check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Gefermenteerde Bieten met Rode Spinazie


  • Rijk aan nitraat

  • Stimuleert de aanmaak van stikstofmonoxide

  • Met gefermenteerde bieten en rode spinazie

  • Door gisting verandert de biologische beschikbaarheid

  • 60 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  28,95
- +
Dr Mercola
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Dr. Mercola's Gefermenteerde Bieten en Rode Spinazie

Dr. Mercola's Gefermenteerde Bieten en Rode Spinazie is een krachtig supplement voor mensen die op zoek zijn naar een boost in hun stikstofmonoxide-huishouding.

De gefermenteerde bieten met rode spinazie bieden een gestandaardiseerde dosis van 30 mg nitraten uit rode spinazie; ook wel Chinese spinazie of Amarantplant genoemd. De toevoeging van speciaal gefermenteerd bietenpoeder levert een uitstekende extra bron van plantaardige nitraten zonder het hoge suikergehalte van het reguliere bietenpoeder.

Nitraat en Nitriet

Na consumptie van nitraatrijke voeding stijgen de nitraat- en nitrietconcentraties in het bloed niet zo heel hard, maar na consumptie van diverse concentraten die veel nitraat bevatten, stijgen de nitraat- en nitrietconcentraties in het bloed significant. De toename van nitriet in het bloed zorgt voor de vorming van meer stikstofmonoxide (NO). Van stikstofmonoxide wordt gezegd dat het mogelijk positief zou kunnen werken op diverse lichaamsfuncties en prestaties.

Sinds de jaren '80 van de vorige eeuw is bekend dat nitraat tot nitriet wordt omgezet in het lichaam van de mens. Al het nitraat uit de voeding wordt door het lichaam opgenomen. Bacteriën in de mondholte zetten het nitraat dat zich via het plasma in het speeksel bevindt om in nitriet.

Voordelen

  • Door gisting verandert de samenstelling van de voedingsmiddelen
  • Rijk aan nitraat
  • Stimuleert de aanmaak van stikstofmonoxide
  • Door gisting verandert de biologische beschikbaarheid
  • 60 capsules

Over Dr. Mercola

Dr. Mercola is gepassioneerd voorstander van natuurgeneeskunde, een pleitbezorger voor het algeheel welzijn van mens en dier. Een vooruitstrevend denker die zich inzet voor veranderingen in de mechanismen die werkzaam zijn in de huidige gezondheidszorg. Daarnaast houdt hij zich bezig met gezondheidszaken die over het algemeen onderbelicht blijven in de actualiteit zoals: Het gebruik van amalgaam in de tandheelkunde, fluoriseren van drinkwater, vaccinering en electromagnetische straling waaraan wij dagelijks blootgesteld worden.

Is het geschikt voor vegetariërs?

Niet alle supplementen van Dr. Mercola zijn geschikt voor vegetariërs. De capsules bevatten vaak gelatine. De druppels, repen en whey kun je als vegetariër wel veilig gebruiken. Ben je op zoek naar supplementen speciaal voor vegetariërs, of veganisten dan kun je op onze website in een aparte categorie terecht. Kijk voor de zekerheid bij de productomschrijving.

Ergomax is de enige officiële en goedgekeurde leverancier van het merk Dr. Mercola.

Productinformatie

Naam Gefermenteerde Bieten met Rode Spinazie
Merk Dr Mercola
Inhoud 60 capsules
Gebruiksaanwijzing Neem dagelijks 2 capsules.
Dosering Nee
Ingrediënten per dosering 500 mg gefermenteerde rode bieten poeder *, 400 mg rode spinazie blad extract *. * Referentie Inname niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), silicumdioxide.
Allergenen Nee
Geschikt voor veganisten Ja
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer