Vitamine E - Volledig Spectrum - EVNol SupraBio™

 • Met Tocomin SupraBio™
 • Celbeschermend antioxidant
 • Natuurlijke vitamine E tocoferolen en tocotriënolen
 • Volledig spectrum van 8 vormen vitamine E
 • 60 softgels van 50 mg
Niet op voorraad
SKU
RB-119
EUR  26,45
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Tocotriënol vitamine E met Tocomin SupraBio™ van Doctor’s Best

Tocotriënol vitamine E met gepatenteerd Tocomin SupraBio™ bevat het volledige spectrum aan vitamine E. Deze vitamine E is vetoplosbaar, is gemaakt van duurzame rode palmolie en wordt zeer goed opgenomen door het lichaam. Vitamine E heeft een antioxidatieve werking tegen vrije radicalen, het helpt weefsels en cellen beschermen tegen oxidatieve schade en invloeden van vervuiling en zonlicht en helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen.

Volledig spectrum vitamine E

Tocotriënol vitamine E met Tocomin SupraBio™ bestaat uit vier vormen van tocoferolen en vier vormen van tocotriënolen, namelijk de alfa, bèta, gamma en delta vormen. Veel vitamine E supplementen bevatten één geïsoleerde vorm, namelijk d-alfa-tocoferol. Huidige inzichten laten zien dat juist de combinatie van alle acht vormen van vitamine E een krachtige synergie kent. Elke vorm heeft namelijk weer een eigen specifieke functie in het lichaam. Tocoferolen komen veel voor in planten. Tocotriënolen zijn eerder zeldzaam en komen in veel minder planten voor. Pas in de vroege jaren tachtig ontdekten wetenschappers dat tocotriënolen gunstig zijn voor talrijke gezondheidsaspecten.

Voordelen:

 • Geen geïsoleerde vorm van vitamine E
 • 100% natuurlijk en sterk antioxidant
 • Natuurlijke vitamine E met Tocomin SupraBio™
 • Volledig spectrum van 8 vormen tocoferolen en tocotriënolen
 • Vitamine E helpt weefsels en cellen beschermen tegen oxidatieve schade
 • Vitamine E beschermt tegen invloeden van vervuiling en zonlicht
 • Vitamine E helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen
 • Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve schade
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij

Wat is het verschil tussen tocoferolen en tocotriënolen?

Tocotriënolen onderscheiden zich door hun drie dubbele verbindingen. Ze hebben meer onverzadigde verbindingen en dringen daardoor makkelijker binnen in de cellen. Deze dubbele verbindingen maken ook dat ze krachtiger werken als antioxidant. Tocoferol bestaat uit de Griekse woorden tocos (nageslacht) en ferein (voortbrengen). Tocoferolen hebben verzadigde zijketens zonder dubbele bindingen. Een goed vitamine E-complex bestaat uit acht verwante vitamine E-verbindingen. Hierdoor blijven alle concentraties van vitamine E-verbindingen op peil in het lichaam. Een volledig spectrum vitamine E capsule zoals Tocotriënol vitamine E met Tocomin SupraBio® van Doctor’s Best biedt de gezondheidseffecten van het volledige (synergetische) vitamine E-complex.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is een bedrijf dat voedingssupplementen produceert op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding. Het assortiment van Doctor’s Best omvat inmiddels ruim 200 kwalitatief hoogwaardige producten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het productieproces is volledig gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). De ingrediënten voor de producten van Doctor’s Best komen van over de hele wereld. Hiertoe wordt samengewerkt met voedingswetenschappers en de grondstoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld en onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief superieure eindproducten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Vitamine E - Volledig Spectrum - EVNol SupraBio™
Art.nr.
RB-119
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem tweemaal daags 1 softgel na de maaltijd of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

Tocotrienol-tocopherol-complex (EVNol SupraBio) (van rode palmolie (Elaeis guineensis) geeft:) 13,4 mg (20 IE) vitamine E (als d-alfatocoferol) 112% *, 50 mg d-gemengde tocotriënolen (als d-alfa, d- beta, d-gamma en d-delta tocotriënolen).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Softgelcapsule (rundergelatine, glycerine, sorbitol, gezuiverd water).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitamine E - Volledig Spectrum - EVNol SupraBio™
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: