Emoe Olie - 120 ml
EUR  50,95

Emoe Olie - 120 ml

Waardering:
80% of 100
 • 100% Australische Emoe olie
 • Traditionele Aboriginal olie
 • Bevat vitamine A, E & K2 (MK-4)
 • Omega-3,6 en 9 vetzuren & CLA
 • 120 ml
Op voorraad
SKU
OG-03
EUR  50,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Emoe olie als natuurlijke bron van vitamine K-2 (MK-4)

De Australische emoe staat al eeuwen bekend als een zeer veerkrachtige vogelsoort. Aboriginals gebruikten hun vetten al om de bijzondere werking. Vandaag de dag is emoe olie nog altijd populair. En niet zonder reden: het vet bevat onder meer omega-3, -6 en -9 vetzuren en natuurlijke concentraties aan vitamine K-2, D3, A en E. De emoe olie van Walkabout Health bevat ongeveer 1,489 nanogram menaquinone-4 (vitamin K-2 ) per theelepel.

De voordelen van emoe olie

 • De olie komt rechtstreeks van de emoe: er is niks toegevoegd of verwijderd
 • Emoe olie bevat een hoge dosis aan natuurlijke vitamine K-2, geconjugeerd linolzuur, omega 3, 6 en 9 en vitamine D3, A en E.
  Deze blijven intact na de bewerking
 • De olie is vrij van hormonen, antibiotica, pesticiden en andere chemicaliën en allergenen
 • Traditioneel gebruikt door de Aboriginals

Unieke en pure ingrediënten

De beste ingrediënten haal je zo uit de natuur en de emoe olie van Walkabout is daar een goed voorbeeld van. Het eindproduct is zo min mogelijk bewerkt, waardoor de unieke ingrediënten zijn gewaarborgd. Naast omega vetzuren, bevat de emoe olie ook een brede reeks van andere vetzuren zoals geconjugeerd linolzuur en palmitinezuren.

Een gezonde emoe, een gezond product

Emoes zijn bijzondere dieren. Hun vetreserves zitten boordevol voedingsstoffen waarmee ze ook na maanden zonder voedsel en water gezond blijven. Om de kwaliteit van de olie hoog te houden, zijn alle emoes die het vet produceren in het bezit van een pure genetische stamboom. De vogels leven op een natuurlijke en diervriendelijke manier en mogen grazen op ruime grasweiden waar ze kunnen genieten van veel zonlicht. Dit maakt de emoe olie vrij van hormonen, antibiotica, pesticiden, andere chemicaliën en allergenen.

Krachtige combinatie

De Extra Virgin Kabeljauw levertraan vormt samen met de Emoe olie een uitstekende combinatie. De vitaminen- en vetzuurprofielen zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor er een breed en complex geheel aan voedingsstoffen ontstaat. Het bevat onder andere natuurlijke vitamine A, D3, E en K2 en uiteenlopende vetzuren.

Walkabout

De missie van het Australische merk Walkabout is mensen helpen de ultieme gezondheid te bereiken. Hun emoe olie is een natuurlijke voedselbron waar enorm veel vitamine K2 MK-4 in zit. Walkabout blijft zo dicht mogelijk bij de oorsprong door het product minimaal te bewerken. Daarnaast werkt Walkabout samen met speciaal geselecteerde diervriendelijke Australische emoeboerderijen.

Meer informatie
Product Naam
Emoe Olie - 120 ml
Merk
Walkabout
Inhoud
120 ml
Gebruiksaanwijzing
Neem 0,5 theelepel drie keer per dag tijden of na de maaltijd.
Ingrediënten per dosering
100 % Australische Emoe olie
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emoe Olie - 120 ml
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Duur potje, wel gezond
  Algehele beoordeling
  80%
  Sinds een paar dagen neem ik een hapje na het eten. Het is een duur potje, maar aangezien je maar een 1/2 theelepel per dag hoeft, gaat het relatief lang mee. En als het inderdaad essentiële vitaminen zoals K2 bevat, heb ik dat graag voor m'n gezondheid op lange termijn over.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: