SAMe - Soloesse® - 200 mg óf 400 mg
Vanaf EUR  57,95

SAMe - Soloesse® - 200 mg óf 400 mg

Waardering:
100% of 100
 • Met Italiaanse Soloesse®
 • Farmaceutische kwaliteit & enterisch gecoat
 • Gemoedstoestand & hersenen
 • 200 mg of 400 mg per tablet
 • 60 tabletten
Je bespaart EUR 1.95 als je 400 mg bestelt in plaats van 200 mg.
Op voorraad
SKU
RB-112-config
Vanaf EUR  57,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

SAM-e van Doctor’s Best

De krachtige S-adenosyl-L-methionine (SAM-e) van Doctor's Best bevat 200 mg actieve SAM-e per tablet. Het product is tevens in een dubbel krachtige dosering in tabletten van 400 mg beschikbaar. SAM-e (S-adenosyl-L-methionine) is een natuurlijke, lichaamseigen stof. De stof wordt in elke levende cel van het menselijk lichaam gevonden. SAM-e is van essentieel belang voor de goede werking van de cellen en voor talrijke lichaamsprocessen zoals in de lever, gewrichten en hersenen.

Gepatenteerde farmaceutische kwaliteit

Doctor's Best maakt gebruik van de hoogste kwaliteit SAM-e, gepatenteerde Soloesse®, uit Italië. Dit hoogwaardig product bevat een zeer hoog percentage van de actieve S,S-vorm SAM-e per dosering. De SAM-e van Doctor’s Best is vervaardigd in enterisch gecoate tabletten waardoor ze beschermd zijn voor maagzuur en pas worden opgenomen in de darm. Het gebruik van SAM-e wordt al decennia lang goed gedocumenteerd.

Voordelen:

 • Hoge farmaceutische kwaliteit
 • Enterisch gecoat, goede opname in de darm
 • Hoog percentage actieve S-adenosyl-L-methionine per dosering
 • SAM-e speelt een rol in alle cellen van het lichaam, zoals in de hersenen, lever en gewrichten
 • SAM-e is de belangrijkste methyldonor in het lichaam
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor vegetariërs

SAM-e is de belangrijkste methyldonor

S-adenosylmethionine (SAM-e) wordt vooral in de lever gemaakt uit het essentiële aminozuur methionine en ATP (adenosinetrifosfaat). Het is de belangrijkste methyldonor in het centrale zenuwstelsel en kan dus een zogenoemde methylgroep (CH3) afstaan. Methylgroepen zijn essentieel in een proces dat methylering heet, dat continu in elke cel in het lichaam gebeurt en dat zorgt voor een correcte werking van diverse werkingsmechanismen in het lichaam. Methylering is een gecontroleerde overdracht van een methylgroep, ofwel CH3 (één koolstof en drie waterstofatomen), op eiwitten, aminozuren, enzymen en DNA.

Methylatie vindt plaats in verschillende processen in het lichaam, zoals de BH4-cyclus, de folaatcyclus, de methioninecyclus en het CBS-metabolisme (transsulferatie), de NO-cyclus, de ureumcyclus en de citroenzuurcyclus.

Waarom is een goede methylering essentieel?

Via de methylering en metabole pathways of routes worden talrijke biochemische processen in het lichaam geregeld. Methylgroepen van SAM-e zijn onder meer betrokken bij de aanmaak van DNA en RNA, fosfolipiden, carnitine, taurine, cysteïne, creatine, polyamines, hormonen en neurotransmitters. Ook is SAM-e vereist voor onder andere de biosynthese van essentiële bioactieve stoffen.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is in 1990 opgericht door een arts die interesse had in goede voeding vanuit een wetenschappelijk perspectief. Inmiddels heeft het bedrijf al ruim 200 state-of-the-art voedingssupplementen geproduceerd. De producten bevatten hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden grondig getest bij elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het bedrijf hanteert de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP) bij de vervaardiging van de producten.

Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die over de hele wereld op zoek zijn naar superieure ingrediënten die goed zijn onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve, superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
SAMe - Soloesse® - 200 mg óf 400 mg
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem tweemaal daags 1 tablet tussen de maaltijden in of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Kauw niet op tabletten en maak ze niet fijn. Waarschuwing: Personen die antidepressiva gebruiken, moeten hun voorschrijvende arts raadplegen voordat ze dit product gebruiken. Personen met de diagnose bipolaire ziekte of manische depressie moeten SAM-e niet gebruiken. Kan bij een klein percentage van mensen gastro-intestinaal ongemak veroorzaken.

Ingrediënten per dosering

200 mg of 400 mg SAM-e (S-adenosyl-L-methionine disulfaat p-toluensulfonaat).

Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, stearinezuur, magnesiumsilicaat, watervrij calciumchloride, schilfers van schellak van was ontdaan, magnesiumstearaat, magnesiumhydroxide, glycerol, silica, argininebase, natriumalginaat, calciumoxide.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SAMe - Soloesse® - 200 mg óf 400 mg
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Voel me beter, slaap goed
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik heb SAM-e van Doctor's Best voor het eerst besteld toen ik me gedeprimeerd voelde. Ik las dat er gedegen onderzoek naar de werking ervan is gedaan bij depressieve mensen, met positief resultaat. Na een paar dagen al merkbare verbetering in mijn stemming. De "bijwerking" die ik ook bemerkte, is dat ik weer goed slaap. Ik sliep al jaren licht en had een onderbroken slaap. Daarom blijf ik SAM-e gebruiken. Al eerder een ander merk besteld, maar ik was daar niet tevreden mee. Doctor's Best in de doordrukstrips is voor mij de beste.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: