Gefermenteerde vlierbes

  • Organisch Sambucus nigra poeder en extract
  • Met polyfenolen en anthocyanen
  • Categorie: Immuunsysteem, Hart & Bloedvaten
  • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
DM-19
EUR  46,95
  • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gefermenteerde vlierbes capsules van Dr. Mercola

Dit product bevat organisch gefermenteerde vlierbespoeder (500 mg) en extract (250 mg) van de Sambucus nigra plant. Het extract bevat 40 mg polyfenolen en 30 mg anthocyanen. Vlierbes werd in de geschiedenis al vereerd als plant en is de laatste tijd enorm populair geworden. De vrucht van de Sambucus, of Europese zwarte vlierbes bevat unieke polyfenolverbindingen, anthocyaninen genaamd, die van belang zijn voor het immuunsysteem en extreem hoge antioxiderende activiteit kennen.

Voordelen:

  • Met organisch Sambucus nigra poeder en extract
  • Met polyfenolen en anthocyanen
  • Reizigers en sporters kiezen vaak voor dit supplement
  • Bevat geen soja en gluten, gmo-vrij

De kracht van anthocyanen

Vlierbes bevat bijna vier keer zoveel anthocyanen als andere bessen. Vlierbes bevat een uniek anthocyanineprofiel met cyanidine-3-glucoside, cyanidine-3,5-diglucoside, cyanidine-3-sambubioside en cyanidine-3-sambubioside-5-glucoside. Daarnaast bevat vlierbes belangrijke flavonoïden zoals quercetine, delphinidine en catechines.

Anthocyanen hebben een gunstig effect op meerdere lichaamsprocessen. Dit product bevat een unieke mix van twee vormen van biologische vlierbes, namelijk biologisch gefermenteerd vlierbessenpoeder van hele vruchten en vlierbessenextract, gestandaardiseerd met minimaal 13% anthocyanen en een minimaal fenolgehalte van 17%.

De voordelen van fermentatie

Dr. Mercola heeft uitgebreide ervaring opgedaan met het werken met gefermenteerde ingrediënten. Fermentatie optimaliseert de voordelen van een plantenstof en verandert de voedingswaarde ervan. Zo helpt het fermenteren bij het voorverteren van ingrediënten, het verhogen van bepaalde voedingsstoffen, het verbeteren van de biologische toegankelijkheid van mineralen, het verhogen van de biologische beschikbaarheid van antioxidanten en het creëren van unieke metabolieten. Door gefermenteerde vlierbessenpoeder van hele vruchten aan deze formule toe te voegen, is de biologische beschikbaarheid - ofwel de bruikbaarheid van de stoffen voor je lichaam – aanzienlijk vergroot. 

Zeer laag suikergehalte

Tot slot verlaagt fermentatie de natuurlijk voorkomende suikers in vlierbessen. Dankzij het gebruik van gefermenteerd vlierbessenpoeder, is het suikergehalte verlaagd tot 1 gram netto koolhydraten per capsule. Dit komt nagenoeg in geen enkel ander vlierbessensupplement voor.

Holistic Membrane Extraction™

Dr. Mercola gebruikt vlierbessen voor het extract uit de beroemde druiventeeltgebieden van Oostenrijk. Deze vlierbessen worden gekweekt in minerale en voedselrijke grond en bevatten een hoog gehalte aan flavonoïden. Het zijn misschien wel de beste vlierbessen ter wereld. De Italiaanse partner van Dr. Mercola gebruikt vervolgens een gepatenteerd oplosmiddelvrij proces genaamd Holistic Membrane Extraction™ (HME) om tot een extract te komen dat de matrix van de hele vrucht vertegenwoordigt met alle lichaamsondersteunende fytonutriënten.

Over Dr. Mercola

De voedingssupplementenlijn Dr. Mercola is ontwikkeld door arts osteopaat Joseph Mercola. Al in 1997 richtte Mercola de website www.mercola.com op, één van ‘s werelds meest bezochte websites op het gebied van natuurlijke gezondheid. Mercola is een gepassioneerd voorstander van natuurlijke geneeskunde en een absolute autoriteit op dit vlak. Zijn doel is het heersende traditionele medische paradigma te transformeren. Gezonde voeding, beweging en ondersteunende suppletie nemen hierin een volwaardige plek in. De bijzondere producten uit het assortiment van Dr. Mercola zijn van zeer zuivere oorsprong en kennen een hoge biologische beschikbaarheid. Zijn holistische kijk op de mens en gezondheid heeft geresulteerd in een kwalitatief superieure voedingssupplementenlijn.

Meer informatie
Product Naam
Gefermenteerde vlierbes
Art.nr.
DM-19
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules met water.

Ingrediënten per dosering

500 mg gefermenteerde vlierbessen (Sambucus nigra) (fruit) poeder, 250 mg vlierbessen (Sambucus nigra) (fruit) extract, 40 mg polyfenolen, 30 mg anthocyanines.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Wortelpoeder, capsule (hydroxypropylmethylcellulose), acacia gom, rijstschil.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gefermenteerde vlierbes
Uw waardering