie met L-tyrosine nuttig zijn. Het niet-essentiële aminozuur L-tyrosine wordt dan semi- of conditioneel essentieel.

Voordelen:

 • Semi-essentieel organisch aminozuur
 • Voorloper van bioactieve stoffen in het lichaam
 • Brengt je in beweging
 • Bevat geen gluten en gmo-vrij

Hoge biologische beschikbaarheid

Tyrosine bestaat in een L-vorm en in een D-vorm. Ons lichaam herkent alleen de natuurlijke L-vorm, ofwel de linksdraaiende vorm. De gespiegelde D-vorm is de synthetische vorm die niet voorkomt in levend materiaal. L-tyrosine van Doctor’s Best bevat uitsluitend de natuurlijke L-vorm en kent daardoor een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Aminozurencompetitie

De grotere aminozuren zoals L-tyrosine, L-tryptofaan, fenylalanine, methionine en de BCAA’s leucine, isoleucine en valine maken voor een efficiënte opname gebruik van het zelfde zogenoemde transportsysteem via enzymen. Neem L-tyrosine van Doctor’s Best altijd los van andere aminozuren of eiwitten. Koolhydraten kunnen wel samen met L-tyrosine worden ingenomen. Op deze wijze krijg je een optimaal effect van L-tyrosine.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is een bedrijf dat voedingssupplementen produceert op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding. Het assortiment van Doctor’s Best omvat inmiddels ruim 200 kwalitatief hoogwaardige producten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het productieproces volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). De ingrediënten voor de producten van Doctor’s Best komen van over de hele wereld. Hiertoe wordt samengewerkt met voedingswetenschappers en de grondstoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld en onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief superieure eindproducten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
L-Tyrosine
Art.nr.
RB-42
Merk
Doctors Best
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule tussen maaltijden, of meer als aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

500 mg tyrosine (L-tyrosine).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule).

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L-Tyrosine
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: