Proteolytische Enzymen

Waardering:
80% of 100
 • Met 9 verschillende enzymen
 • Hart en bloedvaten
 • Met serrapeptase
 • Meer dan 10 miljoen enzym eenheden
 • 90 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-34
EUR  32,15
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Breed spectrum van proteolytische enzymen van Doctor’s Best

Doctor’s Best Proteolytic Enzymes is een krachtig formule met een breed spectrum aan plantaardige proteolytische enzymen. Het product ondersteunt de spijsvertering. Proteolytische enzymen breken onder meer eiwitten af in aminozuren. De enzymen worden via de darmen opgenomen in de bloedbaan. 

Een goede enzymfunctie

Dit combinatieproduct van Doctor’s Best Proteolytic Enzymes bevat verschillende proteases, ofwel eiwitsplitsende enzymen, zoals plant-, bacterie- en schimmelproteases. Daarnaast bevat het product andere enzymen zoals schimmelamylase en lipase. Doctor’s Best had bij de vervaardiging van dit product een duidelijk doel voor ogen, namelijk een formule samen te stellen die tegemoet komt aan onze dagelijkse enzymbehoefte.

Voordelen:

 • Breed spectrum aan proteolytische enzymen, met lipase en schimmelamylase
 • 9 verschillende enzymen, met serrapeptase
 • Goede opname via de darmen
 • Bevat geen gluten, gmo-vrij
 • Geschikt voor vegetariërs

Proteasen, lipase en andere enzymen

Doctor’s Best Proteolytische Enzymen bevat:

 • Proteasen - Proteasen zijn enzymen die eiwitcomplexen afbreken en omzetten in aminozuren. Ze hydrolyseren diverse proteïnen. Bacteriële proteasen functioneren goed in alkalische ofwel basische omgevingen. Schimmelproteasen werken goed in acidische of zure condities. Neutrale proteasen (afkomstig uit bacteriën) functioneren goed in neutrale PH omstandigheden.
 • Bromelaïne - Dit enzym is familie van de proteolytische enzymen en is afkomstig uit de stengel van de ananasplant.
 • Papaïne – Dit proteolytische enzym wordt onttrokken aan onrijpe papaya en wordt doorgaans gecombineerd met het enzym bromelaïne.
 • Serratiopeptidase – Dit proteolytische enzym breekt grotere eiwitcomplexen af.
 • Schimmelamylase – Schimmelamylase is afkomstig van de schimmel Aspergillus oryza. Het enzym breekt koolhydraten zoals zetmeel en glycogeen af.
 • Lipase - Lipase is het belangrijkste enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van vetten in vetzuren. Lipases hydrolyseert triglyceriden in vetzuren en glycerol moleculen.

Kwantumeffecten enzymen

Enzymen verrichten essentieel werk in ons lichaam. Ze vormen katalysators voor biochemische reacties in cellen en kunnen deze processen tot wel een biljoen maal versnellen. Hoe kan dat? Enzymen maken gebruik van het tunneleffect uit de kwantummechanica, ook wel tunneling genoemd. Hierbij gaat een deeltje door een barrière heen. Je zou het als volgt kunnen voorstellen: het deeltje heeft niet genoeg energie om over een hoge berg heen te gaan, maar kan wel zichzelf via een soort tunnel teleporteren. Het verdwijnt aan de ene kant van de berg om vervolgens op hetzelfde moment weer aan de andere kant te verschijnen. Zonder tunneling zouden enzymen nooit de chemische reacties zo kunnen versnellen.

Over Doctor’s Best

octor’s Best is opgericht door een arts in 1990 vanuit zijn interesse in goede voeding vanuit een wetenschappelijke perspectief. Inmiddels heeft het bedrijf al ruim 200 state-of-the-art voedingssupplementen geproduceerd. De producten bevatten hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden grondig getest in elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het bedrijf volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP) bij de vervaardiging van de producten. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die over de hele wereld op zoek zijn naar superieure ingrediënten die goed zijn onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure supplementenlijn met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Proteolytische Enzymen
Art.nr.
RB-34
Merk
Doctors Best
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 3 capsules zonder voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

576 GDU bromelaïne, 10.077.000 PU papaïne , 36.000 DU amylase, 405 FCC FIP lipase, 164.010PC neutraal protease, 34.800 HUT schimmelprotease 4.0, 65.250 HUT bacteriële protease, 30 mg rutine, 120.000 SPU serratiopeptidase.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkrijstallijne cellulose, plantaardige capsule met vertraagde afgifte (gemodificeerde cellulose, pectine, gezuiverd water).

Dieet
Vegetarisch
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Proteolytische Enzymen
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Goed product
  Algehele beoordeling
  80%
  Na twee weken nauwelijks klachten meer van spier/gewrichtspijn. Voel me fitter

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: