Vitamine K2 - MenaQ7®

Waardering:
100% of 100
 • Vitamine K2 MenaQ7®
 • Hoge biologische beschikbaarheid
 • Botten, hart & bloedvaten
 • 45 mcg per capsule
 • 60 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-124
EUR  17,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vitamine K2 - MenaQ7® van Doctor’s Best

Vitamine K2 MenaQ7® is een zeer zuivere gepatenteerde vorm van K2 met een hoge biologische beschikbaarheid. Onderzoek laat zien dat vitamine K veel belangrijker is voor diverse functies in ons lichaam dan gedurende lange tijd werd gedacht. Het ondersteunt onder andere de bloedstolling en het is betrokken bij de samenstelling van sterk botweefsel. Vitamine K is essentieel voor het transport van calcium uit het bloed naar de botten en voor de activiteit van osteocalcine. Osteocalcine is een boteiwit dat essentieel is voor goed gemineraliseerd botweefsel.

K2 Menaquinon uit MK-7

Vitamine K bestaat uit twee varianten, K1 en K2. Vitamine K1 (fylloquinon) is slecht opneembaar en vitamine K2 (menaquinon) wordt uitstekend opgenomen in het lichaam. Voeding bevat met name de slecht opneembare vitamine K1. Vitamine K2, menaquinon, kan bestaan uit MK-4, MK-6, MK-7, MK-8 en MK-9. Onderzocht is dat met name menaquinon-7 of MK-7 essentieel is voor een goede vitamine K-status in het lichaam. Doctor’s Best Vitamine K2 MenaQ7® bevat een gepatenteerde zuivere vorm van menaquinon-7 met een zeer hoge biologische beschikbaarheid. MK-7 is een natuurlijke vorm van K2 uit gefermenteerde kikkererwten. MK-7 blijft daarnaast ook langer in het lichaam aanwezig.

Voordelen:

 • Vitamine K draagt bij aan een normale bloedstolling
 • Vitamine K is van belang voor de samenstelling van sterke botten
 • Vitamine K is goed voor de opname van mineralen in het botweefsel
 • Vetoplosbare vitamine, innemen bij de maaltijd
 • Zeer goed in combinatie met vitamine D3 van Doctor’s Best
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

K2 in voeding

Vitamine K2 komt in geringe mate voor in voeding. Voldoende vitamine K2 is essentieel voor iedereen, op elke leeftijd. K2 is een vetoplosbare vitamine die het beste bij een maaltijd wordt ingenomen. MenaQ7® is zeer veilig. Het wordt exclusief geproduceerd onder inspectie van de Japanse overheid, voldoet aan de internationale standaarden en bevat geen zware metalen, pesticiden, schadelijke micro-organismen en andersoortige vervuiling.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best produceert kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. De grondstoffen voor de producten worden wereldwijd verbouwd, ontwikkeld en onderzocht. Doctor’s Best werkt hiervoor samen met voedingswetenschappers en produceert zo uitsluitend zeer effectieve, kwalitatief superieure supplementen. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen zijn grondig getest tijdens elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het productieproces is volledig gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Doctor’s Best is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding en het assortiment omvat inmiddels ruim 200 producten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Vitamine K2 - MenaQ7®
Art.nr.
RB-124
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Waarschuwing: dit product bevat vitamine K. Raadpleeg je arts als je bloedverdunnende medicijnen zoals Warfarin gebruikt.

Ingrediënten per dosering

45 mcg vitamine K2 (uit MenaQ7® Menaquinone, MK-7) 60% *.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, gemodificeerde cellulose (plataardige capsule), glycerol monostearaat, magnesium stearaat (plantaardige bron), ascorbyl palmitaat, rozemarijn extract.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitamine K2 - MenaQ7®
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Goede hoeveelheid
  Algehele beoordeling
  100%
  De vitamine K2 van Ergomax bevat 45 mcg. Dat is voor mij genoeg. De meeste vit K2 supplementen bevatten 90 mcg. Bovendien is het betaalbaar.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: