Liposomale Vitamine C (capsules)

 • Liposomale formule
 • Voor de normale werking van het immuunsysteem
 • Verhoogt de ijzeropname
 • Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
DM-04
EUR  58,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Dr. Mercola Liposomaal Vitamine C

Vitamine C, of ascorbinezuur is en blijft natuurlijk de klassieker onder de vitaminen. Iedereen kent het inmiddels. Het is in water oplosbaar en al in de 16e eeuw wisten zeelieden dat citrusvruchten en verse groenten scheurbuik konden voorkomen. Pas veel later werd bekend dat deze ziekte eigenlijk een rechtstreeks gevolg was van een tekort aan vitamine C. Dr. Mercola's liposomale vitamine C behoort tot de beste supplementen in zijn soort vanwege de sublieme opneembaarheid, zuivere herkomst en hoge dosering.

Vitamine C

Vitamine C heeft in het lichaam een belangrijke functie als antioxidant en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand. Om zijn werk te kunnen doen moet het eerst de bloedbaan bereiken. Het behalen van goede en stabiele bloedwaarden, die nodig kunnen zijn voor specifieke situaties, kan een uitdaging vormen. De traditioneel gebruikte poeders, tabletten, of capsules kennen een beperking als het gaat om de opneembaarheid.

Liposomen

Door gebruik te maken van liposomen wordt de biologische beschikbaarheid drastisch verhoord. Liposomen zijn microscopisch kleine, natuurlijke vetbolletjes waarin zich de werkzame substantie bevindt. Eenvoudig gezegd bestaan ze uit een dubbele laag fosfolipiden met binnenin een met water gevulde ruimte. Ze staan momenteel erg in de schijnwerpers als doelgerichte en effectieve transporters voor bio-actieve stoffen.

Voordelen van liposomale vitamine C

 • Draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning;
 • Draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van: bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden;
 • Helpt mee en draagt bij aan de werking van het zenuwstelsel;
 • Draagt bij tot een normale psychologische functie;
 • Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid;
 • Verhoogt de ijzeropname;
 • Subliem opneembaar dankzij de liposomale formule;

Over Dr. Mercola

Dr. Mercola is een bedrijf dat gespecialiseerd is in natuurlijk kwaliteitssupplementen. Hij is de man achter het gelijknamige bedrijf dat als doel heeft om op een natuurlijke en praktische wijze oplossingen te brengen voor de gezondheid van mens en dier.

Het doel van Dr. Mercola is om, onafhankelijk van producten die in de media worden gehyped of op een andere manier sterk commercieel gedreven zijn, producten te ontwikkelen die puur en alleen gericht zijn op het welbevinden en de gezondheid van ieder uniek individu.

Daarnaast houdt hij zich bezig met gezondheidszaken die over het algemeen onderbelicht blijven in de actualiteit zoals: Het gebruik van amalgaam in de tandheelkunde, fluoriseren van drinkwater, vaccinering en electromagnetische straling waaraan wij dagelijks blootgesteld worden.

Is het geschikt voor vegetariërs?

Niet alle supplementen van Dr. Mercola zjin geschikt voor vegetariërs. De capsules bevatten vaak gelatine. De druppels, repen en whey kun je als vegetariër wel veilig gebruiken. Ben je op zoek naar supplementen speciaal voor vegetariërs, of veganisten dan kun je op onze website in een aparte caregorie terecht. Kijk voor de zekerheid bij de productomschrijving.

Meer informatie
Product Naam
Liposomale Vitamine C (capsules)
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee capsules in met water of zoals geadviseerd door een healthcare professional.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per portie% DV
Vitamine C (als ascorbinezuur ) 1000 mg 1111%

% = Aanbevolen dagelijkse dosis.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Zonnebloemlecithine, middellange keten triglyceriden, capsule (hydroxypropyl methylcellulose), bijenwas, paprika-extract.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomale Vitamine C (capsules)
Uw waardering