D-Mannose & Cranberry Extract
EUR  35,95

D-Mannose & Cranberry Extract

  • D-Mannose & Cranberry Extract
  • Ondersteunt het afweersysteem
  • Evenwichtige darmflora
  • 60 capsules
Op voorraad
SKU
DM-05
EUR  35,95
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Dr. Mercola D-Mannose & Cranberry Extract

D-mannose is een natuurlijke suiker. Meer specifiek: een epimeer van glucose en het gebruik ervan kent een goede reputatie in de geneeskunde. Het komt in relatief grote hoeveelheden voor in fruit zoals appels, sinaasappels en bepaalde bessensoorten, zoals cranberries en bosbessen. Vandaar dat Dr. Mercola gekozen heeft voor een natuurlijk en krachtig combinatieproduct met cranberries.

In tegenstelling tot veel andere suikers wordt mannose niet makkelijk omgezet tot glycogeen en in de lever opgeslagen. Daardoor komt het grootste gedeelte onveranderd de bloedbaan in. Mannose wordt uitgescheiden via de urine en heeft geen significante invloed op de bloedglucosespiegel.

Cranberries

Cranberries zijn bij de meeste van ons wel bekend. De cranberryplant wellicht iets minder. De plant heeft iets weg van de Hollandse heide.

Het is een groenblijvend struikje, ze houden van een zure, humusrijke en vochtige bodem. Voor de rest hebben ze weinig nodig. De bessen zijn rijk aan proanthycoyanidinen, vitamine C en D-mannose. Ze staan enorm bekend dat zij meewerken aan een goede blaasfunctie. Daarnaast ondersteunen en activeren cranberries het algehele afweersysteem.

Voordelen

  • Goed voor een evenwichtige darmflora
  • Ondersteunt en activeert het afweersysteem
  • Stimuleert het immuunsysteem

Over Dr. Mercola

Dr. Mercola is gepassioneerd voorstander van natuurgeneeskunde, een pleitbezorger voor het algeheel welzijn van mens en dier. Een vooruitstrevend denker die zich inzet voor veranderingen in de mechanismen die werkzaam in de huidige gezondheidszorg.

In 1997 richtte hij zijn website Mercola.com op, die nog steeds één van de meest bezochte websites op het gebied van natuurlijke gezondheid is.

Als auteur van drie New York Times bestsellers is dr. Mercola ook te gast geweest geweest bij diverse, gerenommeerde tv-programma's.

Daarnaast houdt hij zich bezig met gezondheidszaken die over het algemeen onderbelicht blijven in de actualiteit zoals: Het gebruik van amalgaam in de tandheelkunde, fluoriseren van drinkwater, vaccinering en electromagnetische straling waaraan wij dagelijks blootgesteld worden.

Is het geschikt voor vegetariërs?

Niet alle supplementen van Dr Mercola zijn geschikt voor vegetariërs. De capsules bevatten vaak gelatine. De druppels, repen en whey kun je als vegetariër wel veilig gebruiken. Ben je op zoek naar supplementen speciaal voor vegetariërs, of veganisten dan kun je op onze website in een aparte categorie terecht. Kijk voor de zekerheid bij de productomschrijving.

Meer informatie
Product Naam
D-Mannose & Cranberry Extract
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee capsules.

Ingrediënten per dosering
hoeveelheid per dosering% DV
D-Mannose 1000 mg **
Biologische Cranberry (Vaccinium oxycoccos) fruitextract 400 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Capsule (hydroxypropylmethylcellulose), biologisch rijstomhulsel, microkristallijne cellulose.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:D-Mannose & Cranberry Extract
Uw waardering