Gefermenteerde Bieten met Rode Spinazie
EUR  29,95

Gefermenteerde Bieten met Rode Spinazie

 • Rijk aan nitraat
 • Stimuleert de aanmaak van stikstofmonoxide
 • Met gefermenteerde bieten en rode spinazie
 • Door gisting verandert de biologische beschikbaarheid
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
DM-09
EUR  29,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Dr. Mercola's Gefermenteerde Bieten en Rode Spinazie

Dr. Mercolas Gefermenteerde Bieten en Rode Spinazie is een krachtig supplement voor mensen die op zoek zijn naar een boost in hun stikstofmonoxide-huishouding.

De gefermenteerde bieten met rode spinazie bieden een gestandaardiseerde dosis van 30 mg nitraten uit rode spinazie; ook wel Chinese spinazie of Amarantplant genoemd. De toevoeging van speciaal gefermenteerd bietenpoeder levert een uitstekende extra bron van plantaardige nitraten zonder het hoge suikergehalte van het reguliere bietenpoeder.

Nitraat en Nitriet

Na consumptie van nitraatrijke voeding stijgen de nitraat- en nitrietconcentraties in het bloed niet zo heel hard, maar na consumptie van diverse concentraten die veel nitraat bevatten, stijgen de nitraat- en nitrietconcentraties in het bloed significant. De toename van nitriet in het bloed zorgt voor de vorming van meer stikstofmonoxide (NO). Van stikstofmonoxide wordt gezegd dat het mogelijk positief zou kunnen werken op diverse lichaamsfuncties en prestaties.

Sinds de jaren '80 van de vorige eeuw is bekend dat nitraat tot nitriet wordt omgezet in het lichaam van de mens. Al het nitraat uit de voeding wordt door het lichaam opgenomen. Bacteriën in de mondholte zetten het nitraat dat zich via het plasma in het speeksel bevindt om in nitriet.

Voordelen

 • Door gisting verandert de samenstelling van de voedingsmiddelen
 • Rijk aan nitraat
 • Stimuleert de aanmaak van stikstofmonoxide
 • Door gisting verandert de biologische beschikbaarheid
 • 60 capsules

Over Dr. Mercola

Dr. Mercola is gepassioneerd voorstander van natuurgeneeskunde, een pleitbezorger voor het algeheel welzijn van mens en dier. Een vooruitstrevend denker die zich inzet voor veranderingen in de mechanismen die werkzaam zijn in de huidige gezondheidszorg. Daarnaast houdt hij zich bezig met gezondheidszaken die over het algemeen onderbelicht blijven in de actualiteit zoals: Het gebruik van amalgaam in de tandheelkunde, fluoriseren van drinkwater, vaccinering en electromagnetische straling waaraan wij dagelijks blootgesteld worden.

Is het geschikt voor vegetariërs?

Niet alle supplementen van Dr. Mercola zijn geschikt voor vegetariërs. De capsules bevatten vaak gelatine. De druppels, repen en whey kun je als vegetariër wel veilig gebruiken. Ben je op zoek naar supplementen speciaal voor vegetariërs, of veganisten dan kun je op onze website in een aparte categorie terecht. Kijk voor de zekerheid bij de productomschrijving.

Meer informatie
Product Naam
Gefermenteerde Bieten met Rode Spinazie
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules dagelijks.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per portie% DV
Biologische gefermenteerde Rode bieten poeder 500 mg **
Rode spinazie (Amaranthus tricolor) blad extract  400 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), silicumdioxide.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gefermenteerde Bieten met Rode Spinazie
Uw waardering