Gefermenteerde Ginseng
EUR  35,95

Gefermenteerde Ginseng

 • Unieke Koreaanse ginseng
 • Voorverteerd en beter opneembaar door fermentatie
 • Optimale biologische beschikbaarheid
 • 30 capsules
Op voorraad
SKU
DM-10
EUR  35,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gefermenteerde Ginseng

De gezondheidsvoordelen van ginseng zijn eeuwen bestudeerd, maar veel mensen hebben nooit de volledige waarde ervan ondervonden, omdat ginseng moeilijk te absorberen is. Daarom komt Dr. Mercola met speciale gefermenteerde ginseng die een snellere en een consistentie absorptie biedt dan niet-gefermenteerde ginseng.

Ginseng is een naam die wordt gegeven aan bereidingen uit wortelsoorten van het geslacht Panax (een Klimopfamilie). Het geslacht Panax bestaat uit ten minste negen soorten. Daarvan zijn Panax ginseng -Koreaanse of Chinese ginseng- en Panax quinquefolius -Amerikaanse ginseng- de meest bekende zijn. De medicinale eigenschappen die ginseng zou hebben, worden voor groot deel toegeschreven aan ginsenosides, diverse steroïdeachtige stoffen en triterpeen saponines.

Ginseng wordt al eeuwen gebruikt als tonicum of adaptogeen. Met name in China, Korea en Japan is ginseng is nu nog steeds één van de meest populaire kruidengeneesmiddelen.

In tegenstelling tot andere supplementen, is de gefermenteerde ginseng van Dr. Mercola gemaakt van pure 100% Koreaanse ginseng in plaats van de Amerikaanse ginseng. Koreaanse ginseng bevat meer ginsenosiden; de meest waardevolle componenten van ginseng.

Voordelen gefermenteerde ginseng:

 • Goed voor de nierfunctie en urinewegen
 • Draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen
 • Opbeurend
 • Voor meer geestelijke energie
 • Helpt bij een zenuwachtig gevoel
 • Bevordert concentratievermogen
 • Goed voor het geheugen
 • Verhoogt de weerstand van het organisme

Waarschuwing:

Raadpleeg eerst een arts als u gebruik maakt van de volgende geneesmiddelen: hart- en bloeddrukmedicatie, bloedverdunners zoals aspirine of warfarine, diabetesmedicatie, waaronder insuline, immuunonderdrukkende medicijnen, stimulerende middelen voor aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD), of antidepressiva uit de klasse van de MAO-remmers.

Over Dr. Mercola

Dr. Mercola is gepassioneerd voorstander van natuurgeneeskunde, een pleitbezorger voor het algeheel welzijn van mens en dier. Een vooruitstrevend denker die zich inzet voor veranderingen in de mechanismen die werkzaam in de huidige gezondheidszorg.

In 1997 richtte hij zijn website Mercola.com op, die nog steeds één van de meest bezochte websites op het gebied van natuurlijke gezondheid is. Als auteur van drie New York Times bestsellers is dr. Mercola ook te gast geweest geweest bij diverse, gerenommeerde tv-programma's.

Daarnaast houdt hij zich bezig met gezondheidszaken die over het algemeen onderbelicht blijven in de actualiteit zoals: Het gebruik van amalgaam in de tandheelkunde, fluoriseren van drinkwater, vaccinering en electromagnetische straling waaraan wij dagelijks blootgesteld worden.

Meer informatie
Product Naam
Gefermenteerde Ginseng
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
30 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule.

Waarschuwing: Raadpleeg eerst een arts als u gebruik maakt van de volgende geneesmiddelen: hart- en bloeddrukmedicatie, bloedverdunners zoals aspirine of warfarine, diabetesmedicatie, waaronder insuline, immuunonderdrukkende medicijnen, stimulerende middelen voor aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD), of antidepressiva uit de klasse van de MAO-remmers.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per portie% DV
Gefermenteerde Koreaanse ginseng (Panax ginseng) wortelextract 96 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Plantaardige glycerine, capsule (hydroxypropyl methylcellulose)

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gefermenteerde Ginseng
Uw waardering