check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Draakvis Levertraan (ratfish oil) - 50ml

► Wild Handcrafted Extra-Virgin Draakvis Levertraan
► Exclusief product
► Hele spectrums aan de vetoplosbare vitaminen
► 50 ml (1150 druppels)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: EUR  139,95

Aanbiedingsprijs EUR  113,95

- +
Rosita Real Foods
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Rosita Draakvis Levertraan (Chimaera monstrosa) is een echte traditionele en primitieve “whole food” uit Scandinavië met de oorsprong bij Vikings en vissers. Draakvis Levertraan wordt op een eeuwen oude wijze met de hand gemaakt van alleen speciaal geselecteerde levers. Tijdens dit proces wordt er geen enkele vorm van hitte, chemicaliën, stoom en mechanische druk/wrijving gebruikt.

De wild gevangen draakvissen waaruit de olie wordt gewonnen worden komen uit de schone wateren van de Helgeland Fjorden in Noorwegen. De levers worden onderworpen aan een strenge selectieprocedure kort na de vangst. De levers zijn dus vers en worden niet bevroren ingekocht bij groothandels maar komen direct van de vissersboot. Er worden zelfs geen metalen voorwerpen gebruikt bij het extraheren van de olie uit angst dat er metaalgeïnduceerde oxidatie ontstaat.

Rosita Draakvis Levertraan is “RAW” en vrij van toevoegingen. De samenstelling van de olie wordt niet aangepast en komt overeen met de natuurlijke samenstelling van de levers. Het is dus gewoonweg de “ECHTE” olie rechtsreeks uit verse levers. Het gehele en intensieve productieproces van vangst tot het extraheren van de olie en het afvullen van de flesjes wordt door Rosita zelf gedaan.

Deze olie is zeer uniek en Rosita is de enige producent ter wereld die gebruikt maakt van deze natuurlijk ene oude extractietechniek. De olie wordt in zeer kleine batches geproduceerd en de vissen worden slechts gedurende bepaalde perioden per jaar gevangen, Draakvis Levertraan is daardoor een exclusief product.

Draakvis olie is rijk aan wilde en rauwe voedingsstoffen, Vikingen uit Noorwegen noemde het niet voor niks “vloeibaar goud”. De mensen die de olie produceren zijn zeer trots op het feit dat ze zeer zorgvuldig en gedetailleerd te werk gaan tijdens de productie van de levertraan met de hoogst haalbare kwaliteit.

Lees hier meer over de kwaliteit

Puurheid:

De draakvislevers, die uit de schone wateren van de Helgeland Fjorden komen, zijn uitgebreid getest door onafhankelijke laboratoria op zware metalen en andere verontreinigingen. De testen bevestigen dat de olie voldoet aan alle Europese richtlijnen, zelfs zonder beschadigende reinigingsprocessen die andere visoliën wel doorgaan! Het resultaat is een schone en pure olie met alle natuurlijke nutriënten nog intact in de meest bio-actieve vorm.

Lees hier meer informatie 

Voedingsstoffen:

Unieke Alkyl-glycerolen (AKG) - 14,4% - 33%

Draakvis Levertraan is een rijke bron van Alkyl-glycerolen (AKG). De experts op voedingsafdeling in het “Institute of Aquaculture” op de Universiteit van Stirling, waren verbaast over de hoge  Alkyl-glycerolen-concentraties in de Draakvis Levertraan… “deze hoge concentraties zijn zeer ongewoon in visoliën”…

Lees hier meer informatie

Hele spectrum aan natuurlijke vetzuren waaronder de omega-3 vetzuren

Klik hier voor het hele overzicht 

Classificatie van vetzuren

Klik hier voor het hele overzicht

Phytosterolen

Klik hier voor het hele overzicht

 

Hele spectrums aan de vetoplosbare vitaminen

Vitamine A, Vitamine D, Vitamine E, Vitamine K

Wild Handcrafted Extra-Virgin Draakvis Levertraan – 10 ml (230 druppels)

Aanbevolen gebruik: Neen 10 druppels per dag

 

Ingrediënten

100% Wilde met de hand geproduceerde Extra-Virgin Virgin Draakvis Levertraan. Zuurheidsgraad, minder dan 0.3%. Hitte, chemicaliën en mechanische apparaten worden niet gebruikt tijdens het productiepoces, alleen eeuwenoude principes.

Bevat een breed spectrum aan natuurlijke vetzuren, vetoplosbare voedingsstoffen en antioxidanten. Rijk aan bio-actieve en natuurlijke Alkyl-glycerolen (AKG).

Productinformatie

Naam Draakvis Levertraan (ratfish oil) - 50ml
Merk Rosita Real Foods
Inhoud 50 ml
Bijzonderheden Bevat dierlijke producten
Gebruiksaanwijzing Aanbevolen gebruik: Neem 10 druppels per dag
Ingrediënten

Dosering: 1 - 10 druppels.

Aantal doseringen per fles: 1150 druppels.

Ingrediënten per dosering:
100% wilde, met de hand geproduceerde extra-virgin draakvislevertraan †.

† Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Allergenen:
Bevat vis. Vrij van soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, koemelk, ei, schaaldieren, schelpdieren, weekdieren.

  • Hitte, chemicaliën en mechanische apparaten worden niet gebruikt tijdens het productiepoces, alleen eeuwenoude principes.
  • Bevat een breed spectrum aan natuurlijke vetzuren, vetoplosbare voedingsstoffen en antioxidanten.
  • Rijk aan bio-actieve en natuurlijke Alkyl-glycerolen (AKG).

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer