Pau d'Arco
EUR  27,95

Pau d'Arco

 • Van de binnenbast van Pink Lapacho
 • Categorie: Mitochondriën, Energie & Stofwisseling
 • Categorie: Hart & Bloedvaten
 • Categorie: Antiveroudering
 • 120 capsules van 1000 mg
Op voorraad
SKU
DM-01
EUR  27,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Pau d'Arco van Dr. Mercola

Pau d’Arco van Dr. Mercola is een bijzonder product in ons assortiment. Het bevat Pau’d’Arco, een stof afkomstig van de schors van een grote tropische boom, de Pink Lapacho genaamd die voorkomt in de regenwouden van de Amazone, Zuid-Amerika en Latijns-Amerika. Pau d’Arco kan dagelijks worden ingenomen en speelt een rol in het immuunsysteem en de mitochondriën.

Uitsluitend van de binnenbast

Dr. Mercola gebruikt uitsluitend de verouderde binnenbast van de roze Lapacho-boomschors en niet de buitenbast. Indien namelijk ook het dode hout van de buitenbast wordt gebruikt, dan vermindert de activiteit van Pau d’Arco. Vooral de bestanddelen beta-lapachon en lapachol zijn effectief. Ook is Pau d’Arco rijk aan quercetine, een krachtig antioxidant en senolithicum.

Voordelen:

 • Uitsluitend van de binnenbast van Pink Lapacho
 • 1000 mg Pau d’Arco en 30 mg calcium per capsule
 • Met de actieve bestanddelen beta-lapachon, lapachol en quercetine
 • Bevat geen soja en gluten, gmo-vrij

Aanwezigheid quinonen

Pau d’Arco, ofwel de binnenbast van de Pink Lapacho, wordt al eeuwenlang gebruikt door Zuid- en Midden-Amerikaanse Indianen voor talrijke lichamelijke aspecten. De boom waarvan de bast gebruikt wordt, staat bekend om zijn stevige hout dat bestendig is tegen schimmel en insecten. De aanwezigheid van quinonen (beta-lapachon en lapacho), ontdekt in de bast van de boom, speelt hierin een belangrijke rol. Andere bekende quinonen zijn bijvoorbeeld vitamine K en co-enzym Q10.

Is Pau’d’Arco geschikt voor vegetariërs?

Niet alle supplementen van Dr. Mercola zijn geschikt voor vegetariërs. De capsules bevatten vaak gelatine. De druppels, repen en whey kun je als vegetariër wel veilig gebruiken. Ben je op zoek naar supplementen speciaal voor vegetariërs, of veganisten dan kun je op onze website in een aparte categorie terecht. Kijk voor de zekerheid bij de productomschrijving.

Let op

Als je een bloedstollingsaandoening hebt of anticoagulantia / antistollingsmiddelen gebruikt, gebruik dan geen Pau d’Arco.

Over Dr. Mercola

Een arts met een duidelijke missie; osteopaat dr. Joseph Mercola richtte in 1997 de website www.mercola.com op, één van ‘s werelds meest bezochte websites op het gebied van natuurlijke gezondheid met als doel het bestaande medische paradigma te veranderen en mensen te informeren over natuurlijke gezondheid. Mercola is een absolute autoriteit op dit vlak. Gezonde voeding, beweging en ondersteunende suppletie nemen een volwaardige plek in in zijn visie. Vanuit deze holistische kijk ontwikkelde Mercola een hele eigen kwalitatief superieure voedingssupplementenlijn Dr. Mercola. De bijzondere producten uit het assortiment van Dr. Mercola zijn van zeer zuivere oorsprong en kennen een hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Pau d'Arco
Art.nr.
DM-01
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules twee keer per dag.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per portie% DV
Calcium 30 mg 2%
Pau d'Arco 1000 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Capsule (hydroxypropyl methylcellulose), microkristallijne cellulose, middellange keten triglyceriden, biologische rijstzemelen.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pau d'Arco
Uw waardering