Lumbrokinase

 • Proteolytisch enzym
 • Stabiele fibrinolytische enzymen
 • Hart & bloedvaten
 • Zuivere lumbrokinase, 720.000 eenheden
 • 60 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-87
EUR  80,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Lumbrokinase - Proteolytische Enzymen van Doctor’s Best

Lumbrokinase bestaat uit een groep van stabiele fibrinolytische enzymen die een proteolytisch werken. Dit wilt zeggen dat ze systemisch werken. Het is een zeer actief enzym. Lumbrokinase van Doctor’s Best bevat per dosering van 2 capsules 40 mg aan zuivere lumbrokinase, wat gelijk staat aan 720.000 lumbrokinase eenheden die optimaal worden opgenomen in de darmen.

Voordelen:

 • Stabiele fibrinolytische enzymen
 • Wordt goed opgenomen in de darmen
 • Actieve vorm proteolytische enzymen
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Bevat ingrediënten van dierlijke oorsprong

Lumbrokinase uit aardwormen

Lumbrokinase is afkomstig uit aardwormen, specifiek de soorten Lumbricus rebellus en Eisenia fetida. Lumbrokinase heeft een specifieke eiwit afbrekende werking, met name bepaalde eiwitten die van nature in het bloed voorkomen. In veel Aziatische culturen, zoals China, wordt de aardworm als stof gebruikt. Inmiddels is lumbrokinase veelvuldig gedocumenteerd en wordt het ingezet voor uiteenlopende indicaties.

Kwantumeffecten enzymen

Enzymen verrichten essentieel werk in ons lichaam. Ze vormen katalysators voor biochemische reacties in cellen en kunnen deze processen tot wel een biljoen maal versnellen. Hoe kan dat? Enzymen maken gebruik van het tunneleffect uit de kwantummechanica, ook wel tunneling genoemd. Hierbij gaat een deeltje door een barrière heen. Je zou het als volgt kunnen voorstellen: het deeltje heeft niet genoeg energie om over een hoge berg heen te gaan, maar kan wel zichzelf via een soort tunnel teleporteren. Het verdwijnt aan de ene kant van de berg om vervolgens op hetzelfde moment weer aan de andere kant te verschijnen. Zonder tunneling zouden enzymen nooit de chemische reacties zo kunnen versnellen.

Let op

Gebruik geen lumbrokinase bij een allergie voor aardwormen. Gebruik eveneens geen lumbrokinase kort na een operatie, verwonding, bij hemofilie, zweren of aneurysma zonder overleg met een arts. Stop met het gebruik van lumbrokinase een week voor een operatie, en start, na overleg met een arts, niet eerder dan twee weken na een operatie. Lumbrokinase is veilig in gebruik samen met bloedverdunners zoals aspirine, heparine of warfarine. Raadpleeg voor gebruik in combinatie met deze geneesmiddelen eerst een arts.

Over Doctor’s Best

Het assortiment van Doctor’s Best kent inmiddels ruim 200 voedingssupplementen. Doctor’s Best produceert voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. Het is opgericht in 1990 door een arts met interesse in goede voeding. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers en kiest ingrediënten die verbouwd worden over de hele wereld en zorgvuldig zijn onderzocht. De kwalitatief superieure eindproducten zijn dan ook ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest tijdens elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces is gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Dat resulteert in state-of-the-art voedingssupplementen.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Lumbrokinase
Art.nr.
RB-87
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Neem een uur voor een maaltijd of twee uur daarna met 240-300 ml water. Waarschuwing: Gebruik onder medisch toezicht als je anticoagulantia gebruikt. Gecontra-indiceerd bij elke aandoening die gepaard gaat met bloeding.

Ingrediënten per dosering

40 mg lumbrokinase (gelijk aan 720.000 lumbrokinase eenheden).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Maltodextrine, middellange keten triglyceriden, gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lumbrokinase
Uw waardering