check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Gefermenteerde Chlorella


 • Wordt beter opgenomen door een uniek gistingsproces;

 • Rijk aan ijzer, vitamine C en antioxidanten

 • Uitstekend aminozuurprofiel

 • Stimuleert het immuunsysteem

 • 450 tabletten

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  22,95
- +
Dr Mercola
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Dr. Mercola Gefermenteerde Chlorella

Chlorella is een zoetwateralg en behoort tot de stam van groenwieren. Het heeft een gunstige invloed op de gezondheid. Van nature komt het voor in meren en rivieren in Zuidoost Azië en heeft water, warmte en vooral veel zonlicht nodig. Vanwege de enorme bevolkingsgroei op aarde en de daarmee samenhangende voedselproblematiek is er veel onderzoek naar deze microalg gedaan. Zelfs de internationale ruimtevaart heeft interesse in dit plantje.

Speciale formule: Gunstige invloed op de gezondheid

Chlorella is een eencellige zoetwateralg en wordt vaak aangeduid als een bijna perfect voedingsmiddel met een breed scala aan potentiële gezondheidsvoordelen omdat het zo rijk is aan eiwitten, antioxidanten, vitaminen en mineralen. Deze formule is extra bijzonder omdat de chlorella volgens een uniek procedé is gefermenteerd. Hierdoor zijn de nutriënten beter opneembaar. De mens is niet, of nauwelijks in staat om de celwanden van de Chlorella vulgaris te verteren.

Een ander voordeel van Dr. Mercola's gefermenteerde chlorella is de binnenteelt. Deze binnenteelt in speciaal daarvoor ontworpen tanks draagt zorg voor een hoogwaardige, gecontroleerde opbrengst die niet heeft blootgestaan aan allerlei vormen van vervuiling.

Voordelen Dr. Mercola's gefermenteerde chlorella:

 • Chlorella heeft een eiwitgehalte van ongeveer 50 procent. Daarnaast is het aminozuurprofiel zeer gunstig: alle essentiële aminozuren zijn aanwezig;
 • Door een uniek fermentatieproces beter opneembaar;
 • Rijk aan ijzer, vitamine C en talrijke antioxidanten;
 • Zorgt voor behoud van een normale bloeddruk;
 • Ondersteunt de reinigende werking van de lever;
 • Werkt bloedzuiverend;
 • Stimuleert het immuunsysteem.

Over Dr. Mercola

Dr. Mercola is gepassioneerd voorstander van natuurgeneeskunde, een pleitbezorger voor het algeheel welzijn van mens en dier. Een vooruitstrevende denker die zich inzet voor veranderingen in de mechanismen die werkzaam zijn in de huidige gezondheidszorg. Daarnaast houdt hij zich bezig met gezondheidszaken die over het algemeen onderbelicht blijven in de actualiteit zoals: Het gebruik van amalgaam in de tandheelkunde, fluoriseren van drinkwater, vaccinering en electromagnetische straling waaraan wij dagelijks blootgesteld worden.

Is het geschikt voor vegetariërs?

Niet alle supplementen van Dr. Mercola zijn geschikt voor vegetariërs. De capsules bevateen vaak gelatine. De druppels, repen en whey kun je als vegetariër wel veilig gebruiken. Ben je op zoek naar supplementen speciaal voor vegetariërs, of veganisten dan kun je op onze website in een aparte categorie terecht. Kijk voor de zekerheid bij de productomschrijving.

Ergomax is de enige officiële en goedgekeurde leverancier van het merk Dr. Mercola.

Productinformatie

Naam Gefermenteerde Chlorella
Merk Dr Mercola
Inhoud 180 capsules
Gebruiksaanwijzing Neem 5 tabletten per keer. Kan een tot drie ker per dag worden ingenomen.
Dosering Nee
Ingrediënten per dosering 1 g Geferementeerde Chlorella (Chlorella vulgaris) groene algen *. * Referentie Inname (RI) niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Cellulose (capsule)
Allergenen Nee
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Nee
Gecertificeerd Biologisch Nee

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer