Gefermenteerde Chlorella
EUR  24,95

Gefermenteerde Chlorella

 • Door uniek fermentatieproces beter opneembaar;
 • Rijk aan ijzer, vitamine C en antioxidanten;
 • Uitstekend aminozuurprofiel
 • Stimuleert het immuunsysteem
 • 450 tabletten
Op voorraad
SKU
DM-02
EUR  24,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Dr. Mercola gefermenteerde Chlorella

Chlorella is een zoetwateralg en behoort tot de stam van groenwieren. Het heeft een gunstige invloed op de gezondheid. Van nature komt het voor in meren en rivieren in Zuidoost Azië en heeft water, warmte en vooral veel zonlicht nodig. Vanwege de enorme bevolkingsgroei op aarde en de daarmee samenhangende voedselproblematiek is er veel onderzoek naar deze microalg gedaan. Zelfs de internationale ruimtevaart heeft interesse in dit plantje.

Speciale formule: Gunstige invloed op de gezondheid

Chlorella is een eencellige zoetwateralg en wordt vaak aangeduid als een bijna perfect voedingsmiddel met een breed scala aan potentiële gezondheidsvoordelen omdat het zo rijk is aan eiwitten, antioxidanten, vitaminen en mineralen. Deze formule is extra bijzonder omdat de chlorella volgens een uniek procedé is gefermenteerd. Hierdoor zijn de nutriënten beter opneembaar. De mens is niet, of nauwelijks in staat om de celwanden van de Chlorella vulgaris te verteren.

Een ander voordeel van Dr. Mercola's gefermenteerde chlorella is de binnenteelt. Deze binnenteelt in speciaal daarvoor ontworpen tanks draagt zorg voor een hoogwaardige, gecontroleerde opbrengst die niet heeft blootgestaan aan allerlei vormen van vervuiling.

Voordelen Dr. Mercola's gefermenteerde chlorella:

 • Chlorella heeft een eiwitgehalte van ongeveer 50 procent. Daarnaast is het aminozuurprofiel zeer gunstig: alle essentiële aminozuren zijn aanwezig;
 • Door een uniek fermentatieproces beter opneembaar;
 • Rijk aan ijzer, vitamine C en talrijke antioxidanten;
 • Zorgt voor behoud van een normale bloeddruk;
 • Ondersteunt de reinigende werking van de lever;
 • Werkt bloedzuiverend;
 • Stimuleert het immuunsysteem.

Over Dr. Mercola

Dr. Mercola is een gepassioneerd voorstander van natuurgeneeskunde, een pleitbezorger voor het algeheel welzijn van mens en dier. Een vooruitstrevende denker die zich inzet voor veranderingen in de mechanismen die werkzaam zijn in de huidige gezondheidszorg. Daarnaast houdt hij zich bezig met gezondheidszaken die over het algemeen onderbelicht blijven in de actualiteit zoals: Het gebruik van amalgaam in de tandheelkunde, fluoriseren van drinkwater, vaccinering en electromagnetische straling waaraan wij dagelijks blootgesteld worden.

Is het geschikt voor vegetariërs?

Niet alle supplementen van Dr. Mercola zijn geschikt voor vegetariërs. De capsules bevatten vaak gelatine. De druppels, repen en whey kun je als vegetariër wel veilig gebruiken. Ben je op zoek naar supplementen speciaal voor vegetariërs, of veganisten dan kun je op onze website in een aparte categorie terecht. Kijk voor de zekerheid bij de productomschrijving.

Meer informatie
Product Naam
Gefermenteerde Chlorella
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
450 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 5 tabletten per keer. Dit product kan één tot drie keer per dag worden ingenomen.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per portie% DV
Calorieën 10
Gefermenteerde chlorella (Chlorella vulgaris) groene algen 1 g

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gefermenteerde Chlorella
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: