Gefermenteerde Moringa - biodynamisch®
EUR  31,95

Gefermenteerde Moringa - biodynamisch®

 • Met Moringa oleifera
 • Biodynamisch Demeter-certificaat
 • Gefermenteerd product
 • 500 mg
 • 90 tabletten
Op voorraad
SKU
DM-17
EUR  31,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gefermenteerde Moringa - biodynamic® van Dr. Mercola

Het product gefermenteerde Moringa bevat biologisch-dynamische gefermenteerde Moringa, of Moringa oleifera. Moringa is een echte superfood, het bevat meer dan 90 vitamines, mineralen en aminozuren, 46 soorten antioxidanten en meer. Moringa bevat meer heilzame voedingsstoffen dan bijna alle soorten fruit en groente op aarde. Moringa heeft ook een van de hoogste eiwitverhoudingen van alle bestudeerde planten.

In dit product worden uitsluitend de gedroogde bladeren van de Moringa-boom gebruikt, waarin de voedingsstoffen meer geconcentreerd zijn. Gedroogde Moringa-bladeren leveren drie tot vijf keer meer voedingsstoffen dan een vers blad direct van de boom.

Voordelen:

 • 500 mg Moringa per tablet
 • Volledig biodynamisch van het gepatenteerde biodynamic®
 • Zeer goede opname in het lichaam door fermentatie
 • Demeter-certificaat
 • Bevat geen soja en gluten, gmo-vrij

Traditioneel kruid

Moringa wordt al lang gewaardeerd als een traditioneel kruid. Er zijn meer dan 1.300 onderzoeken, rapporten en artikelen gepubliceerd, die de potentiële voedzame voordelen van Moringa beschrijven. In vergelijking met ander voedsel bevat gedroogde Moringa maar liefst:

 • 30 keer zo veel ijzer als spinazie
 • 15 keer zo veel kalium als bananen
 • 12 keer zo veel vitamine C als sinaasappels
 • 9 keer zo veel eiwit als yoghurt
 • 6 keer zo veel aminozuren als knoflook
 • 6 keer zo veel zink als amandelen
 • 3 keer zo veel vitamine A als wortelen

Gepatenteerd Biodynamic®

Hoewel Moringa gemakkelijk verkrijgbaar is, is niet alle Moringa hetzelfde. Gefermenteerde Moringa van Dr. Mercola is uitsluitend van biologisch dynamische teelt, is niet genetisch gemanipuleerd, bevat uitsluitende de actieve delen van de plant en er wordt geen synthetische pesticiden of kunstmest gebruikt. Dit product wordt geproduceerd volgens gepatenteerde Biodynamic®-normen, ofwel volgens regeneratieve landbouwmethoden met een spiritueel-ethisch-ecologische benadering.

Demeter-certificaat

Biodynamic®-producten zijn gecertificeerd volgens de strikte normen van Demeter, 's werelds oudste ecologische certificeringsorganisatie. Dit Moringa-product overtreft dan ook de biologisch teelt en heeft het Demeter Biodynamic®-certificaat. Dit wordt beschouwd als de platinastandaard voor hoogwaardig voedzame producten. Het resultaat is een waar superieur eindproduct!

Hoge biologische beschikbaarheid door fermentatie

Om de biologische beschikbaarheid van de Moringa-tabletten te vergroten, heeft Dr. Mercola voor de verwerking van de Moringa gebruik gemaakt van innovatieve fermentatie. Het resultaat is een Moringa-product dat zeer goed door het lichaam wordt opgenomen.

Moringa, de wonderboom

De actieve stoffen worden verkregen uit de bladeren van de Moringa-boom. De boom wordt wonderboom genoemd vanwege zijn krachtige voedingsstoffen. De boom groeit in tropische en subtropische gebieden; oorspronkelijk in Tamil Nadu, India, maar nu ook in veel andere delen van de wereld. Moringa wordt al duizenden jaren gebruikt in bijvoorbeeld de Ayurveda. De boom kan groeien in droogte, op beschadigde bodems en kan arme bodems helpen herstellen naar een gezondere staat. Moringa kan in zijn geheel worden gegeten, inclusief de bladeren. De zaden bevatten een olie die kan worden gebruikt als een bron van energie. Moringa kan zelfs miljoenen levens helpen redden, aangezien veel van de landen waarin de boom groeit, een aanzienlijk aantal ondervoede mensen kennen.

Over Dr. Mercola

De voedingssupplementenlijn Dr. Mercola is ontwikkeld door arts osteopaat Joseph Mercola. Al in 1997 richtte Mercola de website www.mercola.com op, één van ‘s werelds meest bezochte websites op het gebied van natuurlijke gezondheid. Mercola is een gepassioneerd voorstander van natuurlijke geneeskunde en een absolute autoriteit op dit vlak. Zijn doel is het heersende traditionele medische paradigma te transformeren. Gezonde voeding, beweging en ondersteunende suppletie nemen hierin een volwaardige plek in. De bijzondere producten uit het assortiment van Dr. Mercola zijn van zeer zuivere oorsprong en kennen een hoge biologische beschikbaarheid. Zijn holistische kijk op de mens en gezondheid heeft geresulteerd in een kwalitatief superieure voedingssupplementenlijn.

Meer informatie
Product Naam
Gefermenteerde Moringa - biodynamisch®
Art.nr.
DM-17
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
90 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 tablet.  Dit product kan één tot driemaal daags worden ingenomen.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per tablet% ADH
Gefermenteerde Moringa, biodynamisch (Moringa oleifera) (blad) 500 mg **

** Aanbevolen dagelijke hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Biologische acaciagom

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gefermenteerde Moringa - biodynamisch®
Uw waardering