Gefermenteerde Gember
EUR  44,95

Gefermenteerde Gember

 • Gefermenteerde Gember
 • Unieke samenstelling
 • Bevordert een goede darmflora
 • Ondersteunt de stofwisseling
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
DM-08
EUR  44,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Dr. Mercola - Gefermenteerde gember

Dr. Mercola Gefermenteerde Gember is een uniek en nieuw product. Juist omdat spijsverterings- en, of darmproblemen een veelvoorkomend vormen in de moderne Westerse samenleving. Vaak spelen stress, eenzijdige voedingsgewoonten, genetische aanleg, (over)gevoeligheden voor voedsel, of voedseladditieven een mogelijke rol.

Gemberwortel heeft in bijna iedere geneeskundige traditie een belangrijke rol in het helingsproces. En dat is niet voor niets. Het werkt verwarmend, als natuurlijke rustgever en stimuleert het immuunsysteem.

Romeinse handelaren brachten gember vanuit Arabische landen naar Noord-Europa. Hier werd het in de Middeleeuwen de meest populaire specerij. De Engelse Koning Henry VIII suggereerde zelfs dat het een mogelijke remedie voor de pest zou zijn.

Benegut®

Naast gefermenteerde gember bevat deze formule ook gepatenteerd en gestandaardiseerd extract van Perilla-bladeren: Benegut®. Perilla frutescens, ook wel biefstukplant, of Japanse basilicum genoemd is familie van de munt en komt vooral voor in China, Korea en Japan. Traditioneel wordt dit kruid veel ingezet omdat: het helpt bij de normale darmfunctie, het een natuurlijke stoelgang bevordert, het de darmwand beschermt en darmreinigend werkt.

Voordelen

 • Door het fermentatieproces wordt gember beter biologisch beschikbaar en effectiever. Je zou kunnen zeggen dat het een soort van voorvertering is;
 • Door de unieke samenstelling helpen de twee uitzonderlijke ingrediënten op een synergetische manier voor een goede stoelgang;
 • Beter verteerbaar vanwege het fermentatieproces dat het product ondergaan heeft; 
 • Bevordert een goede darmflora;
 • Voor een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen;
 • Ondersteunt de stofwisseling;

Over Dr. Mercola

Dr. Mercola is gepassioneerd voorstander van natuurgeneeskunde, een pleitbezorger voor het algeheel welzijn van mens en dier. Een vooruitstrevend denker die zich inzet voor veranderingen in de mechanismen die werkzaam in de huidige gezondheidszorg.

In 1997 richtte hij zijn website Mercola.com op, die nog steeds één van de meest bezochte websites op het gebied van natuurlijke gezondheid is. Als auteur van drie New York Times bestsellers is dr. Mercola ook te gast geweest geweest bij diverse, gerenommeerde tv-programma's. Daarnaast houdt hij zich bezig met gezondheidszaken die over het algemeen onderbelicht blijven in de actualiteit zoals: Het gebruik van amalgaam in de tandheelkunde, fluoriseren van drinkwater, vaccinering en electromagnetische straling waaraan wij dagelijks blootgesteld worden.

Is het geschikt voor vegetariërs?

Niet alle supplementen van Dr Mercola zijn geschikt voor vegetariërs. De capsules bevatten vaak gelatine. De druppels, repen en whey kun je als vegetariër wel veilig gebruiken. Ben je op zoek naar supplementen speciaal voor vegetariërs, of veganisten dan kun je op onze website in een aparte categorie terecht. Kijk voor de zekerheid bij de productomschrijving.

Meer informatie
Product Naam
Gefermenteerde Gember
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule tweemaal dagelijks.

Ingrediënten per dosering
 Hoeveelheid per portie% DV
Biologisch gefermenteerd gemberwortelpoeder 200 mg **
Perillablad-extract (Perilla fructescens) 150 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Capsule (hydroxypropylmethylcellulose), cassava maltodextrine.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gefermenteerde Gember
Uw waardering