Pau d'Arco
EUR  27,95

Pau d'Arco

 • Afkomstig van de binnenbast van de Pink Lapacho
 • Stimuleert de stofwisseling
 • Geeft meer energie
 • Goed voor de bloedsomloop
 • 120 capsules
Op voorraad
SKU
DM-01
EUR  27,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Dr. Mercola's Pau d'Arco

Dr. Mercola's Pau d'Arco is wellicht een van de meest bijzondere producten die heden ten dage verkrijgbaar zijn. Al eeuwenlang gebruiken de Zuid-, en Midden-Amerikaanse Indianen de binnenbast van deze speciale boom bij aandoeningen van uiteenlopende aard.

Volgens de laatste inzichten zijn bepaalde bestanddelen - beta-lapachon en lapachol - betrokken bij de mitochondriale energieproductie. Daarnaast is het rijk aan quercetin: een sterk anti-oxidant en een stof die kan functioneren als senoliticum.

Aanwezigheid quinonen

De boom waarvan de bast gebruikt wordt staat bekend om zijn stevige hout dat bestendig is tegen schimmel en insecten. De aanwezigheid van quinonen spelen hierin een belangrijke rol. Inmiddels is de aanwezigheid van tal van quinonen ontdekt in de bast van de boom. (Vitamine K en co-enzym Q10 zijn voorbeelden van quinonen die de meesten van ons wel kennen).

Deze quinonen - met name beta-lapachon en lapachol - zijn ook betrokken in de electronentransportketen van de mitochondriën: de energiecentrales van onze cellen en waar ATP-vorming plaatsvindt. Een goed verloop hiervan heeft een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen, houdt jong en verhoogt de vitaliteit.

Voordelen

 • Goed voor de bloedsomloop
 • Stimuleert de stofwisseling
 • Ondersteunt gewichtsbeheersing
 • Versterkt de levenskracht
 • Geeft meer energie
 • Gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen

In tegenstelling tot vele andere bedrijven gebruikt Dr. Mercola alleen de intacte, verouderde binnenbast van de Pink Lapacho. Maar al te vaak wordt door andere bedrijven ook - de vaak - dode buitenbast van de boom in producten verwerkt. Dit levert een minder effectief eindproduct op.

Over Dr. Mercola

Dr. Mercola is gepassioneerd voorstander van natuurgeneeskunde, een pleitbezorger voor het algeheel welzijn van mens en dier. Een vooruitstrevend denker die zich inzet voor veranderingen in de mechanismen die werkzaam zijn in de huidige gezondheidszorg.

Al meer dan twee decennia lang staat Dr. Mercola garant voor educatie en transparante informatie ten behoeve van een gezonder en rechtvaardiger leven op zowel individueel als mondiaal niveau.

In 1997 richtte hij zijn website Mercola.com op, die nog steeds één van de meest bezochte websites op het gebied van natuurlijke gezondheid is. Als auteur van drie New York Times bestsellers is Dr. Mercola ook te gast geweest geweest bij diverse, gerenommeerde tv-programma's.

Is het geschikt voor vegetariërs?

Niet alle supplementen van Dr. Mercola zijn geschikt voor vegetariërs. De capsules bevatten vaak gelatine. De druppels, repen en whey kun je als vegetariër wel veilig gebruiken. Ben je op zoek naar supplementen speciaal voor vegetariërs, of veganisten dan kun je op onze website in een aparte categorie terecht. Kijk voor de zekerheid bij de productomschrijving.

Meer informatie
Product Naam
Pau d'Arco
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules twee keer per dag.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per portie% DV
Calcium 30 mg 2%
Pau d'Arco 1000 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Capsule (hydroxypropyl methylcellulose), microkristallijne cellulose, middellange keten triglyceriden, biologische rijstzemelen.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pau d'Arco
Uw waardering