Quercetine en Pterostilbeen geavanceerd
EUR  99,95

Quercetine en Pterostilbeen geavanceerd

 • Bevat flavonoïden en polyfenolen
 • Liposomale formule
 • Hoge biologische beschikbaarheid
 • Categorie: Antioxidant, Mitochondriën & Energie
 • 500 mg quercetine & 50 mg pterostilbeen per capsule
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
DM-13
EUR  99,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Quercetine en Pterostilbeen Advanced van Dr. Mercola

Deze geavanceerde unieke formule van Dr. Mercola bevat quercetine fytosoom complex van Styphnolobium japonicum of de Sophora japonica-bloemknop en de actieve vorm van pterostilbeen die van nature identiek is aan bosbessen, trans-pterostilbeen. Deze speciale antioxidanten, namelijk flavonoïden of polyfenolen, komen in zeer kleine hoeveelheden voor in verschillende soorten groenten en fruit. Beide stoffen hebben een zeer brede werking in het lichaam. 

Liposomale techniek voor een goede opname

In deze quercetine en pterostilbeen advanced-formule is gebruik gemaakt van liposomale technologie om de biologische beschikbaarheid van de verbindingen aanzienlijk te verhogen. De stoffen worden hierdoor zeer goed opgenomen in het lichaam. Quercetine fytosoom complex is een vorm van quercetine die fosfolipiden bevat die de quercetine beschermt en helpt bij de vorming van liposomen in de maag. Deze liposomen omringen het quercetine-complex en ondersteunen het transport door de celmembranen voor een krachtig absorptievermogen. Deze zelfde liposomale technologie wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij de liposomale vitamine C en liposomale vitamine D van Dr. Mercola.

Voordelen:

 • Bevat flavonoïden en polyfenolen
 • Liposomale formule
 • Met quercetine fytosoom complex
 • Krachtige antioxidantcombinatie met brede werking
 • Hoge biologische beschikbaarheid
 • Bevat geen soja en gluten, gmo-vrij

Unieke combinatie van twee krachtige antioxidanten

Voor het eerst heeft Dr. Mercola twee krachtige antioxidanten gecombineerd in een formule met een verhoogde biologische beschikbaarheid (advanced formule) dankzij een speciaal fytosoomcomplex met fosfolipiden. In deze vorm ben je er zeker van dat de stoffen daar aankomen waar ze hun werk moeten doen. Het resultaat is dan ook een product met een brede werking op diverse aspecten van het lichaam.

Quercetine

Quercetine is één van de vele bioflavonoïde voedingsstoffen. Quercetine komt veel voor in appels, uien, rode kool, rode druiven, frambozen, groene thee en knoflook. Bioflavonoïden komen tevens voor in citrusvruchten zoals citroen en sinaasappel en bevorderen de opname van vitamine C. Flavonoïden, een speciale klasse van antioxidanten, behoren tot de grootste familie van polyfenolische verbindingen en worden ook wel polyfenolen genoemd. Planten produceren van nature flavonoïden om zichzelf te beschermen tegen zware omstandigheden, uv-licht, verwondingen en parasitaire indringers. Het rijke aanbod aan fytochemicaliën in de flavonoïden werkt samen met enzymsystemen in ons lichaam.

Trans-pterostilbeen

De actieve vorm van pterostilbeen is trans-pterostilbeen. Het heeft ongeveer dezelfde structuur als resveratrol. Trans-pterostilbeen is echter oplosbaar in vetten, waardoor het beter door het lichaam wordt opgenomen. Het heeft tevens een langere halfwaardetijd in het bloed, waardoor de voordelen langer aanhouden. Tot slot is het ook biologisch actiever als het eenmaal is opgenomen. Zelfs in een lagere dosering kent trans-pterostilbeen een gunstige activiteit.

Let op

Als je borstvoeding geeft, zwanger bent, medicijnen gebruikt (inclusief cholesterolverlagende medicijnen), of als je een medische aandoening hebt, zoals een hoog cholesterol, raadpleeg dan eerst je arts voordat je dit product gebruikt.

Over Dr. Mercola

De voedingssupplementenlijn Dr. Mercola is ontwikkeld door arts osteopaat Joseph Mercola. Al in 1997 richtte Mercola de website www.mercola.com op, één van ‘s werelds meest bezochte websites op het gebied van natuurlijke gezondheid. Mercola is een gepassioneerd voorstander van natuurlijke geneeskunde en een absolute autoriteit op dit vlak. Zijn doel is het heersende traditionele medische paradigma te transformeren. Gezonde voeding, beweging en ondersteunende suppletie nemen hierin een volwaardige plek in. De bijzondere producten uit het assortiment van Dr. Mercola zijn van zeer zuivere oorsprong en kennen een hoge biologische beschikbaarheid. Zijn holistische kijk op de mens en gezondheid heeft geresulteerd in een kwalitatief superieure voedingssupplementenlijn.

Meer informatie
Product Naam
Quercetine en Pterostilbeen geavanceerd
Art.nr.
DM-13
Merk
Dr. Mercola
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag. Neem 1 in de ochtend en 1 in de avond.

Buiten bereik van kinderen houden.

Als je borstvoeding geeft, zwanger bent, medicijnen gebruikt, inclusief cholesterolverlagende medicijnen, of als je een medische aandoening heeft, waaronder een hoog cholesterol, raadpleeg dan eerst je arts voordat je dit product gebruikt.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per portie% DV
Calorieën 5
Totale koolhydraten < 1 g < 1% *
Vezels < 1 g 3% *
Quercetin fytosoom complex uit [Sophora japonica (bloem)} 500 mg **
trans-Pterostilbeen 50 mg **

* Dagelijkse waarde op basis van een dieet van 2000 calorieën.

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgelegd.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, capsule (hydroxypropylmethylcellulose), wortelpoeder, zonnebloemlecithine, aardappelmaltodextrine, siliciumdioxide.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Quercetine en Pterostilbeen geavanceerd
Uw waardering